Apartmanok és magánszállás Zaton - Dubrovnik

Zaton öböl festői 3 km hosszú öböl, amely mindössze 10 km-re északnyugatra Dubrovnik. Meg van osztva Veliki és Mali Zaton. Ez a varázslatos és festői kisváros nincs szállodai elhelyezést, de gazdag választékát kínálja a lakások és egyéb magán szállás. Kivéve a turizmus lakói Zaton végez halászati, mezőgazdasági és termelési bor és az olívaolaj. Zaton Bay gyönyörű strandok fenyvesekkel körülvéve, ahol pihenhet,...

Rendezés:

Apartmanok Francesca

Zaton - Dubrovnik

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Nyaraló ház Tanya

Zaton - Dubrovnik

A tengertől 30 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 180 €

Apartmanok Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

A tengertől 50 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

A tengertől 500 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok Francesca ( Zaton - Dubrovnik)

Apartmanok tengerre néző, két hálószoba, fürdőszoba konyha és nappali van, mindössze 50 méterre a gyönyörű strandtól.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Francesca

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Nyaraló ház Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

A festői kőházban partján Zaton öböl. A ház található, a napos oldalon, mindössze 30 méterre a parttól, és 50 m-re a strandtól. A házban található egy csendes helyen, mindössze 12 km-re a régi város Dubrovnik. (8 km-re Dubrovnik bejáratánál). Ez egy régi kő ház, amely teljesen felújított, kívül és belül. Modern, kényelmes és teljesen felszerelt. A ház egy hatalmas napozóterasz napozásra és ülőhelyek. Kilátás nyílik az öbölre szép és nyugtató.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Tanya

A tengertől 30 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 180 €

Apartmanok Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

A Villa Tramonto Zaton Veliki egyik legszebb helyén található, panorámás kilátással a Zaton egész öblére, amelyet buja mediterrán növényzet veszi körül, 50 méterre a tengertől. Ha a hétköznapi városi életből szeretne menekülni, és csendben és a természet szépségében pihenhet, válassza a Villa Tramonto-ot, amely mindenféle kényelmet kínál.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Villa Tramonto

A tengertől 50 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

A Sun apartmanház a kis, csendes, eredeti üdülőhely Trsteno városában található, mintegy 15 km-re északnyugatra Dubrovniktól. Idillikus a hegyre, tengerre néző kilátással közvetlenül az Elafiti-szigeteken. A ház gyönyörű kerttel körülvéve 3 csillagos kényelmet kínál. A 4 modern stúdió 2-4 fő részére, kilátással a tengerre a teraszról vagy erkélyről, konyhasarokkal, műholdas TV-vel és légkondicionálóval (opcionális). Grillezési lehetőség áll rendelkezésre. A bejáratott parkolóhelyek közvetlenül a házban találhatók. A faluban étterem és üzletek vannak, mintegy 3 km-re. A lakástulajdonosok németek és a házban élnek.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Haussonne Trsteno

A tengertől 500 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Címer Zaton öböl festői 3 km hosszú öböl, amely mindössze 10 km-re északnyugatra Dubrovnik. Meg van osztva Veliki és Mali Zaton. Ez a varázslatos és festői kisváros nincs szállodai elhelyezést, de gazdag választékát kínálja a lakások és egyéb magán szállás. Kivéve a turizmus lakói Zaton végez halászati, mezőgazdasági és termelési bor és az olívaolaj. Zaton Bay gyönyörű strandok fenyvesekkel körülvéve, ahol pihenhet, maximum béke, a nyugalom és a kristálytiszta vizet. Zaton díszítik történelmi tereptárgyak, mint például a reneszánsz villa egykori Dubrovnik arisztokrácia jellemző Zaton a Dubrovnik vidéken tartózkodási területen. A kulturális élet a városban nagyon eltérő és felajánlott számos különböző események, mint például kiállítások, előadások, zenei estek. Szállás Zaton Dubrovnik közelében. Apartmanok, szobák és magánszállás Zaton és ez a környező. Üdvözöljük a Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Időjárás előrejelzés