Apartmanok és magánszállás Ploče

Ploce egy kis modern kikötő város a Dubrovnik-Neretva megye, ahol a legfrissebb népszámlálás él 10,834 lakosa van. A városban található egy védett öbölben északi folyó torkolatától Neretva az Adrián, és mint ilyen, ideális tengeri kikötő szállítmányozási és logisztikai műveleteket. Ploce Port elsődleges tengeri kikötő által használt Bosznia és Hercegovinában. Turizmus, ellentétben más tengerparti város az Adriai-tenger...

Rendezés:

Apartman Marcela

Ploče

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartman Marcela ( Ploče)

Szép és napos Marcela apartman található Ploce-ban, a Neretva folyó völgyében, Split és Dubrovnik között félúton. Kompkikötő Peljesac és Korcula vonalával 50 m. Az Adriai-tengerhez kapcsolódó Bacina-tavak díszített kerékpárokkal, szervezett hajókirándulás és szörfözés 2 km-re találhatók. A Neretva folyó torkolata gyönyörű homokos strandokkal és kiteboard-szal 10 km-re fekszik. Vid faluban található régészeti múzeum 20 km-re, Metkovic városa és ornitológiai múzeuma 25 km-re, a zarándokhely központja Medjugorje-ban, Bosznia és Hercegovina Mostar 40 km-re és 60 km-re. A gyönyörű kavicsos strandok 10 km-re fekszenek a paneltől, és a Park lejtőjéhez való bejárat 35 km-re van Igrane faluban. Jelentős események a Ploce Ploce nyáron és augusztusában, valamint a hajómaraton a Neretva folyón, Metkovic és Ploce között augusztusban. A légkondicionált apartmanban egy hálószoba franciaággyal, 1 szoba két egyszemélyes ággyal és egy kanapéval, előszoba, konyha, fürdőszoba és egy tengerre néző erkélyes nappali található. Fel van szerelve mosógéppel és mosogatógéppel, LCD TV-vel, DVD-vel, WI FI internettel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel és főzőlappal, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávéfőzővel, törölközőkkel, posteljinom. Buszmegálló 100 m, posta 90 m, 50 m éttermek, kávézók 50 m, 20 m bank, gyógyszertár és egészségügyi központ 60 m.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Marcela

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Ploče

Ploče  - Címer Ploce egy kis modern kikötő város a Dubrovnik-Neretva megye, ahol a legfrissebb népszámlálás él 10,834 lakosa van. A városban található egy védett öbölben északi folyó torkolatától Neretva az Adrián, és mint ilyen, ideális tengeri kikötő szállítmányozási és logisztikai műveleteket. Ploce Port elsődleges tengeri kikötő által használt Bosznia és Hercegovinában. Turizmus, ellentétben más tengerparti város az Adriai-tenger partján doesent van nagy jelentősége, de vannak mind előfeltételei a turizmus fejlesztése közelsége miatt Neretva és gyönyörű Bacina Lakes. Neretva völgy egy nagyon vonzó terület a vadászat elsősorban a madarak. A halászat és a mezőgazdaság, különösen a termelés citrusfélékre fő foglalkozása a helyi lakosok. Bacina tavak viszonylag kicsik, és áll hat csatlakoztatva és egy különálló tó, és az egyik legérdekesebb jelenség a karszt vízrajza. Amikor meglátogatja Ploce vagy ha csak áthaladó városban, azt javasoljuk, hogy maradjon egy minőségi magánszállások (apartmanok és szobák), és fedezze fel a város természeti szépsége a Neretva delta és Bacina Lakes. Szállás Ploce. Üdvözöljük a város Ploce!

Ploče Időjárás előrejelzés