Apartmanok és magánszállás Blace

Blace egy kis tengerparti város közelében, a folyó torkolatától Mala Neretva az Adriai-tengeren. Nem található a faluban Slivno Dubrovnik-Neretva megyében. Az egyedülálló helyzetben egy öbölben található, közel a tenger és a folyó mentén Neretva, mintegy háromszáz lakosú, Blace egy nagyon érdekes hely a turisták számára, különböző profilok és érdekeit. Leggyakrabban látogatott a vendégek részére, akik szeretnének...

Rendezés:

Apartmanok Galeb

Blace

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Misko

Blace

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartman Venera

Blace

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 45 €

Apartman Ozana

Blace

A tengertől 10 m
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Apartmanok MarBis

Blace

A tengertől 20 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Galeb ( Blace)

Apartmanok Stanka és Ivo található a kis tengerparti falu Blace, közel a száját a Neretva folyó, egy népszerű kitesurfing célpontja. Mindhárom apartman tengerre néző, és nagyon közel van a legközelebbi strand. Minden apartman légkondicionált, TV-vel és internet-hozzáféréssel.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Galeb

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Misko ( Blace)

A szálláshely található, a falu Blace, 10 méterre a strandtól, 5 méterre a bolt, Object új. Az épület egy nagy konyha, zuhanyzós fürdőszoba, egy nagy hálószoba és egy nappali kihúzható kanapéval, így befogadóképessége 4 osobe. A közelben van taverna kínál különböző specialitásokat.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Misko

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartman Venera ( Blace)

Az apartmanok találhatók egy kis faluban, Blace. A strand 200 méterre található a lakásban. Parkoló áll rendelkezésre. Szörfözők Neretva folyó deltájában található 2 km-re a lakásban. A lakáshoz tartozik egy konyha, nappali, egy gyermek szoba, egy hálószoba franciaággyal és egy kanapéval. Szintén a légkondicionáló biztosított.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Venera

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 45 €

Apartman Ozana ( Blace)

Apartman OZANA található Blace, egy kis turisztikai város a dél-Dalmácia, közel a szája a Neretva. A lakás két szoba franciaággyal és egyszemélyes ággyal, nappali Lazaj két fő részére, fürdőszoba, és egy erkély, ahol egy asztal 5 vagy több személy. A lakás légkondicionált, parkolási és grillezési megengedett. A strand 20 m, szupermarket 15 m, étterem 30 m, 70-m-re található. Az apartmanok várja szívesen csomagot. (Gyümölcsök és zöldségek a saját tenyésztésű, olaj, tej, tojás és a főzés alapvető fűszerek). Vendég 10+ éjszaka kerül megrendezésre hajókirándulás ingyenes.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ozana

A tengertől 10 m
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Apartmanok MarBis ( Blace)

A MarBis apartmanok a Blace turisztikai központ központjában találhatók. Ezek 3 egységből, egy stúdiólakásból a földszinten és 2 apartmanból állnak az első emeleten. A stúdiólakás 25 m2-es, 12 m2-es terasszal rendelkezik. A lakásban lévő ágyak száma 2 + 1, így ideálisak pároknak vagy kisebb családoknak. Más apartmanok mindegyike 50 m2, befogadóegységek 4 + 2. A ház az első sor a tenger felé és 20 méterre tőle. Strand, étterem, kávézó, sportpálya és egyéb tevékenységek vannak a ház közelében. A ház további lehetőségeket is kínál, például hajókölcsönzést a házigazdával egyetértésben, gazdálkodási engedéllyel. Lehetőség van a repülőtérre vagy a repülőtérre vagy a legközelebbi buszmegállóra történő megszervezéshez is.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok MarBis

A tengertől 20 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 30 €

Idegenvezető - Blace

Blace  - Címer Blace egy kis tengerparti város közelében, a folyó torkolatától Mala Neretva az Adriai-tengeren. Nem található a faluban Slivno Dubrovnik-Neretva megyében. Az egyedülálló helyzetben egy öbölben található, közel a tenger és a folyó mentén Neretva, mintegy háromszáz lakosú, Blace egy nagyon érdekes hely a turisták számára, különböző profilok és érdekeit. Leggyakrabban látogatott a vendégek részére, akik szeretnének egy nyugodt nyaralás, mert nincsenek szállodák, de csak elszállásoláshoz szobák és apartmanok belső privát családi házak, ami azt a különleges varázsa. Azt is vonzza a szerelmesek folyami halászat, a természet szerelmeseinek és a szerelmesek a jó helyi konyha. Ha úgy találja magát a vendégek között az egyedülálló helyet ezen a nyáron, ne hagyja ki a híres Halászbástya Night - a hagyományos helyi fesztivál Blace. Magánszállás Blace. Apartmanok, szobák és házak Blace és környékén. Üdvözöljük!

Blace Időjárás előrejelzés