Your browser does not support JavaScript! Robinson turizmus Horvátország! Közvetlen kapcsolat a szállásadóval! 

Válogatott ajánlatát magán szállás Horvátországban

First minute ajánlat
Apartmanok Villa Maria

Primošten
Ár tól 30 €
Apartmanok Brekalo-Bonaca

Vir
Ár tól 40 €
Apartmanok Maleo

Sveti Petar
Ár tól 50 €
Apartmanok Mare

Fažana
Ár tól 60 €
Apartmanok NERA

Vodice
Ár tól 64 €
Apartmanok Color

Vodice
Ár tól 35 €

Robinson turizmus Horvátország
Miért foglaljon közvetlenül a magánszállások tulajdonosával?

Az utóbbi években számos újfajta turizmus jött létre a világon, amelyek arra irányulnak, hogy egyedülálló és hiteles tapasztalatokat szerezzenek a látogatók helyén és országában, és az új trendek egyike az úgynevezett robinzi turizmus! A Robinson turizmus egy olyan turisztikai forma, amelyet minden kalandorra és turistára terveznek, aki a civilizációtól elszakadva, a természet szívében és nagyrészt a modern társadalom korlátozott előnyeivel kíván élni.

Horvátországban található Robinson szállás a legelkerülőbb öblökben, a sziget lakatlan részén, régi faházakban, erdőkben, hegyekben és különböző természeti parkokban található faházakban található. Ez a fajta szállás és nyaralás mély benyomást hagy a tiszta és érintetlen vadon. Ha szeretne békét és csendet szeretni, és maradjon a természetben, a Robinson szállás és a Robinson-stílusú nyaralás egy igazi kaland, amely Horvátországban várja Önt!

A robinzi turizmus olyan szálláshelyet jelent, amely leginkább víz és áram nélkül van, és a közművek nagyon korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. A legtöbb esetben a csapadékvizet összegyűjtik a kútban, és az elektromos áramot napelemek biztosítják. A szűkös erőforrásokat nagyon óvatosan és racionálisan kell költeni. Általában nincs meleg víz a házban, valamint a mai élet sok más előnye, amit mindannyian megszoktunk. Ezért egyre több vendég dönt egy ilyen típusú vakációról, mint egyfajta kihívásnak. Az összes szükséges étel megvásárlása szükséges ahhoz, hogy az ilyen szállásokhoz jusson, mivel a legközelebbi üzletek gyakran meglehetősen távol vannak és nehéz hozzáférni. Akár mindennapjait a vakáció során teljesen ki akarja zárni, vagy csak egy természet- és vadvilággal körülvett nyári kalandot próbál meg kipróbálni, a Robinson szállás remek választás. A legjobb nyaralás a civilizáció, a stressz, a munka, a város, a tömeg, a szmog egy bizonyos kalandjával való szökés.

A Robinson turizmus Daniel Defoe regényéből származott. 1719-ben megjelentette a kalandvágyó Robinson Crusoe regényt, amely azóta is hit volt, és még mindig a mai közönség közé tartozik. Robinson Crusoe 28 évet töltött egy távoli trópusi szigeten egy hajótörés után, számos kalandot tapasztalva végleges felszabadulása előtt. Az idegenforgalom ezen formájára inspirálta, ahol a hangsúly a korlátozott erőforrású életmódra helyeződik.

Keresse meg Robinson szálláslehetőséget, amelyik megfelel az Ön igényeinek és foglalja le az összes foglalási feltételt közvetlenül a szállásadók tulajdonosainak. Az ilyen típusú foglalások előnyei sokak, és az egyik legfontosabb egy sokkal olcsóbb ár, mert nem fizetnek ügynöki jutalékokat. Akár 40% -kal olcsóbb szálláslehetőséget és kedvező nyaralást kínál Horvátország különböző típusú magánszállásaihoz.
A foglalás minden részletét a szállás tulajdonosa tárgyalja, így biztosan nincsenek kellemes meglepetések. Keressen Robinson szállást Horvátországban az alábbi listából, vagy egy gyorskereső oldalon, és foglaljon le ideális szállást, mielőtt túl késő lenne. Az Ön ideális Robinson szállása mindössze 2 egérkattintás Öntől, családjától és barátaitól.


