Ismerjen meg minket és munkánkat

Horvátországban a magánszállások katalógusa horvatorszag-szallas.com 2012-ben alakult. A világ minden tájáról vendégeket kötünk Horvátországban a magánszállás tulajdonosainak közel 8 éve. Büszkék vagyunk arra, hogy közvetlen kapcsolatot biztosítunk a horvátországi magánszállás tulajdonosával, és akár 40% -kal olcsóbbá teszik a szállás árakat. Szeretné elkerülni a drága és felesleges ügynöki díjakat, és szeretné jobban megismerni a házigazdákat, majd a webkatalógusunk a megfelelő választás Horvátországban található ideális apartmanokhoz és szállásokhoz!

Magánszállás könyvtár Horvátországban

Horvátország szállás.com - Horvátországban található magánszállások katalógusa

Horvátországban és az Egyesült Államokban sokéves idegenforgalmi munka után úgy döntöttünk, hogy elindítjuk ezt a weboldalt, hogy a horvátországi magánszállások minden tulajdonosának jobb elfoglaltsága legyen, közvetlenül kapcsolatba léphessen a vendégekkel, meghosszabbítsa a szezont és növelje a nyereségességet. a magas ügynökségi jutalékok felszámolása. Célunk, hogy minden vendég gyors és egyszerű ideális magánszálláshelyet találjon, és élvezze a nyaralást Horvátországban.

Regisztráció
Küldetésünk
Küldetésünk a bérlő és a vendég elégedettsége:
  • a magánszállások jobb kihasználtsága révén, ami messze elmarad a szállodák foglaltságától
  • a Horvátországban található apartmanok, szobák és nyaralók gyors és egyszerű keresésével katalógusunkban
  • a horvátországi magánbérlők összegyűjtésével katalógusunkban, így a vendégek könnyen megtalálhatják ideális szálláshelyüket
  • részletes információkkal szolgál minden Horvátországban található magánszálláshelyről annak érdekében, hogy megkönnyítsék a vendégek döntését

Értékek és elvek
Üzleti tevékenység a legmagasabb etikai elvek alapján.

Minden üzleti kapcsolatunkban az őszinteség és az integritás szabadságot biztosít számunkra, hogy mindig büszkék vagyunk munkánkra.

Kezelje az ügyfeleket, az üzleti partnereket és a munkatársakat ugyanolyan módon, mint amilyeneket szeretnénk kezelni velünk.

Minőségi és professzionális (könnyen használható) webhely kifejlesztése és ügyfeleinknek nyújtott legmagasabb szintű támogatás.

Csatlakozz hozzánk!
A mi könnyen használható weboldalunk horvatorszag-szallas.com hamarosan a privát szálláskeresés horvátországi keresésének preferált webhelyévé válik.

Mindig megvizsgáljuk a webhelyünk és szolgáltatásaink fejlesztésének módjait. Minden megjegyzés, javaslat és ötlet üdvözlendő, és biztosak lehetünk abban, hogy nagyon hálásak vagyunk, hogy elküldte nekünk.


Lépjen kapcsolatba velünk

Weboldal horvatorszag-szallas.com része Zephyr d.o.o.

Zephyr d.o.o.
Zajčeva 9, 10000 Zagreb
OIB: 82653467833
IBAN: HR1024840081135096691,
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., Magazinska cesta 69, 10000 Zágráb
Alaptőke: 20 000,00 kn teljes összeg