Apartmanok és magánszállás Dubrovnik - Dalmácia

Dubrovnik - Horvát Köztársaság! Szabadság és szépség! Fogunk írni e két kifejezésről, amelyek legjobban leírják Dubrovnikot és a volt dubrovniki köztársaság teljes területét. A libertas szó a dublini zászlóra és még inkább a dubrovniki lakosság lelkére ír&oacu...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Dubrovnik - Dalmácia

Apartmanok Vista

Cavtat

Ár kérésre
Apartmanok Pretner

Orebić

Ár tól 40 €
Apartmanok Sveti Anton

Orebić

Ár tól 30 €
Apartmanok Orsula - Pelješac

Kućište

Ár tól 45 €
Nyaraló ház Villa Dom

Brijesta

Ár kérésre
Apartmanok Marghareta

Dubrovnik

Ár tól 100 €
Apartmanok Villa Delta

Blace

Ár tól 35 €
Nyaraló ház Ivona

Slano

Ár tól 250 €
Apartmanok Zona

Orebić

Ár tól 20 €
Apartmanok Nikola

Dubrovnik

Ár tól 65 €
Apartmanok Villa Avantgarde

Župa Dubrovačka

Ár tól 50 €
Apartman Live a dream

Korčula - Blato

Ár tól 80 €
Apartmanok Luka

Korčula - Prižba

Ár kérésre

Dubrovnik - Dalmácia (179) - Keresése magánszállás a városok

Idegenvezető Dubrovnik - Dalmácia

Dubrovnik - Dalmácia - Címer

Dubrovnik - Horvát Köztársaság! Szabadság és szépség! Fogunk írni e két kifejezésről, amelyek legjobban leírják Dubrovnikot és a volt dubrovniki köztársaság teljes területét. A libertas szó a dublini zászlóra és még inkább a dubrovniki lakosság lelkére íródott. A városfalak, az Elafit-szigetek, Korčula és Mljet sziget, Pelješac-félsziget szépsége olyan, amit magának kell látnia és megtapasztalnia!

Dubrovnik története a hetedik században kezdődött, amikor a latiniak elhagyták az Epidaurumot és az avar és a szláv behatolást. Ragusa városát, a mai Dubrovnikot alapították. Srđ déli lejtőjén a szlávok megkezdték településüket, melyet tölgyerdőknek nevezték el. Később, amikor a latinok és a szlávok csatlakoztak és összekeveredtek, a város neve lett. Az első századokban Dubrovnik bizánci uralom alatt volt. A bizánci uralom után Velence uralma alá esik. 1358 után a magyar királyság uralkodása volt. Azonban 1380 és 1806 között Dubrovnik valóban független köztársaság volt. Dubrovnik a komplex tengeri kereskedelmet fejleszti a mediterrán és a világon. Arisztokratikus Köztársaság lett, és terjeszkedett területére, híres falak és haditengerészet építésére. A 16. században az egyik legnagyobb kereskedelmi haditengerészet a világon! Ma Dubrovnik egy világhírű turisztikai célpont, amelynek látványos falai, kőburkolt utcái, különösen a Stradun, a hercegi palota és még sok más egyszerűen meg kell látogatni legalább egyszer az életben. A szállásajánlat széles, a szobáktól a számos luxus szállodákig, a tengerparti apartmanokig és a nyaralókig olcsóbb magánszállásig. A legjobb módja annak, hogy megtalálja a szálláshelyet, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsen a szállásadóval anélkül, hogy magas ügynöki díjat fizetne.

A görög elaphos (szarvas) névvel elnevezett Elafit-szigetek a Dubrovnik tengerpartja előtt helyezkednek el, és Šipan, Koločep, Lopud és több kisebb sziget alkotják. Jól összeköti a komp és a hajó vonalak Dubrovnik. A gyönyörű homokos strandok és a régi templomok és nyári házak csodálatosak lesznek. Érdekes tényként meg kell említeni, hogy Koločep és Lopud nincsenek autók, így tökéletesek a modern élet nyüzsgésétől távol eső nyaraláshoz.

