Apartmanok és magánszállás Ston

Ston egy középkori város és község Dubrovnik-Neretva található, a déli részén a Peljesac-félszigeten. Ston gazdag története nyúlik vissza egészen a tizennegyedik században. Köztudott, mint a város leghosszabb kőfal Európában (5,5 km), keskeny, csendes, macskaköves utcák és méltóságteljes öreg kőházak. A fejlesztés és a gazdag történelem tartozik a legidősebb aktív sómedencékre a világon. Sómedencékre tartotta...

Rendezés:

Apartman Lemon & Orange

Ston

A tengertől 20 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 45 €

Apartman Ina

Ston

A tengertől 300 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Apartman Lemon & Orange ( Ston)

A Villa Marita kínál szállást két apartman Lemon & Orange, jó helyen és legvonzóbb része a Mali Ston. Apartments tökéletes 2 emberek szeretnének egy tágas élettér saját (website hidden) is képes 4 miatt átalakítja kanapé egy finom ágy további társait. Élvezze ül egy teraszon, hogy van egy gyönyörű kilátás nyílik a Ston Falak vagy a tengert. Alapterület 40 m2 20 m2 erkély tér, Légkondicionált, műholdas TV-vel és saját parkoló. Villa nem a főúton, ami rendkívül alkalmas a kisgyermekek és bárki, aki vágyik egy pihentető és nyugodt nyaralást.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Lemon & Orange

A tengertől 20 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 45 €

Apartman Ina ( Ston)

Látogasson el hozzánk a Ston, város gazdag történelmi örökséget. Otthonunk az állandó le, csak a körben a város falai - 5,5 km hosszú, és nem messze a legrégebbi sómedencékre Európában. Előny a Ston közelsége minden kényelmi, Dubrovnik Korcula (50 km), a Nemzeti Park Mljet (3 km-re a port), Medjugorje, Mostar, stb Ston elején a Peljesac-félszigeten, ezért feltétlenül meg kell említeni, hogy a félsziget egy borvidék ismert fajták a vörös és fehér borok, valamint a híres Plavac Mali és konyha: osztriga és kagyló, amelyek a természetes élőhelyükön találtam csak az öbölben Mali Ston.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ina

A tengertől 300 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Ston

Ston  - Címer Ston egy középkori város és község Dubrovnik-Neretva található, a déli részén a Peljesac-félszigeten. Ston gazdag története nyúlik vissza egészen a tizennegyedik században. Köztudott, mint a város leghosszabb kőfal Európában (5,5 km), keskeny, csendes, macskaköves utcák és méltóságteljes öreg kőházak. A fejlesztés és a gazdag történelem tartozik a legidősebb aktív sómedencékre a világon. Sómedencékre tartotta értékes hagyomány és természetes módon előállítani só, ami nem változott az évszázadok folyamán. Ston széles körben ismert a termesztés kagyló: osztriga és kagyló a római idők óta, és az osztrigák Ston terjesztik a dicsőség ebben a régióban, mint egy hiteles természetes afrodiziákum. Nem messze Ston vannak szép öböl Prapratno annak ősi olajfák és egy oázis a nyugalom és a szépség Žuljana homokos öbölben keletre néz. Keresés a lakások és magán szállás Ston és élvezze a nyaralást. Üdvözöljük a Ston!

Ston Időjárás előrejelzés