Apartmanok és magánszállás Žuljana

Zuljana egy kis turisztikai város Dubrovnik-Neretva megyei Horvátországban. Nem található a déli része a Peljesac-félszigeten, a festői homokos öbölben. Ez a nyugati irányultságú, és figyelmen kívül hagyja a sziget Korcula és Lastovo, és van egy emlékezetes naplementét, egy igazán különleges élmény. Közigazgatásilag tartozik a város Ston, amely mindössze 25 km-re található. Ez volt az első írásos említése a 12....

Rendezés:

Apartmanok Primorac

Žuljana

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Zuljana Cavelis

Žuljana

A tengertől 50 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Žuljana

Žuljana

A tengertől 10 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 70 €

Apartmanok Primorac ( Žuljana)

Kínálunk szállást egy házban három apartman van 35 Eur beleértve az internet és légkondicionáló. Csoportoknak és hosszabb tartózkodás extra kedvezmény és a vacsorát a régi dalmát taverna. Az érkező vendégek repülővel szervezni saját szállítási van. Kedvezménnyel szervezni oizlete Mljet Nemzeti Park, Korcula, Ston, Dubrovnik, Mostar és Medjugorje. Az Ön szolgálatában állnak 0-24.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Primorac

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Zuljana Cavelis ( Žuljana)

Az apartmanok találhatók egy kis dombon bejáratánál Zuljana, közel a strandhoz, és csak 2 perc sétára a Zuljana található. Távol a zajtól, és élvezi az egyik legjobb kilátást Zuljana Bay Apartments Cavelis az ideális választás tölteni a nyaralást. Kínálunk apartman és szoba kiadó, a konyha, fürdőszoba és terasz. Saját parkoló áll rendelkezésre mellett a házunk. Az összes vendég használhatja a grill, faszén lehet vásárolni a boltban a közelben. Minden vendég élvezheti a teljes magánélet. Ingyen wifi.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Zuljana Cavelis

A tengertől 50 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Žuljana ( Žuljana)

Apartmanok családi Cakelic található Zuljana, kis helyen déli oldalán Peljesac-félszigeten. Zuljana jól ismert ez a homokos strandok. Van két nagy strandok és sok kisebb, ahol élvezheti a csend és a magánélet. Hála a gazdag vízforrások van dús növényzet, és a környező hely benőtt fenyves, ahol találkozhat számos vadon élő állatokat. A vendégek rendelkezésére áll rendelkezésre bejegyzést pénzváltó, üzlet, internet klub, kávézó-bár és két étterem. Az apartmanok teljesen felszereltek, saját parkoló, néhány közülük airconditined, és mindegyiknek van közös jellemzője atractive helyen, nagyon kedvező áron. Az árak még alacsonyabb alacsony szezonban, amikor Élvezheti előnyöket, mint a teljes szezonban, de a zavartalan csend és anélkül sok más turisták. Amit kínálunk hazai ételek és italok a vendégek. Arra is lehetőség a szervezett búvárkodás, transzfer a távolabbi strandok, séta vagy biciklizés a erdészeti kísérletek és kirándulást Mljet, Korcula, Medjugorje vagy Dubrovnik. Reméljük, hogy Ön is látogasson el hozzánk. A nagy tapasztalattal a turizmus és az egyéni hozzáférés vendégek biztosítéka az Ön elégedettsége.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Žuljana

A tengertől 10 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 70 €

Idegenvezető - Žuljana

Žuljana  - Címer Zuljana egy kis turisztikai város Dubrovnik-Neretva megyei Horvátországban. Nem található a déli része a Peljesac-félszigeten, a festői homokos öbölben. Ez a nyugati irányultságú, és figyelmen kívül hagyja a sziget Korcula és Lastovo, és van egy emlékezetes naplementét, egy igazán különleges élmény. Közigazgatásilag tartozik a város Ston, amely mindössze 25 km-re található. Ez volt az első írásos említése a 12. században, és nevezték el templom Szent Julian. A település mintegy 200 állandó lakosok, akik főleg foglalkozó turizmus, valamint a bor és olíva termesztés és a halászat. Szállás Zuljana kizárólag kínálnak apartmanok, szobák és házak részeként egy privát családi szállást. Itt van egy posta, pénzváltó, üzlet, étterem, kávézó-bár, 4 kis személyautó-táborokban, és sok privát szobákat és apartmanokat. Aktív pihenés kedvelőinek a búvárkodás kristálytiszta és halban gazdag vizek és kerékpározni a sűrű fenyves illatú erdők. Tól Zuljana, vannak szervezett kirándulások a közeli Mljet-sziget és a nemzeti park, ahol meg lehet tölteni egy kellemes napot. A hely nagyon csendes és nyugodt, és a hosszú strandok és tiszta víz igaz felhívás minden kisgyermekes családok. Meghívjuk Önt, hogy látogassa Zuljana a Peljesac-félszigeten, ez a kis oázis a nyugalom és érintetlen mediterrán szépségét, és eltölteni egy kellemes és emlékezetes családi nyaralás. Apartmanok, szobák és házak olcsóbb akár 40% nélkül drága ügynöki díjakat. Privát szállást Zuljana a Peljesac-félszigeten. Üdvözöljük a Zuljana!

Žuljana Időjárás előrejelzés