Your browser does not support JavaScript! Gyakran feltett kérdések (GYIK) 

Gyakran feltett kérdések (GYIK)

Ez a vendégek és a szállásadók gyakran feltett kérdéseinek rövid listája. További információ a horvatorszag-szallas.com oldalon, vagy ha segítségre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba kapcsolatfelvételi űrlapotA horvatorszag-szallas.com az egyik legnagyobb magánszálláshely Horvátországban található, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a szállásadókkal . A vendégek és a szálláshelyek tulajdonosai közötti kommunikáció közvetlenül e-mailen keresztül (kapcsolatfelvételi űrlap), telefonon vagy linken keresztül érheti el a saját honlapjukat, és a vendégek közvetlenül a szállásadóval és a foglalás feltételeivel tárgyalhatnak. Horvatorszag-szallas.com, ezért nem utazási ügynökség vagy ügynök , és a foglalásokra nem számítanak fel jutalékot. A Horvatorszag-szallas.com a horvátországi magánszállások egész idegenforgalmi kínálatának hirdetésére szolgáló platform (apartmanok, szobák, nyaralók, táborok és hosztelek).
Horvatorszag-szallas.com a legnagyobb magánszálláshely Horvátországban, közel 4000 szálláshely és több mint 12 000 szállásegységgel. A szálláskeresés nagyon egyszerű és gyors, és lehetővé teszi közvetlen kapcsolatot a magánszállások tulajdonosával. Ennek köszönhetően nincs drága ügynöki díjak és díjak fizetése, és Horvátországban apartmanok, szobák, nyaralók és egyéb magánszállások olcsóbbak akár 40% -kal!
A horvatorszag-szallas.com teljesen ingyenes a szálláshelyeket kereső vendégeknek és a szálláslehetőségüket reklámozó tulajdonosoknak. A szállás tulajdonosai további szolgáltatásokat fizetnek, mint pl. Reklámok, weboldalak tervezése, tanácsadás ...
Ideális szálláskereséshez térjen vissza az kezdőlapra, ahol magánszállást keres Horvátországban: gyors keresés ( Adja meg a város vagy a hely nevét), régió (Horvátországot 8 régióra osztottuk: Isztria, Kvarner és Gorski kotar, Zadar és környéke, Sibenik és környéke, Split és környéke, Dubrovnik és környéke, Horvátország) és a szállás típusa (attól függően, hogy egy apartmanok, egy szobát, egy nyaralót, egy táborot vagy talán egy hostelet keres).
Ha megtalálja a kívánt szálláshelyet, a szállásadónál közvetlenül a hirdetés űrlapján keresse fel a szállásadót, és keresse meg a foglalás feltételeit. Annak érdekében, hogy a foglalás biztosítva legyen, a szállás legtöbb tulajdonosának meg kell fizetnie egy bizonyos összeget előre, mint letétet, és a fennmaradó összeget érkezéskor.
Miután közzétettük a hirdetést a szállásadó tulajdonosától, elvégezzük a bevitt adatok és fényképek pontosságának alapos ellenőrzését. A szállás tulajdonosok függetlenül hirdetést hirdetnek és teljes felelősséget vállalnak a szöveges és képinformációkért, biztosítják azok pontosságát, teljességét és igazságát, valamint a kínált termékek és szolgáltatások minőségét, biztonságát és jogszerűségét . Azt javasoljuk, hogy hívja le a szálláshely tulajdonosát, vagy ellenőrizze weboldalát további megerősítés céljából. Mielőtt előre fizetne, azt javasoljuk, hogy kérjen átvételi elismervényt , amelyet a szállás minden tulajdonosának meg kell adnia Önnek Horvátországban.
Havi híreket, ajánlatokat és hasznos információkat küldünk ügyfeleinknek hírlevélen keresztül. Az e-mailben küldött e-mailek alján megtalálja a megfelelő kijelentkezés linket. Kérjük, kattintson a hírlevél kijelentkezési linkjére, és a horvatorszag-szallas.com webhelyről küldött értesítéseket többé nem kapja meg.
A prémium hirdetések (fizetős hirdetések) kiválaszthatók és megjelennek az ingyenes hirdetések előtt. A hirdetések rangsorolása során a hirdetések és a teljes hirdetések közzétételét elősegítő tulajdonosok jobb helyzetben vannak, mint a többiek. A jó helyzet eléréséhez tartsa szem előtt a következőket: Írja be a szállásegységek árlistáját, írja be a legjobb minőségű, jó felbontású képeket (30), adja meg az ingatlan megfelelő és egyedi leírását. A vendégeknek annyi pozitív megjegyzést és véleményt hagyjon el . Mindezek a pontok fontosak nemcsak a hirdetési rangsorban, hanem a látogatók és a potenciális vendégek számára is, ami több kérdést eredményezett, és ezáltal több realizált foglalást eredményezett.

Ha Ön a szállás tulajdonosa és hirdetését szeretné közzétenni, kérjük, regisztrálja magát.
Ha segítségre vagy támogatásra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül