Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek Horvátországban

Agroturizmus Horvátország
Válassza ki az ideális szállást, és felejthetetlen nyaralást tölthessen Horvátországban!

Rendezés:

Agroturizmus Rural tourism Ivulici

Lovran

A tengertől 3 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 140 €

Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš

Eszék

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 700 €

Agroturizmus Stara Iža

Sziszek

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Agroturizmus Green Valley

Omiš

A tengertől 15 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 80 €

Agroturizmus Rural tourism Ivulici ( Lovran)

A falu Ivulici fekszik lábánál gyönyörű hegyi Ucka. A magassága 330 méter, ez néz az ősi tengerparti város Lovran. Itt, a helység Ucka Nature Park, lehet, ugyanakkor, a tapasztalat és élvezni mind az érintés, a tenger és az erdő. Az Ön rendelkezésére áll több mint 300 éves, hagyományosan berendezett, ház, valamint a szép kert és gyümölcsös Gesztenyés cseresznyefák. A ház fel van szerelve, mint hogy minden a kényelmet, és egyúttal elviszi vissza az időben, a rusztikus. Terasz előtt a ház kínál felejthetetlen kilátás nyílik a Kvarner-öbölben. Az összes említett segít megtapasztalni a Földközi-tenger a régi időkben. A házigazdák, mindig az Ön, szívesen segítünk újraéleszteni minden báját. A Krsanac család

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Rural tourism Ivulici

A tengertől 3 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 140 €

Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš ( Eszék)

Helyi gyűjtemény hagyományos házak, struktúrája és kitett alanyok tanúja a kultúra a vidéken élő elmúlt évtizedben Aljmaš végén. Facility házak díszített hagyományos értékek, alkalmazkodtak a modern életmód. A ház két hálószoba (5 + 1), nappali, fürdőszoba, wc, közösségi összejövetelek, grillezés. Fel van szerelve a modern gépek.

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Pod Dudom - Aljmaš

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 700 €

Agroturizmus Stara Iža ( Sziszek)

A "Stara Iža" vidéki turizmus a Lonjsko polje Természeti Park központjában található, Kratečko faluban, mintegy 30 km-re. Sisakból. Az apartman LCD TV-vel, légkondicionálóval és Wi-Fi hozzáféréssel felszerelt. A "Stara Iža" vidéki turizmus részeként a vendégek éttermeket is igénybe vehetnek, ahol hagyományos ételeket szolgálnak fel, és különösen a "Carp on rails", a Moslavina borok és a szilva specialitásait. A vidéki turizmus szerves részeként a "Roda -art" galéria ajándékai is szerepelnek. A Stara Iža egy régi (200 g) eredeti családi házban berendezett családi házban kínál szállást. Az apartman a modern élethez igazodik, és konyhasarokkal és zuhanyzóval ellátott WC-vel felszerelt szobából áll. A vendégek használhatják az udvari teraszt, a családi udvart és a kerti grillet. A vendégek használhatják az udvari teraszt, a családi udvart, a parkolót és a kerti grillet. Az üdülési adó 5,50 kn / vendég és nap (a gyerekek kivételével) kerül felszámolásra a szálláshelyen.

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Stara Iža

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Agroturizmus Green Valley ( Omiš)

Az Omiš településén található Apartament Green Valley kerttel, ingyenes wifivel, 24 órás recepcióval és közös konyhával rendelkezik, légkondicionálóval. Az apartman 3 hálószobával, síkképernyős kábel-TV-vel, mosogatógéppel és mikrohullámú sütővel felszerelt konyhával, mosógéppel és 2 káddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Az apartman grillezési lehetőséget kínál. Az Apartament Green Valley területén játszótér, valamint közös társalgó található. Split 30 km-re, Makarska pedig 46 km-re fekszik. A legközelebbi repülőtér 46 km-re található Spliti repülőtér.

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Green Valley

A tengertől 15 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 80 €

Agroturizmus Horvátország
Miért foglaljon Agroturizmus Horvátországban közvetlenül a magánszállások tulajdonosainak?

Az agroturizmus az idegenforgalom egyik formája, amely gyorsan fejlődik Horvátországban, különösen a dalmát és az iraki hátországban. Ha a mindennapi városi életből és a szokásos életmódból akarsz kijutni, és valami újat, kicsit másra költeni a nyaralást, az agroturizmus ideális az Ön számára. Élszel a nagyvárosban, és el akarsz mozdulni és megváltoztatni az életmód tempóját, vagy inkább a természetet és alternatív élményeket élvezni a hagyományos szállodai és apartman szállásokkal? Az agroturizmus az életet a természettel és a természettel való együttéléssel ötvözi, és a turisták és a vendégek keresik a világot a hagyományos vidéki környezetekben. Az agroturizmus számos olyan tevékenységhez kapcsolódhat, amelyek magukban foglalják a hagyományos gazdálkodási tevékenységeket, mint például az olajbogyó, a fügét, a gyümölcsöt és a zöldséget, az állati takarmányt stb. A tartózkodás során mindez egyedülállóvá teszi az Ön tapasztalatait, különösen a kisgyermekes családok számára.

Horvátország a mezőgazdaságban, a szőlőtermesztésben és az olajbogyó-termesztésben mély gyökerek földje, amely tökéletes feltételeket teremt az agroturisták számára, és korlátlan lehetőségeket kínál. A családi házakban és gazdaságokban való tartózkodás jobb betekintést nyújt a helyi lakosok életmódjába, szokásaiba és kultúrájába. Horvátország viszonylag kis területe 3 éghajlati övezetet (kontinentális, hegyvidéki és mediterrán) és számos egyedi régiót kínál, mint Isztria, Kvarner, Dalmácia, Zagorje, Szlavónia, Lika, Gorski kotar ... Minden régió egyedülálló módon kínál az élet, a szokások, a hagyomány és a konyha, és a legjobb módja annak, hogy mindent megnézzen, hogy foglaljon szállást az egyik családi gazdaságban. Tudjon meg többet a fenntartható mezőgazdaságról, a természet által körülvett üdülésekről, és természetesen ízletes, páratlan helyi ételeket és helyi specialitásokat kóstolhat meg.

A város központjában lévő horvát városok többsége olyan piacon van, ahol helyi termékeket talál, de szeretné megtudni, hogyan készülnek ezek az élelmiszerek? Képzelje el, hogy egy hagyományos 16. századi parasztházban él a gyönyörű zöldövezetben, amely illatos mediterrán növényzettel rendelkezik, és minden modern luxusszállással rendelkezik, mint például egy szabadtéri medence. Ismerkedjen meg a tulajdonosokkal - olyan családokkal, akik évszázadok óta tartják életmódjukat. Örömmel engedik be őket a világukba, és velük megosztják életmódjukat. Élvezze a kis főzőiskolát, a szőlőtermesztést vagy az olajbogyó-iskolát, és tanulja meg a hiteles ökológiai gazdálkodás és kertészkedés technikáit. A természet által körülvett sok más élményt kínál, mint például túrázás, lovaglás, kerékpározás, borkóstolás, úszás, adrenalin sportok stb. A nap soha nem unalmas! Menj vissza egy szórakoztató és aktív napról, és próbáld ki a vendéglátók által készített ízletes vacsorát, amely mindennapi munkájuk, gazdag és termékeny föld gyümölcse.

Az agroturizmus Horvátországban egyedülálló élményt kínál. Kínálatunkban vendégszerető házigazdák találhatók, amelyekkel közvetlenül kapcsolatba léphet, és foglalhatja le a következő vakációt egy ilyen családi gazdaságban. Keressen Horvátországban az agroturizmus szállását az alábbi listából, vagy keressen egy rövid keresést, és foglalja le ideális és megfizethető szállást, mielőtt túl késő lenne. Az ideális szálláshely csak két egérkattintás Öntől, családjától és barátaitól!