Korcula egy olyan sziget, amely az őskor óta lakott, majd később Görögországból, amikor KorkyraMelain néven, vagyis a rómaiak KorkyraNigrától és ugyanolyan jelentéssel bírtak - a Fekete Korcula. Korcula nevét sötét és jól megőrzött erdőknek köszönheti, amelyek biztosan elvarázsolnak. Korcula városa előtt 1298-ban híres csata volt, a velenceiek és a genovai között. Úgy tartják, hogy a legendás felfedező Marko Polo Korculán született. Ma Korcula több mint 16 000 lakosú sziget, nagyobb települések Korcula, Blato és Vela Luka. A leírhatatlan varázslatos sziget tele van megfizethető apartmanokkal a tengerparton, nyaralókban, valamint kiadó szobákban. Lehetősége van arra, hogy foglalja le az ideális szállást közvetlen kapcsolatban a szállásadóval. Peljesac félsziget Horvátország egyik legszebb penisulája, számos stranddal és jó minőségű borokkal. Itt fekszik Ston városa, amely Európa egyik leghosszabb falával és Orebić városával, népszerű idegenforgalmi célponttal rendelkezik. Dubrovnik régióban található Neretva delta, ami nagyon érdekes hely a vadon élő állatok, sok madárfaj és hosszú homokos strandok miatt.

És végül Mljet, a fenyvesek szigetén, édes és sós vízzel, bencés kolostorokkal és legendákkal kevert tavak. A szigetet Odysseus és Szent Pál látogatta meg a legenda szerint, és biztos helyet kell látnia és megtapasztalni. Mljet a legvonzóbb horvát szigetnek tekinthető, így a nyugati rész védett, mint az első mediterrán nemzeti park. Mljet jól összeköttetik komppal a szárazfölddel, és a szigeten sok magán taxi hajó van, így az ürügy arra, hogy ne látogassa meg ezt a varázslatos szigetet, egyszerűen nem létezik! Szeretettel üdvözöljük Dubrovnikot és környékét, és reméljük, hogy felejthetetlen nyaralást tölt Horvátország és Dalmácia szélsőségében.

Dubrovnik - Dalmácia - Természeti, kulturális és turisztikai látványosságok

Dubrovnik város falai

Dubrovnik városfalai nem csak Dubrovnik, hanem a teljes horvát város egyik legnagyobb és leghíresebb látnivalója. Ez a komplex védelmi struktúra, a legnagyobb és leginkább megőrzött Európa körében, védte a Dubrovnik békés és prosperáló szabadságát és biztonságát, amely a fejlett kereskedelemnek köszönhetően majdnem öt évszázadon keresztül virágzott. A mai városfalak főként a 12. és 17. században épültek, és régóta büszkék voltak Dubrovnikra, mivel még soha nem voltak ellenséges hadseregben.

A lenyűgöző falak mérete 1940 méter, és Dubrovnik óvárosát nagyjából mintegy 25 méter magasságban, szélessége legfeljebb 6 méter. Carigrad bukása után 1453-ban Dubrovnik haladéktalanul meghozta az összes szükséges védelmi intézkedést, beleértve a meglévő védelmi struktúrák megerősítését és újak építését. A dubrovniki falak összesen 16 tornyot, négy városkaput, három erődöt (Bokar, Minceta és Szent János) és hat bástyát tartalmaznak. Bár nem részei a falnak, két nagy erődítmény van a városi védelmi rendszerben - Lovrijenac és Revelin. Méretei, megőrzése és kora, a Dubrovniki Falak és Dubrovnik teljes városmagja miatt 1979-ben szerepelnek az UNESCO Világörökségi listáján.

A dubrovniki falak vonzerejét és szépségét illetően a legjobb azt mondani, hogy az utazók millióinak áttekintése alapján az egyik legnagyobb utazási weboldal - TripAdvisor, tíz helyszín listáját állította össze, amelyet a halál előtt meglátogattak, és közülük egy volt város Dubrovnik. Ha Dubrovnik környékén tartózkodik, vagy ha nyaralni szeretne ebben a Dalmáciában, ne hagyja ki ezt az egyedülálló kulturális emlékművet. A történelmi jelentőségét és szépségét tekintve élvezheti a régi városközpont, a Lokrum sziget és a nyílt tenger látványos kilátásait.

A belépőjegyek ára 50 - 150 Kn (7 - 20 €). A legjobb idő a falakon meglátogatni a reggel, amikor egy nagy tömeg elkerülhető, különösen a nyári hónapokban vagy a nagyvitorlázók látogatásai során, amelyek rendszeresen látogatják a várost. A városnézés általában egy órától néhány óráig tart, ezért javasoljuk a napvédelmet és a vizet, különösen a forró nyári hónapokban. Dubrovnik óriási kínálatát kínálja magánszállásoknak, így a városfalakon kívüli exkluzív apartmanok, illetve az óvároson kívüli olcsóbb szobákban veheti igénybe.

Dubrovnik város falai, Horvátország
Dubrovnik város falai, Horvátország
Dubrovnik város falai, Horvátország
Nemzeti Park Mljet

A Mljet Nemzeti Park fedezi Mljet szigetének északnyugati részét, amely több mint 54 km2 védett területet és a környező tengerpartot, 500 méterre fekszik a part menti szigetektől és szikláktól. Kiváló kulturális és történelmi örökségének köszönhetően, 1960. november 11-én nemzeti parkként kiemelkedő kulturális és történelmi örökség, buja növényvilág, egyedülálló panorámás kilátás nyílt tengerpartra, sziklákra, sziklákra és számtalan szigetre, sűrű fenyőerdőkre és a környező hegyi dombokra. Ez a legrégebbi tengeri nemzeti park az egész Földközi-tengeren.

A park központi része a sós tavak lenyűgöző rendszere, a karszt egyedülálló geológiai és oceanográfiai jelensége. Egy nagy tó 145 hektár, 46 méter mély, és egy kis tó 24 hektár, mélysége pedig legfeljebb 29 méter. A szépség és számos még ismeretlen titka évtizedek óta vonzza a turistákat és a természet szerelmeseit az érintetlen természethez. A tavak valójában a tenger, de a helyiek tónak nevezik őket, mert a tenger nagyon keskeny szűkösségbe esik, így valóban tavaknak tűnnek. A nagy tó közepén fekszik az apró és festői Szent Mária-sziget a templommal és a bencés kolostorral, amely a 12. századból származik. A nemzeti parkok hajói rendszeresen futnak erre a szigetre, így egész nap látogathatja meg.

Az egész Mljet sziget buja növényzete a "zöld sziget" nevet adta, és helyesen, mert ma a sziget több mint 70% -a sűrű mediterrán erdők, tölgy, alepiai fenyő és vadon termő olajbogyó borítja. A híres francia oceanográfus Jacques Cousteau búvárkodni kezdett és felfedezte a víz alatti világot Mljet szigetén, mondván, hogy a víz és a tenger az egyik legtisztább a világon. A kristálytiszta tengeren való úszástól eltekintve a park látogatói is élvezhetik a kerékpározást, mert könnyebb látni a tavakat, majd a kajakozást és a kajakozást, valamint a Montokuc legmagasabb csúcsát, és felejthetetlen kilátást nyújtva az egész nemzeti parkra, távoli szigetek és nyílt tenger.

A Nemzeti Park és a Mljet-sziget látogatása a Dubrovnik és Split közötti rendszeres kompjáratokkal, valamint a Korcula-szigetek vagy a Peljesac-i kompjárat számos turisztikai hajóval érhető el. A hajók általában Polače kikötőjébe érkeznek, ahol a jegyek megvásárlásra kerülnek, és amely egy park turné kiindulópontja. Látogasson el Mljet szigetére, foglaljon privát szállást bármelyik privát apartman, szoba vagy nyaralóházban, és csendes és pihentető családi vakációt töltsön el az érintetlen természetben és kristálytiszta tengeren az Adria legzöldebb szigetén.

Nemzeti Park Mljet, Horvátország
Nemzeti Park Mljet, Horvátország
Nemzeti Park Mljet, Horvátország
Óváros Korčula

Korcula egy történelmi erődített város a gyönyörű, erdős és zöld sziget Korcula védett keleti partján. Korcula óvárosa jól megőrzött falak és tornyok vesznek körül. A falakon belüli régi kő utcák úgy vannak kialakítva, hogy szabad levegőáramlást biztosítsanak, védve az erős déli és északi szélektől.

Korcula óvárosa erőteljes erődítményként épült egy dombon, amely a 13. század közepén keskeny, köves helyet foglal el Korcula szigete és Pelješac félsziget között. Abban az időben létrehozták a város és a Korcula szigetének statútumát, amely Európa egyik legrégebbi jogi dokumentuma. A törvény egy középkori város életét szabályozta, amelyet a középkori urbanizmus szigorú szabályai szerint építettek. A falakon kívüli építést betiltották a XVIII. Századig, amikor megszűnt a város megtámadásának veszélye.

