Apartmanok és magánszállás Ploče

Ploce egy kis modern kikötő város a Dubrovnik-Neretva megye, ahol a legfrissebb népszámlálás él 10,834 lakosa van. A városban található egy védett öbölben északi folyó torkolatától Neretva az Adrián, és mint ilyen, ideális tengeri kikötő szállítmányozási és logisztikai műveleteket. Ploce Port elsődleges tengeri kikötő által használt Bosznia és Hercegovinában. Turizmus, ellentétben más tengerparti város az Adriai-tenger...

Rendezés:

Apartmanok Marcela

Ploče

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Marcela ( Ploče)

Szép, napos lakás Marcela található Ploce található a völgyben a Neretva folyó, félúton Split és Dubrovnik. Komp kikötő a vonal Peljesac és Korcula 50 m. Bacina tavak kapcsolódnak az Adriai-tenger, díszített kerékpárok, szervezett hajókirándulás, szörf 2 km-re található. A szája a Neretva folyó gyönyörű homokos strandok és kite 10 km-re a panel. Régészeti múzeum a falu Vid 20 km-re, a város Metkovic és madártani múzeum 25 km, a zarándokhely Medjugorje, Bosznia-Hercegovina Mostar 40 km és 60 km. A gyönyörű kavicsos strandok találhatók 10 km-re a panel, és a bejárat a Park lejtőn áll rendelkezésre 35 km a Igrane. Jelentős esemény a Ploce Ploce nyáron, júliusban és augusztusban Hajó Marathon Neretva folyó Metkovic a Ploce augusztusban. A lakás légkondicionált, és egy hálószoba franciaággyal, 1 szoba két egyszemélyes ággyal és egy kanapéval, előszoba, konyha, fürdőszoba és nappali erkéllyel, kilátással a tengerre. Fel van szerelve egy mosógép és mosogatógép, LCD TV, DVD, WI FI internet, mikrohullámú sütő, gáz lemez és főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző, törölköző, posteljinom. Buszmegálló 100 m, posta 90 m, 50 m étterem, kávézók 50 m, 20 m bank, gyógyszertár és egészségügyi központ 60 m.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Marcela

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Ploče

Ploče  - Címer Ploce egy kis modern kikötő város a Dubrovnik-Neretva megye, ahol a legfrissebb népszámlálás él 10,834 lakosa van. A városban található egy védett öbölben északi folyó torkolatától Neretva az Adrián, és mint ilyen, ideális tengeri kikötő szállítmányozási és logisztikai műveleteket. Ploce Port elsődleges tengeri kikötő által használt Bosznia és Hercegovinában. Turizmus, ellentétben más tengerparti város az Adriai-tenger partján doesent van nagy jelentősége, de vannak mind előfeltételei a turizmus fejlesztése közelsége miatt Neretva és gyönyörű Bacina Lakes. Neretva völgy egy nagyon vonzó terület a vadászat elsősorban a madarak. A halászat és a mezőgazdaság, különösen a termelés citrusfélékre fő foglalkozása a helyi lakosok. Bacina tavak viszonylag kicsik, és áll hat csatlakoztatva és egy különálló tó, és az egyik legérdekesebb jelenség a karszt vízrajza. Amikor meglátogatja Ploce vagy ha csak áthaladó városban, azt javasoljuk, hogy maradjon egy minőségi magánszállások (apartmanok és szobák), és fedezze fel a város természeti szépsége a Neretva delta és Bacina Lakes. Szállás Ploce. Üdvözöljük a város Ploce!

Ploče Időjárás előrejelzés