Apartmanok és magánszállás Prvić

Prvic egy kis sziget a Sibenik szigetvilág található, mintegy 1 km-re a szárazföldön, közel a város Vodice. A teljes felülete 2,5 km2, és itt él 400 állandó lakos két helyen a szigeten: Prvic Luka és Sepurine. Sepurine található, a nyugati oldalon a sziget, szemben a város Vodice és Prvic Luka található egy nagy öbölben a délkeleti oldalán a sziget, amely jól védett az északi és a nyugati szél. Amellett, hogy több kisebb...

Rendezés:

Apartmanok Ante & Fedora

Prvić

A tengertől 30 m
Kapacitás 13 fő

Ár kérésre

Apartmanok Faust

Prvić

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartman Ivana

Prvić

A tengertől 50 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 90 €

1 értékelés - 5/5

Apartman Luca

Prvić

A tengertől 100 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Datalovi dvori

Prvić

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Ante & Fedora ( Prvić)

Nyaralóházak három apartman. Két apartman 4 + 1 ágyas és egy apartman 2 + 1 ágy. Az apartmanok az első emeleten. A házban található 45 m-re a strandtól, a strand sziklák be a tengerbe, hanem egy kis kavicsot öblök alkalmas a gyermekek számára.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Ante & Fedora

A tengertől 30 m
Kapacitás 13 fő

Ár kérésre

Apartmanok Faust ( Prvić)

Az Faust apartmanok Šepurine kis falujában, egy csendes Prvic-szigeten találhatók, ahol nincsenek autók. A házat kert veszi körül, és ingyenes grillezővel is rendelkezik. Az apartmanok erkéllyel, étkezővel, TV-vel ellátott ülősarokkal és hűtőszekrénnyel felszerelt konyhával rendelkeznek. Törölköző és ágynemű biztosított a vendégek számára. Üzletek, kávézók és éttermek, néhány percnyire a háztól. A szigeten itt található a híres feltaláló, Faust Vrancic, a született történelmi templom és múzeum is. Prvić hajóval érhető el Vodicéből, amely mindössze 1 km-re található. Üdvözöljük a Prvic-szigeten!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Faust

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartman Ivana ( Prvić)

Apartman egy családi házban az első emeleten a gyönyörű Prvić (Šepurine) szigeten Vodice közelében. Külön bejáratú, előszoba, két hálószoba, fürdőszoba, nappali konyhával, erkély és terasz.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ivana

A tengertől 50 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 90 €

1 értékelés - 5/5

Apartman Luca ( Prvić)

Apartman Luca (50 m2) az első emeleten, külön bejárattal, nagy terasz, tengerre néző (30 m2) felszerelt, mosogatógéppel és mosoda, légkondicionáló, DVD, TVsat, mikrohullámú sütő, WiFi.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman  Luca

A tengertől 100 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Datalovi dvori ( Prvić)

A Datalovi dvori apartmanok egy több mint 200 éves kőből épült családi házban találhatók. A ház a tengerparton található, kilátással Vodice városára, ahonnan mindössze 10 percnyi hajóútra van. Ez a megfelelő hely a pihenéshez autó és városi dzsungel nélkül

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Datalovi dvori

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Prvić

Prvić  - Címer Prvic egy kis sziget a Sibenik szigetvilág található, mintegy 1 km-re a szárazföldön, közel a város Vodice. A teljes felülete 2,5 km2, és itt él 400 állandó lakos két helyen a szigeten: Prvic Luka és Sepurine. Sepurine található, a nyugati oldalon a sziget, szemben a város Vodice és Prvic Luka található egy nagy öbölben a délkeleti oldalán a sziget, amely jól védett az északi és a nyugati szél. Amellett, hogy több kisebb traktorok és tűzoltó járművek, a sziget nem autók, és a kapcsolat a szárazfölddel komppal, amely fut néhány alkalommal egy nap Sibenik - Prvic - Vodice. Az egész sziget védelme alatt a horvát kulturális minisztérium, köszönhetően a rendkívüli és gazdag kulturális és természeti örökség. A 14. és a 15. században a sziget tartozott nemesi családok Sibenik. A legismertebb tagja egy nemesi család, aki született Prvic egy híres horvát történész, feltaláló és diplomata Faust VRANČIĆ. Az ő tiszteletére emelték a múzeum teljes találmányát Prvic Luka. Lakói Prvic főként részt vesz a termelés az olajbogyó, szőlő, a halászat és a turizmus. A turizmus ma egy nagy gazdasági ágazat, a legtöbb szállás utal, hogy a magánszállások apartmanok, mert a sziget csak egy kis hotel. A sziget számos étterem, pizzéria és kávézó, valamint a nyári hónapokban a gyakran szervezett előadások a hagyományos a capella éneklés, és híres népi fesztiválon augusztusban. A szigeten Prvic pihenhet és pihenni egy a sok kavics strandok Sepurine vagy gondozott kavics beton strandok Prvic Luka. Szemben a nyílt tengeren és a Kornati, a tenger kivételesen tiszta és tiszta, és a klíma is több, mint kellemes. Látogassa meg ezt a természetes oázis a béke, a nyugalom és autentikus dalmát báj és foglaljon apartman közvetlenül a tulajdonosok magánházak. Apartmanok, szobák és magánszállás szigeten Prvic. Üdvözöljük a Prvic!

Prvić Időjárás előrejelzés