Robinson turizmus Horvátország
Válassza ki az ideális szállást, és felejthetetlen nyaralást tölthessen Horvátországban!

Rendezés:

Robinson turizmus Sunset Romance

Pašman - Neviđane

A tengertől 10 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 55 €

Robinson turizmus Diana

Drvenik Mali

A tengertől 200 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Levantara house

Ugljan - Kali

A tengertől 1.5 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 80 €

Robinson turizmus Robinzon

Pašman - Pašman

A tengertől 70 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 100 €

Robinson turizmus Viskovic

Hvar - Sućuraj

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 60 €

Robinson turizmus Antonija

Pašman - Tkon

A tengertől 400 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 80 €

Robinson turizmus House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

A tengertől 40 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Robinson turizmus Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

A tengertől 10 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Welnes robinzon Vranina

Brač - Bol

A tengertől 60 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Robinzon Katja

Pašman - Tkon

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 100 €

Robinson turizmus Pedišić

Pašman - Ždrelac

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 100 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Vila Valentina

Pašman - Ždrelac

A tengertől 20 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Green valley retreat

Split

A tengertől 20 km
Kapacitás 19 fő

Ár tól 266 €

Robinson turizmus Lujo

Pašman - Neviđane

A tengertől 30 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 70 €

Robinson turizmus The White House Robinson

Hvar - Jelsa

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Freedom

Žminj

A tengertől 25 km
Kapacitás 50 fő

Ár tól 38 €

Robinson turizmus Šime

Korčula - Korčula

A tengertől 10 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 40 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Ćosina kuća

Pašman - Dobropoljana

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 220 €

Robinson turizmus Belvedere

Primošten

A tengertől 2 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Orlovo gnijezdo

Makarska

A tengertől 600 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 20 €

Robinson turizmus Sandra

Hvar - Sućuraj

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Lanđin

Pašman - Kraj

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 70 €

Robinson turizmus Murtelica

Pašman - Kraj

A tengertől 30 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 60 €

Robinson turizmus Robinson House Istra

Poreč

A tengertől 15 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 122 €

Robinson turizmus Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

A Sunset Romance Robinson 7 fős háza a Stivan-öbölben található, a Pasman-sziget délnyugati oldalán, olajfákkal és más fákkal körülvéve, így gyönyörűen el van rejtve. A Stivan egy kisebb öböl, több házzal és kilátással olyan kisebb szigetekre, mint Sit, Lavdara, Iz, és a továbbiakban láthatja a Dugi otokot. A Stivanja-öbölbe érkezés makadám úton lehetséges, amely alkalmas autók számára is, de az út mentén gondosan kell haladni a dudorok miatt. Tkon körülbelül 9 km-re található, ahol éttermek, üzletek, kis piac, pékség és cukrászda található. A komp Biograd na Moru-ból indul (a Biograd-Tkon kompvonal körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, a komp naponta többször jár). Meg lehet érkezni komppal Zadarból az Ugljan-sziget Preko felé, a zdrelaci hídon keresztül a Pašman-szigetre (a komp útja körülbelül 30 perc, a jegy ára drágább, mint a Biograd-Tkon vonal, éjfél körül kényelmes a vonal). A ház mellett több jármű parkolása biztosított. A hajó kikötője a kikötőben található, és ingyenes (mélysége kb. 1 m, hossza: legfeljebb 8 m). Ha rendelkezik engedéllyel, hajót bérelhet (az ár a motor teljesítményétől függ), az üzemanyagot nem tartalmazza az ár. A vendégek használhatják a kerti grillezőt. A házban lévő víz csapadékvíz, amely télen gyűlik össze a ház alatti tartályban, ezért ésszerűen kell fogyasztani a vizet. A víz alkalmas ivásra, de ha kétségei vannak, javasoljuk palackozott víz hozását vagy forralását. Van egy szabadtéri zuhanyzó és egy zuhanyzó. A tulajdonosok megmutatják, hogyan kell kezelni a zuhanyt. Az áramot napelemekből nyerik, és szabványos európai aljzatokkal alakítják 220 V-ra. Az elektromos készülékek napi korlátozás nélkül használhatók, éjszaka vigyázni kell. Öböl sv. A tócsát mobil jel takarja. A félreeső Sunset Romance ház kályhával van felszerelve, így tavasszal vagy ősszel és télen is tartózkodhat. Háziállatot szívesen látunk. A vendégek otthon használhatják a WiFi-t, ha vásárolnak egy utalványt, amely legalább egy hét átalánydíjas internetet biztosít. Az az eszköz, amelyre ezt az utalványt megvásárolta, forró pontként funkcionál. Az öbölben lévő strand többnyire sziklás, de szép, fokozatos bejárattal rendelkezik a tengerbe, ahol a kavics, a tenger kristálytiszta. A Sunset Romance nyaraló gyönyörű naplementére nyújt kilátást. A COVID-19 miatti határzár esetén az előleg teljes összegét - előleget visszaküldjük, vagy veled egyetértésben továbbítjuk a 2022-es szezon befizetését !! A COVID-19 ellen beoltott tulajdonosok !!!!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Sunset Romance

A tengertől 10 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 55 €

Robinson turizmus Diana ( Drvenik Mali)

Az érintetlen természet szívében, olajfákkal, szentjánoskenyérfákkal és illatos mediterrán növényekkel körülvett házunk biztosan teljes nyaralást nyújt Önnek a város tömegétől távol, gyönyörű kilátással a nyílt tengerre és a szigetekre. A legközelebbi strand 200 m-re található a háztól. Magán a szigeten azonban sokféle strand található: homokos, kavicsos, lapos ... a választás az Öné. A ház konyhával ellátott nappalival, két hálószobával, fürdőszobával és egy nagy, tengerre néző terasszal rendelkezik. A létesítmény 4 + 1 fő befogadására alkalmas. Udvar veszi körül, ahol parkolni lehet járművével. Várjuk érkezésedet!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Diana

A tengertől 200 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Levantara house ( Ugljan - Kali)

A Levantara house egy kicsi, romantikus, Robinson típusú nyaralóház, amely egy fenyveserdőben található, egy dombon, Kali falu felett, Ugljan szigetén, és számos gyönyörű kilátást kínál. A terasz a tenger felőli oldalon található, ahonnan meg lehet nézni a napfelkeltét és Zadar városát. Egy hálószoba kétszemélyes ággyal, konyha tűzhellyel és hűtőszekrénnyel, étkező és fürdőszoba. A ház kandallóval is rendelkezik, így egész évben maradhat. A Levantara ház 220 V -os napelemekkel rendelkezik, és összegyűjti az esővizet. Parkolóhely van, de szomszédok sem 600 m -es körzetben. Háziállatokat szívesen látunk! Ideális hely minden természet, túrázás és kerékpározás szerelmeseinek. Vagy azoknak, akiknek csendes helyre kell feltöltődniük. A tulajdonosok a nap 24 órájában rendelkezésre állnak bármilyen kérdésre vagy problémamegoldásra.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Levantara house

A tengertől 1.5 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 80 €

Robinson turizmus Robinzon ( Pašman - Pašman)

A ház a sziget déli részének távoli részén található, kilátással Kornati szigeteire. Ezen a részen nem állandó lakosok laknak, de csak néhány háza van az ilyen típusú üdülést kedvelőknek. Minden modern üdülési kalandorral felszerelve. Napenergiával és gázzal rendelkezik, a víz a tartályban van, és egy kis szivattyú fut keresztül a házon. A zuhanyzó kint van. Bent a konyha, fürdőszoba mosdóval, két szoba pótággyal. Előtte egy nagy, fedett terasz található kandallóval, amely tökéletes a társasági élethez és a kellemes tartózkodáshoz. Ennek a nyaralásnak az előnye a béke, a csend, a gyönyörű környezet, az érintetlen természet.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Robinzon

A tengertől 70 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 100 €

Robinson turizmus Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Apartmanok Viskovic van a nyugodt és csendes öbölben Pobij, 8 km-re a kis falu Gdinj. Robinzon fajta turizmus ideális azok számára, akik szokás, hogy menjen el a forgalmas minden days élet és költ nyaralás a természettel összhangban. Hozzáférés a ház lehetséges út. Parkoló a ház közelében. Robinzon fajta turizmus leírás: napelemek villamos energia teljesítmény (lámpák és mobil pfones), a vízellátás a kádból, GSM jel elérhetőek legyenek, gáz elektromos eszköz, elérhető út a ház utolsó 3 km makadám. Az öböl különösen nyugodt és csendes júniusban és szeptemberben. Szeptember ismert állandó nyugodt, többnyire napsütéses nap, és még mindig meleg tenger. A nagy csoportok számára, akik bérbe két apartman együtt kínálunk extra kedvezmény, különleges foglalhassa 15 nap.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Viskovic

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 60 €

Robinson turizmus Antonija ( Pašman - Tkon)

Az Antonija-ház Pašman-sziget déli oldalán található, gyönyörű kilátással a környező szigetekre. A ház magányos, hogy biztosítsa a magánéletet és a békét a nyaraláshoz. A ház tágas és felszerelt, ideális üdülésre a város zajától, és a gyönyörű természet minden látogatót elbűvöl. A konyha evőeszközökkel és evőeszközökkel, hűtőszekrénnyel, fagyasztóval és TV-vel felszerelt. Kültéri zuhanyzó, grillező a ház előtt és mögött, homokozó és gyermek hinta. Háziállatok nem engedélyezettek. A 220V-tól a napenergiához való villamos energia nem használhat extra háztartási készülékeket, kivéve a mobil, laptopok töltőit.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Antonija

A tengertől 400 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 80 €

Robinson turizmus House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Élvezze az üdülésünket országos nyaralónkban, amely Pašman sziget déli oldalán található Banj faluban. Kiváló helyen, közvetlenül a tenger mellett található. Robinson turizmus érintetlen természetben a Kornati szigetvilággal és a nyílt tengerrel szemben. Ha igazi természeti környezetben és csendben keresed magadnak egy strandot, akkor gyalogutak segítségével juthat el hozzánk segítségünkkel vagy autóval (ajánlott). A házban teljesen felszerelt konyha / nappali, egy hálószoba és egy WC található. A villamos energia a naprendszeren van, a házon keresztül a víztartályból származó esővíz, van egy TV, a konyhában felhasznált konyha (gáztűzhely, gáz és hűtőszekrény, gáz), kültéri zuhanyzó, terasz és grillező. A hálószobában egy kétszemélyes ágy, a nappaliban pedig kétszemélyes kanapé található. Van vendégeink, akik folyamatosan tíz évig jönnek házunkba, így néhány dátum le van tiltva. max. 4 fő. Az autó 150 méterre fekszik a nyaralótól. 500 méteren belül nincs szomszéd.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus House Pašman Banj

A tengertől 40 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Robinson turizmus Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Saját paradicsoma lesz, mivel a lakás békésen fekszik Korcula sziget déli oldalán, a Rasohatica-öbölben. A két hálószobás apartman a ház felső szintjén fekszik, a földszinten további két apartman található. A nyaralóapartman Robinson stílusban van kialakítva: az egyszerű felszerelés, a villamos energia és a melegvíz-ellátás napenergiával (220 V), tűzhely és hűtőszekrény propángázzal érzi, hogy a rejtett gyöngyben van. Élvezze a privát strandot 10 méterre a háztól vagy saját medencével a tengervízzel :)

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Robinzon vila sa bazenom

A tengertől 10 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Welnes robinzon Vranina ( Brač - Bol)

Ha azt álmodta, hogy békében és csendben pihen egy tengerparti nyaralóban, akkor jó helyen jár. Otthonainkban van egy óvoda, egy gyermekszoba, egy nappali konyhával és egy étkező. Nagy fedett terasz. Saját kandalló. Veranda jakuzzival, kilátással a tengerre és a "Zlatni rat" strandra. Sat TV péntek WI-fi. Minden nyaralónak saját strandja van a nyaralótól mintegy 70 méterre. Minden további információt e -mailben kaphat a juki.bol @ gmail.com címen vagy mobiltelefonon. Wot-ap 00385912025264

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Welnes robinzon Vranina

A tengertől 60 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Robinzon Katja ( Pašman - Tkon)