A város történelmi nevezetességei közé tartozik a Szent Márk központi katedrálisa (1301-től 1806-ig román-gótikus stílusban épült), egy ferences kolostor, egy gyönyörű velencei gótikus klauzula a XV. Századból, városháza, az egykori velencei kormányzó palota és felismerhető hatalmas falak és tornyok. A Revelin-torony 1485-ben épült, és az egyik legnagyobb látnivaló, mert fel lehet mászni a csúcsra, amely a legszebb kilátást nyújtja az egész óvárosra. A város falain kívül minden idők leghíresebb utca és kutatója, a Marco Polo, született itt 1254-ben született. A Korcula városi múzeum a Gabrijelis-palotában található, az óváros közepén, és számos érdekes történet és az őstörténetről a mai napig terjedő műtermékeket mesélnek el e gyönyörű város gazdag és érdekes történetéről.

Javasoljuk, hogy lássa a Moreška-tó, amely a nyári hónapokban rendszeresen, Sv. Napján csúcsosodik meg. Todor, Korcula városának védnöke (minden év július 29-én). Viszonylag könnyű eljutni Korčulára, mert nagyon jól kapcsolódik Split és Dubrovnik katamaránvonatokkal, valamint Orebic Peljesac penninsulával. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a dalmáciai gyöngyszemet, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül magánszállók tulajdonosainak, béreljen lakást vagy egy szobát a régi városközpontban, és élvezze az életet, miként volt a középkorban.

Óváros Korčula, Horvátország
Óváros Korčula, Horvátország
Óváros Korčula, Horvátország
Baćina-tavak

A Baćinska tavak egy sor édesvizű karsztos tavak Baćina közelében, Ploce hátországában, a jobb (északnyugat) oldalon, ahol a Neretva folyó az Adriai-tengeren folyik. A tavak viszonylag kicsiek (a teljes terület mindössze 138 hektár), de a karszt vízrajzának legérdekesebb jelenségei közé tartoznak.

A tavakat a kivételes szépség, a víz fényessége és a smaragdzöld szín jellemzi. Hat összekapcsolt tavat tartalmaz természetes csatornákkal és egy külön tóval: Oćuša, Crniševo, Podgora, Sladinac, Vrbnik, Sipak és Plitko tó. Oćuša a legnagyobb tó, a legmélyebb tava pedig 34 méter mélységű Crniševo. Ez a kriptodepressziós tó, mert a tó felülete a tengerszint felett és a tó alja a tengerszint alatt. Vrbnik a legkisebb minden tavak, és nem kapcsolódik más tavakhoz. Minden tavak rétek, zöldövezet, festői dombok veszik körül, és a strandok mellett számos strand és vízi növény található. Itt számos védett, sőt endemikus növények és állatok élnek. Különösen számos madár van, mert a tavak nagyon fontos élőhelyek és állomások, amikor Európából Afrikába költöznek.

A tavak átlagosan 3 ° C-kal melegebbek, mint a tenger, és nagyon kényelmesek az úszáshoz és evezéshez. Mivel édesvízi halakban gazdagok, sok sporthorgászot vonzanak maguk után, de minden természetbarát. A tavak nagyon jól megközelíthetők a látogatáshoz, mert közel vannak a főúthoz, és ha éjszakára akarnak maradni, akkor könnyedén megtalálhatja magánszállások, szobák és kisebb táborok szállását.

A tengerparton számos étterem és kávézó is található, ahol a nyugodt pillanatokat eltöltheti, hiszen még az Adriai-tenger legnagyobb nyári szünetének idején itt is megtalálja a békét, a nyugalmat és a friss nyári melegséget. Csónakot vagy szörfdeszkát is bérelhet, és gyönyörűen átmászhatja ezen egyedi tavak gyönyörű táját.

Baćina-tavak, Horvátország
Baćina-tavak, Horvátország
Baćina-tavak, Horvátország
Neretva-völgy

A Neretva folyó völgye Dalmácia egyik legszebb és legszebb része. Ez az egyetlen delta Horvátországban. A Delta a folyó torkolatánál alakul ki. Ez az egyik kevés vizes terület Európában, különösen a Földközi-tengeren. Az egész delta területet védeni szándékoznak, és egy kezdeményezés folyik a természetvédelmi park kihirdetésére.

