Your browser does not support JavaScript! Agroturizmus Horvátország! Közvetlen kapcsolat a szállásadóval! 

Válogatott ajánlatát magán szállás Horvátországban

Apartmanok Brekalo-Bonaca

Vir
Ár tól 40 €
Apartmanok Maleo

Sveti Petar
Ár tól 50 €
Apartmanok Mare

Fažana
Ár tól 60 €
Apartmanok NERA

Vodice
Ár tól 50 €

Agroturizmus Horvátország
Miért foglaljon közvetlenül a magánszállások tulajdonosával?

Az agroturizmus az idegenforgalom egyik formája, amely gyorsan fejlődik Horvátországban, különösen a dalmát és az iraki hátországban. Ha a mindennapi városi életből és a szokásos életmódból akarsz kijutni, és valami újat, kicsit másra költeni a nyaralást, az agroturizmus ideális az Ön számára. Élszel a nagyvárosban, és el akarsz mozdulni és megváltoztatni az életmód tempóját, vagy inkább a természetet és alternatív élményeket élvezni a hagyományos szállodai és apartman szállásokkal? Az agroturizmus az életet a természettel és a természettel való együttéléssel ötvözi, és a turisták és a vendégek keresik a világot a hagyományos vidéki környezetekben. Az agroturizmus számos olyan tevékenységhez kapcsolódhat, amelyek magukban foglalják a hagyományos gazdálkodási tevékenységeket, mint például az olajbogyó, a fügét, a gyümölcsöt és a zöldséget, az állati takarmányt stb. A tartózkodás során mindez egyedülállóvá teszi az Ön tapasztalatait, különösen a kisgyermekes családok számára.

Horvátország a mezőgazdaságban, a szőlőtermesztésben és az olajbogyó-termesztésben mély gyökerek földje, amely tökéletes feltételeket teremt az agroturisták számára, és korlátlan lehetőségeket kínál. A családi házakban és gazdaságokban való tartózkodás jobb betekintést nyújt a helyi lakosok életmódjába, szokásaiba és kultúrájába. Horvátország viszonylag kis területe 3 éghajlati övezetet (kontinentális, hegyvidéki és mediterrán) és számos egyedi régiót kínál, mint Isztria, Kvarner, Dalmácia, Zagorje, Szlavónia, Lika, Gorski kotar ... Minden régió egyedülálló módon kínál az élet, a szokások, a hagyomány és a konyha, és a legjobb módja annak, hogy mindent megnézzen, hogy foglaljon szállást az egyik családi gazdaságban. Tudjon meg többet a fenntartható mezőgazdaságról, a természet által körülvett üdülésekről, és természetesen ízletes, páratlan helyi ételeket és helyi specialitásokat kóstolhat meg.

A város központjában lévő horvát városok többsége olyan piacon van, ahol helyi termékeket talál, de szeretné megtudni, hogyan készülnek ezek az élelmiszerek? Képzelje el, hogy egy hagyományos 16. századi parasztházban él a gyönyörű zöldövezetben, amely illatos mediterrán növényzettel rendelkezik, és minden modern luxusszállással rendelkezik, mint például egy szabadtéri medence. Ismerkedjen meg a tulajdonosokkal - olyan családokkal, akik évszázadok óta tartják életmódjukat. Örömmel engedik be őket a világukba, és velük megosztják életmódjukat. Élvezze a kis főzőiskolát, a szőlőtermesztést vagy az olajbogyó-iskolát, és tanulja meg a hiteles ökológiai gazdálkodás és kertészkedés technikáit. A természet által körülvett sok más élményt kínál, mint például túrázás, lovaglás, kerékpározás, borkóstolás, úszás, adrenalin sportok stb. A nap soha nem unalmas! Menj vissza egy szórakoztató és aktív napról, és próbáld ki a vendéglátók által készített ízletes vacsorát, amely mindennapi munkájuk, gazdag és termékeny föld gyümölcse.

Az agroturizmus Horvátországban egyedülálló élményt kínál. Kínálatunkban vendégszerető házigazdák találhatók, amelyekkel közvetlenül kapcsolatba léphet, és foglalhatja le a következő vakációt egy ilyen családi gazdaságban. Keressen Horvátországban az agroturizmus szállását az alábbi listából, vagy keressen egy rövid keresést, és foglalja le ideális és megfizethető szállást, mielőtt túl késő lenne. Az ideális szálláshely csak két egérkattintás Öntől, családjától és barátaitól!


0 szállások


eurótól

Rendezés:
Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš Eszék - Horvátország

Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš
Eszék

A tengerből > 10000 m
Kapacitás 5 személyek ár tól 700 €

Agroturizmus Rural tourism Ivulici Lovran - Horvátország

Agroturizmus Rural tourism Ivulici
Lovran

A tengerből 3000 m
Kapacitás 6 személyek ár tól 140 €


Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš Eszék
A szállás osztályozása

A tengerből 10000 m
Kapacitás 5 személyek

ár tól 700 €


Küld vizsgálat

Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš - Eszék

Helyi gyűjtemény hagyományos házak, struktúrája és kitett alanyok tanúja a kultúra a vidéken élő elmúlt évtizedben Aljmaš végén. Facility házak díszített hagyományos értékek, alkalmazkodtak a modern életmód. A ház két hálószoba (5 + 1), nappali, fürdőszoba, wc, közösségi összejövetelek, grillezés. Fel van szerelve a modern gépek.


Agroturizmus Rural tourism Ivulici Lovran
A szállás osztályozása

A tengerből 3000 m
Kapacitás 6 személyek

ár tól 140 €


Küld vizsgálat

Agroturizmus Rural tourism Ivulici - Lovran

A falu Ivulici fekszik lábánál gyönyörű hegyi Ucka. A magassága 330 méter, ez néz az ősi tengerparti város Lovran. Itt, a helység Ucka Nature Park, lehet, ugyanakkor, a tapasztalat és élvezni mind az érintés, a tenger és az erdő. Az Ön rendelkezésére áll több mint 300 éves, hagyományosan berendezett, ház, valamint a szép kert és gyümölcsös Gesztenyés cseresznyefák. A ház fel van szerelve, mint hogy minden a kényelmet, és egyúttal elviszi vissza az időben, a rusztikus. Terasz előtt a ház kínál felejthetetlen kilátás nyílik a Kvarner-öbölben. Az összes említett segít megtapasztalni a Földközi-tenger a régi időkben. A házigazdák, mindig az Ön, szívesen segítünk újraéleszteni minden báját. A Krsanac család