Apartmanok és magánszállás Skradin

Skradin egy kis település a Šibenik Horvátország, ahol a lakosság mintegy 4000 lakosa van. Nem található egy gyönyörű kanyon, a folyó torkolatától Krka Prukljan tó 17 km-re a város Sibenik. Kedvező földrajzi helyzete, termékeny föld és a rengeteg édesvíz ezen a területen csaknem 6000 éves múltra település. Volt egyszer illír település (Scardona), és milyen a fővárosban a Liburnians. Később wurde fontos római közigazgatási...

Rendezés:

Apartmanok Krkahouse

Skradin

A tengertől 3.5 km
Kapacitás 20 fő

Ár kérésre

Apartmanok Petra

Skradin

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok Krkahouse ( Skradin)

Helyett Lozovac közel Sibenik, 200 m-re a kereszteződésekben a közúti Sibenik-Knin-Zágráb és elágazási a Krka vízesés található étterem KrkaHaus. Emellett éjszaka kétágyas és háromágyas szobák állnak rendelkezésre, és a minőség apartmanokat. A vendégek választhatnak opcionális reggelit. Mr. Slavica több nyelven beszél, és boldog lesz, hogy irányítsák vendégek kirándulásokat Sibenik, Split, Krka vízesés, Visovac vagy gondoskodjon a látogatás a falusi turizmus. Mivel a rengeteg tartalom, a szezon tart húsvéttól október végéig. Slavica családi házban lakik, külön bejárattal, és kínál kedvezményt nagyobb csoportok, a gyermekek és hosszabb tartózkodás esetén.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Krkahouse

A tengertől 3.5 km
Kapacitás 20 fő

Ár kérésre

Apartmanok Petra ( Skradin)

Apartman Petra (30 m2) található központjában skradini, és légkondicionált szoba, beleértve az ingyenes Wi-Fi, fűtés, teljesen felszerelt konyha (edények és evőeszközök, tűzhely főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző, elektromos vízforraló), erkély, televízió. Éttermek, bárok, kávézók, üzletek és butikok találhatók szerte a lakásban. A strand típusa: apró kavics, amely mindössze 300 m-re található. Város Skradin közelében található a Krka folyó és a bejáratnál a Krka Nemzeti Park, 17 km (11 mérföld) Šibenik és 100 km (62 mérföld) Split. A fő attrakció a parkban, Slapovi Krke, egy sor vízesések, a legnagyobb, amely Skradinski buk, nevezték skradini.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Petra

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Skradin

Skradin  - Címer Skradin egy kis település a Šibenik Horvátország, ahol a lakosság mintegy 4000 lakosa van. Nem található egy gyönyörű kanyon, a folyó torkolatától Krka Prukljan tó 17 km-re a város Sibenik. Kedvező földrajzi helyzete, termékeny föld és a rengeteg édesvíz ezen a területen csaknem 6000 éves múltra település. Volt egyszer illír település (Scardona), és milyen a fővárosban a Liburnians. Később wurde fontos római közigazgatási és katonai központ a régióban, amíg mi megsemmisült az átállás időszakában, és hé, mi a 9. században telepedtek a horvátok. A középkorban azt, amit az egyik ülésre a hatalmas horvát nemesi család Bribir-Subic. Idővel elvesztette jelentőségét, mint a központ a régióban, mi mozgatta a közeli Sibenik. Ma azonban, hogy lett egy nagyon híres turisztikai célpont Šibenik Riviéra, köszönhetően a természetes szépség és a Krka folyó. Város tele van bájos apartmanok és szobák magánházaknál. Itt az egyik bejárat a Krka Nemzeti Park, ahol élvezheti számos vízesések és travertin akadályok, a legnagyobb, amelynek Skradinski buk nevezték skradini. Skradin ismert ez a kikötőre, mely gyakran látogatott a világ leghíresebb ember, mint Bill Gates. Skradin jellemzi szűk macskaköves utcák, átjárók és lépcsők. Az egész óváros egy védett műemlék és gazdag, hangulatos éttermek és kávézók. Javasoljuk, hogy menjen fel a hegyre fenti skradini ahol akkor látogasson el a középkori vár Turina. Épült kormányzó Paul Subic a 14. században, és innen élvezheti a gyönyörű panoráma. Együtt a vár, talán a legismertebb szimbóluma Skradin óratornyával (Campanile) származó 1872 A súlya miatt ez mi épült a közeli szikla helyett a templom mellett. Akkor pihenjen a gyönyörű városi strand, ahol napozhat, és úszni a tiszta, smaragdzöld brakkvízben. Látogasson Skradintól marad az egyik olcsó apartmanok és szobák, és megtapasztalni az igazi béke és a természet tisztaságának tette körülveszi. Magánszállás Skradinban. Üdvözöljük a Skradin!

Skradin Időjárás előrejelzés