A Neretva-delta Metković keleti részén, nyugat felé az Adriai-tengerig húzódik. Északon és délen meredek dombok és hegyek határolják. Eredetileg 12 különböző holtágból állt, amelyek a deltát hozták létre, de a 19. században történt kiterjedt melioráció után ma négyen maradtak. Az eredeti vizes élőhelyek, tavak és lagúnák egy része eltűnt, de ennek az egyedülálló mediterrán mocsárnak a fennmaradó része megmarad, ezért ez a terület különösen érdekes minden természetbarát számára. A Neretva folyó deltáján 310 madárfaj létezik, így Horvátország egyik legjelentősebb ornitológiai területe. Az egész Európa számára is fontos, mert az egész delta fontos állomás az összes migrációs madár számára Európán át Afrikába vezető úton.

A rejtett és tartósított mocsarak, lagúnák és tavak még mindig gazdag hal- és vízi növényekben. Különböző fűszernövények és vízi növények számos békát, madarat és más mocsári állatokat rejtenek. Öt település a deltán összesen 1,620 hektárnyi területet védettek ornitológiai tartalékként és védett tájakként. Metković az egyik legnagyobb ornitológiai gyűjteménye Európában, amely több mint 200 madárfajot tartalmaz. Az egész delta területe meghaladja a 12 000 hektárt, és e termékeny földterület nagy részét mezőgazdasági célokra használják fel. A citrusfélék, a görögdinnye, a szilva, az olajbogyó és a különböző zöldségek túlnyomórészt nőnek. A delta legfontosabb városai Ploče, Opuzen és Metkovic. A citrusfélék mellett a Dolina Neretva tipikus termékei házi készítésű bor, pálinka és dalmáciai sonka. A Delta partvonala többnyire homokos strandokat vonz, amelyek egyre több turistát vonzanak, különösen a kite szörfösöket, a kedvező szelek miatt nyáron. Az ökoturizmus és a fotószafari fokozatosan fejlődik, és a szakosodott ügynökségek egyedülálló utakat kínálnak a hagyományos neretvani hajókon.

Azt ajánljuk, hogy látogassa meg ezt a mocsár, folyó, természet és az Adriai tenger egyedülálló keverékét. Itt kellemes pillanatokat tölthet hosszú homokos strandokon, amelyek friss Neretva gyümölcsöket, zöldségeket és egyéb specialitásokat élvezhetnek.

Neretva-völgy, Horvátország
Neretva-völgy, Horvátország
Neretva-völgy, Horvátország
Természetpark Lastovo

A Lastovo-szigeteket 2006-ban hirdették ki a természeti parknak, így a legfiatalabb horvát természetvédelmi park. A Lastovo-szigetcsoport 46 szigetből, szigetcsoportból, sziklákból és a legnagyobb Lastovo-szigetből áll. A teljes terület 53 km2 és 143 km2 a tengerszint felett. Az egész szigetcsoport az Adriai-tenger déli részén található, mintegy 15 km-re délre a Korcula szigetétől, és Horvátország egyik legtávolabbi szigete. Ennek köszönhetően a természet és az egész tengeri élet nagyon jól megmaradt. Mljet szigetén a Lastovo az Adria legősi erdősége, mert a felszínének akár 60% -át jól megőrzött mediterrán erdők borítják.

A tengerpart nagyon behajlított, különösen nyugaton és északnyugaton, és a víz alatti világ gazdag és változatos. Az éghajlat nagyon enyhe mediterrán, nagyon kellemes hőmérsékletekkel nyáron és télen. Természeti szépsége mellett Lastovo is nagyon érdekes a kulturális örökség miatt. A szigetet évezredek óta lakják, és a régi illírák és görögök telepedtek le, majd a rómaiak és végül a horvátok. A korai középkor régészeti leletei Ubli öbölben (délnyugat-parton) találhatók. A sziget legnagyobb helyét Lastovo néven is nevezik, Dalmácia egyik legszebb városa. Az amfiteátrum jellegzetes középkori települése, amelyet a dombos hegyek veszik körül a termékeny völgy mentén. Itt a lakosság főleg szőlőt, olajbogyót és zöldséget termel. A XV és XVI. Században gyönyörű családi házak láthatók, díszített díszített "fumari" kéményekkel, amelyek a hely és a sziget védjegyévé váltak.

A sziget jellegzetes látnivalói a világítótornyok, például a Skrivena Luka közelében található Struga-i világítótorony, majd a Sušac az azonos nevű szigeten és a Glavat. Az egész sziget számos vonzó kerékpáros és túraútvonalat kínál, ahol a legjobb a sziget összes természeti szépsége. A legmagasabb csúcsra, a 413 méteres tengerszint feletti magasságra való hegymászás különleges élmény, mert szép időben a kilátás eléri a Korcula, Mljet, Peljesac és a déli Adria nyílt tengerét. Lastovo Splithez, komphajóval és katamaránnal van összekötve naponta egyszer. A nyári hónapokban Lastovo is kapcsolódik katamarán vonalon Dubrovnikba.

Ha nyugodt és csendes környezetet szeretne eltölteni a természetben, akkor meghívjuk Önt arra, hogy látogassa meg ezt a rejtett és távoli szigetcsoportot, ahol nincsenek nagy építmények vagy nagy beton épületek. A szállást kis családi házakban találhatják magánlakásokban, szobákban vagy nyaralókban, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek a Lastovo magánszállodáinak tulajdonosával, és akár 40% -kal is megtakaríthassanak magas ügynöki díjakat.

Természetpark Lastovo, Horvátország
Természetpark Lastovo, Horvátország
Természetpark Lastovo, Horvátország

Dubrovnik - Dalmácia - Éghajlati és időjárás-előrejelzés

Dubrovnik - Dalmácia Időjárás előrejelzés

Dalmácia Horvátország történelmi régiója, amely Zadrától és a Velebit hegytől északra fekszik, Dubrovnikig és Konavleig Horvátország déli részében. Szinte az összes Dalmácia uralja a tipikus mediterrán éghajlatot száraz, napos és forró nyarakkal, enyhe és esős telekkel. A dalmát hátországban (dalmát Zagora) a szubmediterrán éghajlat uralkodik, amely eltér a tipikus mediterrán éghajlattól, mivel a tél valamivel hidegebb, és a nyár többnyire kissé melegebb az átlagosnál. A nap és a hőség sokaságának köszönhetően a tipikus örökzöld növényeket uralja; holm tölgy, aleppo fenyő, dalmát fekete fenyő és mezőgazdasági növények; olajbogyó, füge és szőlőültetvény.

Dubrovnik régió Horvátország legdélebbi része, és a legnagyobb hatással van az éghajlatra a déli Adria nyílt tengeri területe. A levegő hőmérséklete általában kissé alacsonyabb, mint a többi Dalmácia. A tenger tengerszint feletti hőmérséklete némileg magasabb, mint a többi Dalmácia. Az Adriai tenger nyáron hűti a szárazföldet, és télen felmelegíti. A napsütés és a kellemes tenger hőmérséklete miatt Dubrovnik és környéke, valamint a dubrovniki szigetcsoport gyakran látogatókat keres, akik kellemes és felejthetetlen vakációt keresnek. A jó minőségű és kristálytiszta tenger jellemző a teljes dalmát partvidékre, különösen a dalmát szigetekre, a viszonylag alacsony népsűrűség és az iparág fejletlensége miatt. A kék zászló hordozói sok dalmát strandok - a tisztaság, a szolgáltatás minősége és az ökológiailag megőrzött környezet jelképe.

Az alábbiakban grafikus ábrázolás található a napi átlagos levegő maximális és minimális napi léghőmérsékletével és a tenger hőmérsékletével kapcsolatban, amely a legkedvezőbb mediterrán éghajlatot tükrözi.

Átlagos levegő hőmérséklet - Dubrovnik - Dalmácia
Átlagos tengeri hőmérséklet - Dubrovnik - Dalmácia
Utoljára hozzáadott szállás Dubrovnik - Dalmácia régióban
Nyaraló ház Captain's house

Ár tól 220 €

Apartmanok Sonja

Ár tól 110 €

Apartmanok Gršćica

Ár tól 40 €

Apartmanok Nikolica

Ár tól 60 €