Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Ez egy rövid lista a gyakran feltett kérdésekről a vendégek és a szálláshely tulajdonosai által. Ha többet szeretne megtudni a privát-apartments-croatia.com-ról, vagy ha segítségre van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolati űrlapon

Mi horvatorszag-szallas.com?

A Horvátország szállás.com a horvátországi magánszállás egyik legnagyobb könyvtára, amely közvetlenül összeköti a vendégeket a szállás tulajdonosokkal. A vendégek és a szálláshely tulajdonosai közötti kommunikáció közvetlen e-mailen (kapcsolatfelvételi űrlapon), telefonon vagy saját honlapjukra való hivatkozással történik. Horvátország szállás, ezért a nem utazási iroda vagy ügynök, és a foglalásokért nem számítanak fel jutalékot. A Horvátország szállás.com a horvátországi magánszállás teljes turisztikai kínálatának reklámozója (apartmanok, szobák, nyaralók, táborok és szállók).

A Horvátország szállás.com a Horvátország legnagyobb magánszállási könyvtára, amely közel 4000 szálláshelyet és több mint 12.000 szállásegységgel rendelkezik. A szálláskeresés nagyon egyszerű és gyors, és közvetlen kapcsolatot biztosít a magánszállás tulajdonosával. Ennek köszönhetően nem fizetnek költséges ügynöki díjakat és díjakat, és Horvátországban az apartmanok, szobák, üdülőházak és egyéb magánszállások 40% -kal olcsóbbak!

A Horvátország szállás.com teljesen ingyenes a szállást kereső vendégeknek és azoknak a tulajdonosoknak, akik hirdetik a szállás kapacitásaikat. A szálláshely tulajdonosai további szolgáltatásokat fizetnek, mint például a reklámozás, a weboldalak tervezése, tanácsadás ...

Az ideális szálláshely kereséséhez látogasson el a kezdőlapra, ahol kereshet magánszálláshelyet Horvátországban: gyors keresés ( írja be a város vagy a hely nevét), régió (Horvátországot 8 régióra osztottuk: Isztria, Kvarner és Gorski kotar, Zadar és környéke, Sibenik és környéke, Split és környéke, Dubrovnik és környéke, Lika és Continental Horvátország) és a szállás típusa (attól függően, hogy egy lakást, egy szobát, egy nyaralót, egy tábort vagy egy hostelt keres).

Ha megtalálja a kívánt szállást, kérjük, lépjen kapcsolatba a szállás tulajdonossal közvetlenül a hirdetés űrlapján , és tárgyaljon a foglalás összes feltételeiről. Annak érdekében, hogy a foglalást biztosítsák, a legtöbb szálláshely tulajdonos felkéri Önt, hogy bizonyos összeget előre befizessen letétként, és a fennmaradó összeget érkezéskor.

Miután közzétette a hirdetést a szállás tulajdonosától, alaposan ellenőrizzük a beírt információk és fényképek pontosságát. A szálláshely tulajdonosai (magánbérlők) önállóan közzéteszik hirdetéseiket, és teljes felelősséget vállalnak a szöveges és képinformációkért, garantálják azok pontosságát, teljességét és igazságát, valamint a termékek minőségét, biztonságát és jogszerűségét. szolgáltatások. Javasoljuk, hogy további megerősítés céljából hívja a szálláshely tulajdonosát, vagy ellenőrizze a webhelyét. Mielőtt előre fizetne, javasoljuk, hogy kérjen nyugtát, amelyet minden szállásadónak meg kell adnia Horvátországban.

Havi híreket, ajánlatokat és hasznos információkat küldünk ügyfeleinknek hírlevelünkön keresztül. Az e-mailben küldött e-mailek alján található a megfelelő bejelentkezés link. Kérjük, kattintson a hírlevél bejelentkezési linkére, és a továbbiakban nem kap értesítést a horvatorszag-szallas.com címről.

A prémium hirdetések (fizetett hirdetések) megjelennek és szerepelnek az ingyenes hirdetések előtt. Az ingyenes hirdetések rangsorolásakor a hirdetéseket először közzétett tulajdonosok és a teljes listák jobb pozícióval rendelkeznek, mint a többi. Jó pozíció eléréséhez tartsa szem előtt a következő pontokat: Adja meg a szállásegységek árlistáját, adja meg a jó minőségű felbontású (30) kiváló minőségű fényképek számát, adja meg az ingatlan releváns és egyedi leírását, kérdezze meg a vendégek annyira pozitív megjegyzéseket és véleményeket hagynak el . Mindezek a pontok nemcsak a hirdetések rangsorolására, hanem a látogatók és a potenciális vendégek számára is fontosak, ami nagyobb számú lekérdezést és így több megvalósított foglalást eredményez.

Ha Ön Horvátországban lévő szállás tulajdonosa, és hirdetését közzé kívánja tenni, kérjük, regisztráljon. Ha segítségre van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon