Your browser does not support JavaScript! Rólunk 

Ismerkedjen meg minket

Magánszállási katalógus a horvatorszag-szallas.com 2012-ben alakult. Tapasztalataink a marketing, a turizmus, a webdesign és az internetes alkalmazások programozásában, valamint az internetes technológiák ismeretében garantálhatják a legszigorúbb szolgáltatást a legigényesebb felhasználók számára.Magánszállás Horvátországban

Horvatorszag-szallas.com - magánszálláshely Horvátországban

A horvátországi és az USA-ban folytatott sokéves idegenforgalmi munka után úgy döntöttünk, hogy elindítjuk ezt a weboldalt, hogy a horvátországi magánszállók minden tulajdonosának biztosítsuk a jobb kihasználtságot, a vendégekkel való közvetlen kapcsolatot, a szezon meghosszabbítását és a jövedelmezőség növelését. Ügynöki jutalékdíjak. Célunk, hogy minden vendég gyorsabb és könnyebben megtalálja az ideális szállást, és élvezze a nyaralást Horvátországban.

Regisztráció
1Küldetésünk

Küldetésünk a bérlő és a vendég elégedettsége is:
  • a magánszálláshely jobb kihasználtsága miatt, ami messze elmarad a hotelek kihasználtságától
  • a horvátországi apartmanok, szobák és nyaralók gyors és egyszerű keresésével a katalógusban
  • az összes privát bérlő Horvátországban történő összegyűjtésével, így a vendégek könnyedén megtalálhatják az ideális szállást
  • részletes információkkal szolgál minden horvátországi magánszállásról, hogy megkönnyítse a vendégek döntését

2Értékek és elvek

Üzleti tevékenység a legmagasabb etikai elveken.

A tisztesség és az integritás minden üzleti kapcsolatban biztosítja számunkra a szabadságot, hogy mindig büszkék legyenek a munkánkra.

Kezelje ügyfeleit, üzleti partnereit és kollégáit a munkahelyén, ugyanúgy, ahogy azt szeretnénk, hogy bánjanak velük.

Minőségi és professzionális (könnyen használható) weboldalak kifejlesztése és ügyfeleink számára a legmagasabb szintű támogatás.

3Csatlakozz hozzánk!

A könnyen használható és nagyon naprakész webhelyünk Horvatorszag-szallas.com hamarosan a Horvátországban található privát szálláskereső privát apartmanok kedvelt weboldalává válik.

Mindig feltárunk a weboldalunk és szolgáltatásaink javításának módjait. Minden észrevételt, javaslatot és ötletet örömmel fogadunk, és biztosak lehetünk abban, hogy nagyon hálás leszünk, hogy elküldött nekünk.


Kapcsolatba lépni

Weboldal Horvatorszag-szallas.com része Zephyr d.o.o.

Zephyr d.o.o.
Zajčeva 9, 10000 Zagreb
OIB: 82653467833
PDV ID br: HR82653467833
IBAN: HR2123400091110848313,
Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 42, Zagreb.
Alapvető tőke: 20.000,00 Kn teljes egészében kifizetésre