A ház a Pasman sziget déli oldalán található, egy csendes öbölben, kilátással a Kornati-szigetekre. Ideális egy családi vakációhoz. Két hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba és nagy kert áll. A ház mellett van még egy fürdőszoba és zuhanyzó. A házban két kandalló található, a házban és kívül. A ház előtt egy lombkorona és egy százéves olajfa van, így az árnyék egész nap megmarad. A villamosenergia napelemeken keresztül zajlik, 220 V és 12 V. Hűtőszekrény fagyasztóval 220 V-os feszültséggel rendelkezik. A kályha és a sütő gáztüzelésűek. A víz a kútból származik. Van egy műholdas TV-vel is. Van dokkolónk a vendégek számára, akik saját hajóval rendelkeznek. Autós hozzáférés engedélyezve. A parkolás 100 méterre található. Az út kavicsos. A minimális tartózkodás 7 nap, érkezés szombaton érkezik. A házigazda beszél németül, szlovénül és angolul. Vegye fel velünk a kapcsolatot a Viber, a WhatsApp, a Gmail segítségével. Üdvözlettel: Ugrinic Milka, a házigazda

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Robinzon Katja

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 100 €

Robinson turizmus Pedišić ( Pašman - Ždrelac)

A Pedisic családi nyaralóház egy gyönyörű helyen, Pasman szigetének déli oldalán helyezkedik el, kilátással a Kornati-szigetekre. A nyaralónak van egy nagy terasz, 2 hálószoba, egy nappali és egy jól felszerelt konyha. 4-5 fő befogadására képes. A tengertől 10 méterre fekszik, növényzettel körülvéve. Ritka olyan helyeken, ahol ezt a békét és csendet találja meg, és így a tökéletes körülmények egy ilyen vakációhoz. Ez egy Robinson ház. Robinson turizmus szerelmeseinek és mindazoknak, akik el akarnak menekülni a mindennapi életből és a tömegből, élvezni fogják ezt a házat, és biztosak vagyunk benne, hogy emlékezni fognak itt töltött vakációjukra. A vihar 12 V, víz 12.000 l. A tulajdonosok rendelkezésre állnak, ha valami hiányzik.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Pedišić

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 100 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Vila Valentina ( Pašman - Ždrelac)

A Robinson House Villa Valentina épülete Zadarban, a Zadar megyei régióban található. Ingyenes privát parkolóval kínál szállást. Előzetesen köszönöm a kérdéseidet. Ha úgy dönt, hogy jól megérdemelt nyaralását a szigeten tölti, akkor lehetősége van teljesen pihenni a napi nyüzsgéstől és a stressztől. A bor, az olívaolaj ízek széles választékát élvezheti, amelyeket a régi otthoni módon készítenek, és a kertből származó termékeinket fogyasztják. Gyere és élvezze nyaralását. Kínálunk egy házat két apartmannal, gyönyörű érintetlen természetben. A ház a Kornati Nemzeti Parkra néz. Az apartman egy nagy kerttel rendelkezik, amely garantálja a magánélet védelmét. A háznak nincs villamos energiája, minden energiát napelemek biztosítanak. A nyaraló kertre néző kilátással, kertre néző kilátással, ülősarokkal, síkképernyős műholdas TV-vel, teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel és sütővel, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Minden egységhez tengerre néző erkély tartozik. A Robinson House Villa Valentina napozóterasszal rendelkezik. A szálláshely kertjében grillezési lehetőség áll rendelkezésre, a közelben pedig a vendégek túrázhatnak és búvárkodhatnak.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Vila Valentina

A tengertől 20 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Green valley retreat ( Split)

A Zöld-völgy visszavonulása Neorić kis falu dombján található, mindössze 30 km-re Splittől, Horvátország második legnagyobb városától, az Adriai-tenger partján. Ez egy robinson stílusú szálláshely, 800 m2-en belül, két sátraval, 19 férőhely elhelyezésére 9 ággyal (8 egyszemélyes ágy és 1 dupla ágy 9 hálózsákkal együtt). A sátrakon kívül egy jól felszerelt konyha, étkező- és pihenőtér, valamint sportlétesítmények állnak a vendégek rendelkezésére. Konyha hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel és tűzhellyel, valamint minden szükséges ételrel és étkezővel felszerelt. A konyha közelében nyílt kandalló található, ahol grillezhet vagy főzhet. A vendégek rendelkezésére álló sportolási lehetőségek szempontjából: asztalitenisz, bowling, íjászat, darts, tollaslabda, játszótér és egyéb társasjátékok. A Place mindössze 3 km-re fekszik a falu központjától - élelmiszerbolttal és kávézóval, valamint 20 km-re a tengerparttól. Mi igazán hisszük, hogy a házigazdák fontos részét képezik a tapasztalatnak, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat honlapunkon. Ezért örömmel várjuk Önt a helyszínen.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Green valley retreat

A tengertől 20 km
Kapacitás 19 fő

Ár tól 266 €

Robinson turizmus Lujo ( Pašman - Neviđane)

A "Lujo" robinson nyaralóház Pašman szigetén található, a "Stivanja" nevű öbölben. A homokos strand 30 méterre található. A "Stivanja" (vagy helyi nevén "Lokvice") öböl a sziget nyugati oldalán található, és a "Kornati" Nemzeti Parkhoz, valamint Sit, Žut, Dugi otok és Iž szigetekhez fordul. A házban két hálószoba található. Konyha, étkező és fürdőszoba is rendelkezésre áll. A konyhában minden megtalálható, amire szüksége van: edények, vacsora, mosogatórongyok, gáztűzhely, hűtőszekrény (120 liter), fagyasztó (80 liter) és kandalló grillel. A ház melletti terasz nyugágyakkal és kerti bútorokkal rendelkezik. A ház mögött található a kerti zuhany is. A hálószobában törölköző és ágynemű áll rendelkezésre. Házunk a robinson turizmus számára készült, így a víztartályt 3000 liter vízzel látják el a vízrendszerből. Bár a víz ivásra szolgál, tanácsunk az, hogy a nyári magas hőmérséklet miatt forraljuk fel a vizet a fogyasztás előtt. Egy másik tanács az, hogy palackozott vizet vigyen magával. A csapvizet a konyhában, a fürdőszobában és a kültéri zuhanyzóban helyezik el. A házban az áramot a napenergia (220 V) adja. Meg kell kímélni a vizet és az áramot, amennyire csak lehet. A ház autóval közvetlenül megközelíthető (a parkolás a ház előtt található) a domb túloldalán található improvizált és durva (kavicsos / földes) utakon, amelyeket az időjárási körülmények befolyásolhatnak. Emiatt az utak nem ajánlottak alacsony autók számára, de ez nem jelenti azt, hogy rendelkeznie kell SUV-val. Ezek az utak normál autóval, körültekintően haladhatnak el. A hajó kikötője a tengerparton található, ingyenesen.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Lujo

A tengertől 30 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 70 €

Robinson turizmus The White House Robinson ( Hvar - Jelsa)

Robinson típusú turisztikai nyaralót bérelek, ideális gyermekes családok számára, akik menekülést keresnek a stressz, az érintetlen természet, a kristálytiszta tenger, a béke és a nyugalom elől.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus The White House Robinson

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Freedom ( Žminj)

A Robinson szállás "Freedom" egy gyönyörű, szinte önzetlen természetű hely, Isztria központi régiójában található, Cere kis Čubani falu közelében. Ez egy olyan kalandorok helyszíne, akik szívesen töltik az idejüket a természetben, friss tiszta levegőt lélegezve, szórakoznak a tábortűz körül, éjjel tücsöket hallgatnak és a csillagokat nézik, mivel nincs fényszennyezés. A vendégek a szükséges ágyneművel és párnákkal ellátott légmatracokkal felszerelt sátrakban alszanak. A tábortűz mellett napsütötte vízzel ellátott zuhanyzók, WC, ökokert, külső konyha használható a barbecue előkészítéséhez és ingyenes parkolóhely. És persze rengeteg játéktér. További jellemzők: röplabdapálya, kis focipálya, asztalitenisz, íjászkészlet, letisztult vonal, hinta, játszótér és természetesen rengeteg játéktér. Ha úgy érzi, hogy békét kell találnia benned, pihentetni a fülét a városi zajtól, lassítani egy darabig az életét, kapcsolatba lépni önmagával és a partnerével talán, ez a megfelelő hely az Ön számára.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Freedom

A tengertől 25 km
Kapacitás 50 fő

Ár tól 38 €

Robinson turizmus Šime ( Korčula - Korčula)

Korcula óvárosának közelében, mindössze 15 km -re található a gyönyörű Pupnatska luka öböl, ahol apartmanjaink találhatók. Ha apartmanokat keres a város zajától távol, és békére és nyugalomra vágyik, akkor apartmanjaink a megfelelő választás az Ön számára. A Pupnatska luka -öböl a sziget védett részén található, és nincs infrastruktúrája, de az apartmanok napenergiával működnek, amelyek elegendőek a világításhoz, a mobiltelefonok, a laptopok töltéséhez stb. energia, és a lakás alatt van egy kis privát strand, így a tenger csak néhány lépésre van az apartmantól. A sziget legszebb homokos strandja 40 méterre található. Minden apartman saját terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre és a gyönyörű tengerpartra. Két hálószoba, felszerelt konyha gáztűzhellyel és hűtőszekrénnyel, valamint fürdőszoba (WC és zuhanyzó). A szabadtéri grill az apartman mellett található.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Šime

A tengertől 10 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 40 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Ćosina kuća ( Pašman - Dobropoljana)

Ha autók, turisztikai tömegek, a civilizáció és az infrastruktúra előnyei nélkül szeretne nyaralni, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. A ház a Pasman-sziget déli oldalán, a Cerene-öbölben található, kilátással a Kornati Nemzeti Parkra. Napenergiát és folyóvizet kínál egy tartályból, amelyet takarékosan kell kezelni. 1. LAKÁS - Két hálószoba összesen 6 ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező, nappali, terasz. 2. LAKÁS - Két hálószoba összesen 4 ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező, nappali kinyitható kanapéval két fő részére, terasz és szabadtéri grill. A házon kívül napos zuhany és grillező található. A házhoz olyan úton lehet eljutni, amely egyes részeken makadám. Kérésre a szálláshelyre transzfer is megoldható. A ház egy egységként van kiadva. Üdvözöljük!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Ćosina kuća

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 220 €

Robinson turizmus Belvedere ( Primošten)

A ház a Primošten fölötti dombon található. Tökéletes a természet szerelmeseinek, akik nyugodtan és kellemesen szeretnének élvezni. A terasz a tengerre, Primosten óvárosára és Loreto Lady szobrára néz.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Belvedere

A tengertől 2 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Robinson turizmus Orlovo gnijezdo ( Makarska)

Olyan hely, ahol a város faluvá válik, csupán 600 méterre Makarska főterén. Ház a természetben, ideális gyermekes családok és / vagy háziállatok számára, gyönyörű kilátással a tengerre. Élvezze a békét, a csendet és a romantikus naplementét. Üdvözöljük!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Orlovo gnijezdo

A tengertől 600 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 20 €

Robinson turizmus Sandra ( Hvar - Sućuraj)

A House Sandra szálláshelye Pelinovik csendes öblében, Bogomolje faluban található. Bogomolje egy kis falu az út mentén, és több falucskából áll. Sucurajtól 15 km -re nyugatra található. A Jerkov dvoron át vezető út Bogomolje faluba a Pelinovik -öbölhöz vezet, amely a sziget déli oldalán található. A Pelinovik -öböl mintegy 3 km -re fekszik Bogomolja falutól. A faluban bolt és posta van. A közeli öblökben éttermek találhatók. Minden öblöt közút (makadám) köti össze. Az öbölben található ház a tengerparton található, és minden természetbarátnak, valamint azoknak, akik csendes és pihentető nyaralásra vágynak, alkalmas. A ház nagy terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre. Kétemeletes és körülbelül 70m2. Az első emeleten felszerelt konyha, nappali és terasz található, amely hozzáférést biztosít a strandhoz. A hűtőszekrény árammal működik, míg a tűzhely gáz. Az emeleten szobák és zuhanyzós fürdőszoba található. Összesen 3 kétágyas hálószoba található benne. Két szoba kijárat az erkélyre. Az öbölben nincs áram és víz, ezért alternatív energiaforrásokat használunk. A villamos energia 220 V napelemeken (gazdaságos használat), a víz esővíz a tartályból (gazdaságos használatot igényel). A grill a ház mögött található. Parkolóhely az udvarban. A bekötőút részben aszfaltozott, részben makadám. Háziállatok szívesen.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Sandra

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 65 €

Robinson turizmus Lanđin ( Pašman - Kraj)

A Lanđin -ház Pašman -sziget délkeleti oldalán található, a Lanđin -öbölben. Körülvéve egy olajfaligettel (kb. 1500 négyzetméter), a ház előtt (mindössze 6 m) található a tenger és a móló, amelyek ingyenesen használhatók a csónakkikötéshez. A ház kőből készült, nem igényel légkondicionálást. A ház teljesen felszerelt. A víz esővíz, az áram pedig napelemeken keresztül. Grillezési kandalló és szabadtéri zuhanyzó is rendelkezésre áll. Az autó saját parkolóval rendelkezik, körülbelül 200 méterre a háztól. A ház félreeső (kb. 100 m -re a következő háztól). Frissen fogott halak napi szállítása lehetséges.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Lanđin

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 70 €

Robinson turizmus Murtelica ( Pašman - Kraj)

Robinson ház a Pašman -sziget másik oldalán található. A házhoz autóval lehet bejutni, és saját fedett parkolóval rendelkezik, amelyhez kőút vezet a házhoz. A házban teljesen felszerelt konyha található hűtőszekrénnyel és tűzhellyel, valamint a hálószobában ágynemű és törölköző, amelyet 7 naponta cserélnek. A villamos energia napelemeken keresztül érhető el, meleg vízként is, amely víztartályokból származik, és szűrve van. A házon kívül gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a természetre a teraszról, hintaként és csúszdaként a legkisebbeknek. A szálláshelyen privát strand és móló is rendelkezésre áll, hajókölcsönzésre hajóengedély birtokában van lehetőség. Maga az ingatlan elszigetelt a várostól és a forgalomtól, néhány más robinson ház és étterem kivételével. A 14 napig vagy tovább tartózkodó vendégeknek vacsorát kínálunk, amelyet a tulajdonos előre megbeszélés szerint készít. Ha kétértelműséget talál a leírásban, vagy további kérdései vannak, amelyekre nem talál választ a leírásban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A tulajdonos nem tehető felelőssé, ha az ügyfél nem érdeklődik a számára fontos és a leírásban nem szereplő részletekről, vagy bármilyen okból nem teljesen világos az ügyfél számára. Várjuk, hogy minket válasszon nyaralóhelyéül!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Murtelica

A tengertől 30 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 60 €

Robinson turizmus Robinson House Istra ( Poreč)

A természettel körülvett Robinson faház Vižinada közelében található, mindössze 18 km-re Porečtől. Maximum 4 fő elszállásolására alkalmas. Két házból áll. Az egyikben van egy hálószoba két franciaággyal, TV-vel és rádióval. A másodikban kanapéágy, napkollektoros vízmelegítővel ellátott fürdőszoba, hűtőszekrény és konyhai eszközök találhatók. A ház mellett van egy nagy fedett terasz grillezővel és gáztűzhellyel, ahol lehet ételt készíteni. A ház energia autonóm, villany napenergiával, a víz esővíz. A korlátozott erőforrások (villany, víz) miatt egyes elektromos készülékek nem használhatók. Mivel érkezéskor nem ajánlott esővizet inni, egy üveg víz várja Önt. Csendes, nyugodt környezet, ideális pihenésre, kikapcsolódásra, pároknak és gyermekes családoknak egyaránt. A gyönyörű környezetben élvezheti az árnyékot a nyugágyakon, vagy szórakozhat a játékban. Háziállatok térítés ellenében bevihetők. Az első település 600 méterre van a háztól. Ha hagyományos ételeket szeretne megkóstolni a közelben, éttermek nagy választéka áll rendelkezésére. A nyugalom, a csend és elsősorban a természet szerelmesei kerékpározással, sétálással, spárga-, gomba- vagy borkóstolóval tölthetik idejüket a közeli, híres Vižinada pincészetek egyikében. Akarod a tengert? Porec és Lanterna strandjai mindössze 15 perc alatt elérhetők. Vižinada központja (piac / kávézó / posta / elektromos jármű töltőállomás) 1,5 km-re található. Pula repülőtere 50 percre (60 km), Motovun 18 km, Grožnjan 13 km, Poreč 17 km, Rovinj 41 km, Fiume 81 km. Ha Ön a természet szerelmese, és szeretne minden fontos esemény közelében lenni, akkor ez az a Robinson Crusoe kaland, amire csak vágyhat.

