Apartmanok és magánszállás Korčula - Vela Luka

Vela Luka egy kis város, és székhelye a névadó település a Dubrovnik-Neretva megyében. Ez a festői város található, a nyugati oldalon a sziget Korcula egy mély és széles öböl. Vela Luka elején kialakult a 19. század köszönhetően mély és védett öbölben, ahol található a hajógyár nevű Greben és több kisebb ipari üzemek. Vela Luka köszönheti a nevét cakavian nyelvjárás, ami azt jelenti: a nagy port. A 4300 lakos,...

Rendezés:

Apartman Dea Caeli

Korčula - Vela Luka

A tengertől 10 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 75 €

Nyaraló ház Romea

Korčula - Vela Luka

A tengertől 60 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok D&A

Korčula - Vela Luka

A tengertől 250 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 40 €

Apartman Dea Caeli ( Korčula - Vela Luka)

Ez az elegáns és jól felszerelt apartman Vela Luka központjában található, egy többlakásos családi házban, amely gyönyörű kilátást nyújt a tengerre, és amely egy helyi út mellett található. A földszinten található kereskedelmi helyiségek. A nappali terasz a szomszédos lakáshoz kapcsolódik, de növényi dobozokkal van felosztva. A város Vela Luka számos érdekes szórakoztató rendezvényt kínál a nyári hónapokban. A kis Proizd-szigetre egy úszási kirándulást ajánlunk.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Dea Caeli

A tengertől 10 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 75 €

Nyaraló ház Romea ( Korčula - Vela Luka)

A ház a Stračinčica-öbölben található, 7 km-re Vela Luka-tól. A főúttól a házunkig 500 m-es makadámút van. A ház félreeső, van egy nagy terasz, gyönyörű kilátással az öbölre, a megfelelő hely a kikapcsolódásra. A háztól a tengerig egy 50 m-es séta található, ahol privát helye van az úszáshoz, az árnyékhoz pedig pálmafákból álló esernyő van. Üdvözletként házi meggylikőrt, valamint házi bort és olívaolajat kínál. Üdvözöljük a Korčulában!

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Romea

A tengertől 60 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok D&A ( Korčula - Vela Luka)

Ez a 40 m²-es teljesen légkondicionált apartman a villa földszintjének bal felét foglalja el, ideális hely egy pihentető nyaraláshoz családdal vagy barátokkal, távol a turista tömegektől, mégis közel a város minden kényelméhez. Az apartman világos és tágas nappali / étkezővel rendelkezik, beépített, teljesen felszerelt konyhával, egy hálószobával és egy modern, modern fürdőszobával. A nappaliban egy kanapé, egy síkképernyős műholdas televízió, USB csatlakozóval, rádióval és egy fából készült étkezőasztallal rendelkezik, amelyhez négy párhuzamos szék tartozik. Az integrált konyha négy főzőlapos gáztűzhellyel, sütővel, stílusos rozsdamentes acél páraelszívóval, nagy hűtőszekrénnyel, fagyasztó rekesszel, kávéfőzővel, elektromos vízforralóval és kenyérpirítóval felszerelt. A hálószobában egy lime zöld színrendszer díszíti a pihentető és vidám környezetet. 160 cm x 200 cm-es franciaágyat és szekrényt kínál, amely rengeteg tárhelyet biztosít a ruháidnak és a csomagoknak. A nappaliban levő kanapé 160 cm x 200 cm-es dupla ágyra alakítható át, amely további két további alvóhelyet kínál. Fehér csempézett falak és egy fekete csempézett padló kombinálva a csúcsminőségű szerelvényekkel és tartozékokkal a fürdőszobában pezsgő jellegű érzés.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok D&A

A tengertől 250 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Korčula - Vela Luka

Korčula - Vela Luka  - Címer Vela Luka egy kis város, és székhelye a névadó település a Dubrovnik-Neretva megyében. Ez a festői város található, a nyugati oldalon a sziget Korcula egy mély és széles öböl. Vela Luka elején kialakult a 19. század köszönhetően mély és védett öbölben, ahol található a hajógyár nevű Greben és több kisebb ipari üzemek. Vela Luka köszönheti a nevét cakavian nyelvjárás, ami azt jelenti: a nagy port. A 4300 lakos, Vela Luka a második legnagyobb város az adriai szigeteken, és egy biztonságos rögzítési és kikötő a hajósok. Sok apartmanok magánszállások családi házak, Vela Luka néhány szálloda és orvosi rendelő is nevezett Kalos (a reumatikus betegségek és Rehabilitációs). A gazdaság alapja elsősorban a mezőgazdaság, a halászat és a turizmus. Az egyik legnagyobb látványossága közelében Vela Luka Vela Spila barlang található, amely a déli lejtőjén Mount Pin, 130 m-rel a Kale öbölben, és az egyik legjelentősebb őskori régészeti Európában. Az enyhe mediterrán éghajlat, tiszta tenger, érdekes és gazdag kulturális örökség, különböző sportok, szabadidős és szórakozási lehetőségek melegszívű és vendégszerető emberek teszik Vela Luka vonzó turisztikai célpont. Apartmanok Vela Luka. Olcsó család szállás - Vela Luka - Korcula-sziget. Üdvözöljük!

Korčula - Vela Luka Időjárás előrejelzés