0 szállások


eurótól

Rendezés:
Robinson turizmus Robinzon Pašman - Pašman - Horvátország

Robinson turizmus Robinzon
Pašman - Pašman

A tengerből 70 m
Kapacitás 7 személyek ár tól 45 €

Robinson turizmus Viskovic Hvar - Sućuraj - Horvátország

Robinson turizmus Viskovic
Hvar - Sućuraj

A tengerből 10 m
Kapacitás 14 személyek ár tól 60 €

Robinson turizmus Antonija Pašman - Tkon - Horvátország

Robinson turizmus Antonija
Pašman - Tkon

A tengerből 400 m
Kapacitás 5 személyek ár tól 80 €


Robinson turizmus Robinzon Pašman - Pašman
A szállás osztályozása

A tengerből 70 m
Kapacitás 7 személyek

ár tól 45 €


Küld vizsgálat

Robinson turizmus Robinzon - Pašman - Pašman

A házban található egy távoli helyen a déli része a sziget, kilátással a sziget a Kornati. Ez a rész nem lakják állandó lakosok, de csak néhány ház szolgál azok számára, akik kedvelik ezt a fajta szabadság. Felszerelt, minden modern ünnep kalandorok. Ez a napenergia és a gáz, a víz a tartályban, és végigfut a ház egy kis szivattyú. A zuhany külső. Bent a konyha, fürdőszoba mosdóval, két szoba pótágyazható. Elöl egy nagy fedett terasz kandallóval tökéletes társasági és kellemes tartózkodást. Az előnye, hogy ez a nyaralás a béke, csendes, szép környezetben az érintetlen természet.


Robinson turizmus Viskovic Hvar - Sućuraj
A szállás osztályozása

A tengerből 10 m
Kapacitás 14 személyek

ár tól 60 €


Küld vizsgálat

Robinson turizmus Viskovic - Hvar - Sućuraj

Apartmanok Viskovic van a nyugodt és csendes öbölben Pobij, 8 km-re a kis falu Gdinj. Robinzon fajta turizmus ideális azok számára, akik szokás, hogy menjen el a forgalmas minden days élet és költ nyaralás a természettel összhangban. Hozzáférés a ház lehetséges út. Parkoló a ház közelében. Robinzon fajta turizmus leírás: napelemek villamos energia teljesítmény (lámpák és mobil pfones), a vízellátás a kádból, GSM jel elérhetőek legyenek, gáz elektromos eszköz, elérhető út a ház utolsó 3 km makadám. Az öböl különösen nyugodt és csendes júniusban és szeptemberben. Szeptember ismert állandó nyugodt, többnyire napsütéses nap, és még mindig meleg tenger. A nagy csoportok számára, akik bérbe két apartman együtt kínálunk extra kedvezmény, különleges foglalhassa 15 nap.


Robinson turizmus Antonija Pašman - Tkon
A szállás osztályozása

A tengerből 400 m
Kapacitás 5 személyek

ár tól 80 €


Küld vizsgálat

Robinson turizmus Antonija - Pašman - Tkon

Az Antonija ház a Pašman sziget déli oldalán található, gyönyörű kilátással a környező szigetekre. A ház félreeső, hogy biztosítsa a magánélet és a béke a nyaralás. A ház tágas és felkészült egy ideális nyaralásra, távol a város zajától, és a gyönyörű természet elvarázsol minden látogatót. A konyha evőeszközzel és evőeszközökkel van felszerelve, hűtőszekrénnyel, fagyasztó rekesszel és TV-vel. Van egy kültéri zuhanyzó, egy grillező a ház elől és háta mögött, homokozó és hinta gyerekeknek. Háziállatok nem engedélyezettek. A 220V-tól a napenergiával működő villamosenergia nem vehet fel további háztartási eszközöket a mobiltelefonok, laptopok töltőin kívül.