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Robinson House Istra

A tengertől 15 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 122 €

Robinson turizmus Horvátország
Miért foglaljon Robinson turizmus Horvátországban közvetlenül a magánszállások tulajdonosainak?

Az utóbbi években számos újfajta turizmus jött létre a világon, amelyek arra irányulnak, hogy egyedülálló és hiteles tapasztalatokat szerezzenek a látogatók helyén és országában, és az új trendek egyike az úgynevezett robinzi turizmus! A Robinson turizmus egy olyan turisztikai forma, amelyet minden kalandorra és turistára terveznek, aki a civilizációtól elszakadva, a természet szívében és nagyrészt a modern társadalom korlátozott előnyeivel kíván élni.

Horvátországban található Robinson szállás a legelkerülőbb öblökben, a sziget lakatlan részén, régi faházakban, erdőkben, hegyekben és különböző természeti parkokban található faházakban található. Ez a fajta szállás és nyaralás mély benyomást hagy a tiszta és érintetlen vadon. Ha szeretne békét és csendet szeretni, és maradjon a természetben, a Robinson szállás és a Robinson-stílusú nyaralás egy igazi kaland, amely Horvátországban várja Önt!

A robinzi turizmus olyan szálláshelyet jelent, amely leginkább víz és áram nélkül van, és a közművek nagyon korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. A legtöbb esetben a csapadékvizet összegyűjtik a kútban, és az elektromos áramot napelemek biztosítják. A szűkös erőforrásokat nagyon óvatosan és racionálisan kell költeni. Általában nincs meleg víz a házban, valamint a mai élet sok más előnye, amit mindannyian megszoktunk. Ezért egyre több vendég dönt egy ilyen típusú vakációról, mint egyfajta kihívásnak. Az összes szükséges étel megvásárlása szükséges ahhoz, hogy az ilyen szállásokhoz jusson, mivel a legközelebbi üzletek gyakran meglehetősen távol vannak és nehéz hozzáférni. Akár mindennapjait a vakáció során teljesen ki akarja zárni, vagy csak egy természet- és vadvilággal körülvett nyári kalandot próbál meg kipróbálni, a Robinson szállás remek választás. A legjobb nyaralás a civilizáció, a stressz, a munka, a város, a tömeg, a szmog egy bizonyos kalandjával való szökés.

A Robinson turizmus Daniel Defoe regényéből származott. 1719-ben megjelentette a kalandvágyó Robinson Crusoe regényt, amely azóta is hit volt, és még mindig a mai közönség közé tartozik. Robinson Crusoe 28 évet töltött egy távoli trópusi szigeten egy hajótörés után, számos kalandot tapasztalva végleges felszabadulása előtt. Az idegenforgalom ezen formájára inspirálta, ahol a hangsúly a korlátozott erőforrású életmódra helyeződik.

Keresse meg Robinson szálláslehetőséget, amelyik megfelel az Ön igényeinek és foglalja le az összes foglalási feltételt közvetlenül a szállásadók tulajdonosainak. Az ilyen típusú foglalások előnyei sokak, és az egyik legfontosabb egy sokkal olcsóbb ár, mert nem fizetnek ügynöki jutalékokat. Akár 40% -kal olcsóbb szálláslehetőséget és kedvező nyaralást kínál Horvátország különböző típusú magánszállásaihoz.
A foglalás minden részletét a szállás tulajdonosa tárgyalja, így biztosan nincsenek kellemes meglepetések. Keressen Robinson szállást Horvátországban az alábbi listából, vagy egy gyorskereső oldalon, és foglaljon le ideális szállást, mielőtt túl késő lenne. Az Ön ideális Robinson szállása mindössze 2 egérkattintás Öntől, családjától és barátaitól.