Apartmanok és magánszállás Brijesta

Brijesta egy kis halászfalu és turisztikai település a Dubrovnik-Neretva megyei Horvátországban. Ez található egy mély öbölben természetes északi oldalán a Peljesac-félszigeten, 23 km-re a város Ston, amelyhez közigazgatásilag tartozik. A falu életét csak mintegy 100 állandó lakosok, akik részt vesznek a turizmus, a mezőgazdaság és a halászat. Az utóbbi években, különösen az idegenforgalom fejlesztése, így a legtöbb...

Rendezés:

Apartmanok NAL Biskup

Brijesta

A tengertől 10 m
Kapacitás 24 fő

Ár tól 65 €

Apartmanok NAL Biskup ( Brijesta)

Apartmanok Nal Biskup található Putniković, és saját strand egy félreeső helyen. A létesítmény található, 15 méterre a tengertől, és az olyan egységek főzési lehetőséggel és ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), műholdas TV és légkondicionáló. Az apartmanhoz terasz és ülősarokkal. Ez is egy teljesen felszerelt konyha sütővel és hűtőszekrénnyel. A privát fürdőszobában kád vagy zuhanyzó és bidé. A szobából kilátás nyílik a tengerre. A vendégek ingyenesen lehet fogyasztani termékek növekedett a veteményeskert, és a közelében a lakás Nal Biskup vannak tevékenységek, mint például úszás, túrázás és búvárkodás maszk és légzőcső.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok NAL Biskup

A tengertől 10 m
Kapacitás 24 fő

Ár tól 65 €

Idegenvezető - Brijesta

Brijesta  - Címer Brijesta egy kis halászfalu és turisztikai település a Dubrovnik-Neretva megyei Horvátországban. Ez található egy mély öbölben természetes északi oldalán a Peljesac-félszigeten, 23 km-re a város Ston, amelyhez közigazgatásilag tartozik. A falu életét csak mintegy 100 állandó lakosok, akik részt vesznek a turizmus, a mezőgazdaság és a halászat. Az utóbbi években, különösen az idegenforgalom fejlesztése, így a legtöbb helyiek kínál minőségi lakások és helyiségek belül a saját otthonukban. Amellett, hogy a 200 ágyas magánszállások van még két autó-kemping (Zakono i Vrela) 400 helyen. A hely nagyon csendes és nyugodt, és ideális azok számára, akik szeretnének eltölteni nyaralás távol a városi szmog és a forgalmi dugók. Itt van egy gyönyörű kavicsos strand és kristálytiszta víz. Számos kis szigetecskék (Tajan, Lovorikovac és Pucenjak), amelyek székhelye a nagy öböl alkalmas fürdésre és horgászásra. Látogassa Brijesta, ez a kis, csendes, nyugodt falu, és a szabadság eltöltésére, sok napsütés, a meleg, az érintetlen természet és a bódító illatok a Földközi-tenger Peljesac-félsziget. Apartmanok, szobák és nyaralók a Brijesta. Kapcsolatba tulajdonosai magánszállások és takarítson meg akár 40%. Üdvözöljük a Brijesta a Peljesac-félsziget!

Brijesta Időjárás előrejelzés