Apartmanok és magánszállás Prvić

Prvic egy kis sziget a Sibenik szigetvilág található, mintegy 1 km-re a szárazföldön, közel a város Vodice. A teljes felülete 2,5 km2, és itt él 400 állandó lakos két helyen a szigeten: Prvic Luka és Sepurine. Sepurine található, a nyugati oldalon a sziget, szemben a város Vodice és Prvic Luka található egy nagy öbölben a délkeleti oldalán a sziget, amely jól védett az északi és a nyugati szél. Amellett, hogy több kisebb...

Rendezés:

1 értékelés - 5/5

Apartman Luca

Prvić

A tengertől 100 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Datalovi dvori

Prvić

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Ante & Fedora

Prvić

A tengertől 30 m
Kapacitás 13 fő

Ár kérésre

Apartmanok Marčić

Prvić

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Piazza Clara

Prvić

A tengertől 20 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 35 €

Apartman Vlahov

Prvić

A tengertől 90 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Faust

Prvić

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartman Ivana

Prvić

A tengertől 50 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

1 értékelés - 5/5

Apartman Luca ( Prvić)

Apartman Luca (50 m2) az első emeleten, külön bejárattal, nagy terasz, tengerre néző (30 m2) felszerelt, mosogatógéppel és mosoda, légkondicionáló, DVD, TVsat, mikrohullámú sütő, WiFi.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman  Luca

A tengertől 100 m
Kapacitás 2 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Datalovi dvori ( Prvić)

Apartmanok Datalovi dvori található egy régi kő családi ház több mint 200 éves. A ház található, a tengerparton, kilátással a város Vodice, amely akkor mindössze 10 perc alatt elérhető hajóval. Ez a megfelelő hely a pihenésre autó nélkül és a városi dzsungel

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Datalovi dvori

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Ante & Fedora ( Prvić)

Nyaralóházak három apartman. Két apartman 4 + 1 ágyas és egy apartman 2 + 1 ágy. Az apartmanok az első emeleten. A házban található 45 m-re a strandtól, a strand sziklák be a tengerbe, hanem egy kis kavicsot öblök alkalmas a gyermekek számára.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Ante & Fedora

A tengertől 30 m
Kapacitás 13 fő

Ár kérésre

Apartmanok Marčić ( Prvić)

Apartmanok a sziget Prvić, Prvić Šepurina. A sziget nem forgalmat úgy, hogy a sziget ideális egy családi nyaralás. Az apartman található, az 1. emeleten, a ház. Egy csendes helyen, 20 méterre a tengertől két lakás. A nagyobb apartmanban 2 hálószoba (max. 5 fő + kanapé), egy kis apartmanban egy hálószoba (szállás 3 fő). Lehet bérelni mind a lakások ugyanabban az időben, a feltételek kérésre. A nagy terasz a tengerre néz, azzal a céllal, hogy Srima és Vodice. A terasz napozóágyakkal, egy napellenző, asztal és székek. Amellett, hogy hajóbérlés (pasara 5 méter) használható, de csak az engedélyével kapitánnyal. Megszervezzük és közlekedési vendégeket. Parkolás az autó Srima (a parkolóban, vagy saját udvarral feláron 20 kuna naponta magánszféra bérlő parkoló), vagy hosszú ideig díjmentesen Sibenik (az udvarban). A ház mellett egy grill, kerti zuhany, kerti ...

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Marčić

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Piazza Clara ( Prvić)

Hiteles kő ház, 4 apartman. Apartmanstudió 42 m2-es terasszal és tengerre néző (2 + 2). Szobás lakás 65 m2-es, nappali, konyha és az udvar, ahol a grill és további fürdőszoba (2 + 2). Két dvoetžna lakások 2 x 40 m2-es, ahol nappali konyhával és egy terasz alatti, egy hálószoba az emeleten, ahol van egy szép kilátás nyílik a sok sziget a Sibenik szigetvilág (2x2 + 2).

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Piazza Clara

A tengertől 20 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 35 €

Apartman Vlahov ( Prvić)

Az apartman (azaz a ház emeletén) van egy hálószoba franciaággyal, egy másik szoba két egyszemélyes ággyal és a nagyobb család esetében a nappaliban egy nagy kanapé szolgál A berendezés tartalmaz légkondicionálót, műholdas TV-t, mosógépet, mosogatógépet, DVD-t, Wi-Fi internetet korlátlanul, konyha (facsaró, keverő ...). A terasz (4 négyzetméter) asztallal és 4 székekkel rendelkezik. Ha korábban Sepurina-ban voltunk, közel egy új nagy templomhoz közelünk, 40 m-re a sziget oldalán lévő tenger felé, Srima felé. Az Apartmant közel 5 percnyi távolságra van, ahová el akarod menni, és elegendő a Sepurina Központi Téren kívül, ami azt jelenti, hogy nem fog hallani semmilyen zaj a kocsmában, a bárban, a gitáron és az éneklésen (mediterrán stílusban). Autóval érkezve Srimában is parkolhat, egy kis családi kikötőben csak egy percnyi sétára van egy nagy olajfaligető növény, amely sok autóhoz fér hozzá és napi 20 horvát kuna (2,7 Eur). Ha Vodice-ba vagy Srima-ba érkeztünk, hagyjuk, hogy a hajó fedélzetére jusson és átszálljon a szigeten. Ha megérkezik Sibenik városába, vezetünk a kompkikötőbe, 1 órás vitorlázással a Krka folyó és más sziget között, amíg Prvic Sepurine meg nem érkezik. Vodice-tól Prvic Sepurine-ig 15 percre van hajónk és Srima 5 percen belül. Prvic Sepurine nagyon jól kapcsolódik a parthoz. Ferry a Vodice városba vitorlázik Sibenik szigetén és városánál.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Vlahov

A tengertől 90 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Faust ( Prvić)

Az Faust apartmanok Šepurine kis falujában, egy csendes Prvic-szigeten találhatók, ahol nincsenek autók. A házat kert veszi körül, és ingyenes grillezővel is rendelkezik. Az apartmanok erkéllyel, étkezővel, TV-vel ellátott ülősarokkal és hűtőszekrénnyel felszerelt konyhával rendelkeznek. Törölköző és ágynemű biztosított a vendégek számára. Üzletek, kávézók és éttermek, néhány percnyire a háztól. A szigeten itt található a híres feltaláló, Faust Vrancic, a született történelmi templom és múzeum is. Prvić hajóval érhető el Vodicéből, amely mindössze 1 km-re található. Üdvözöljük a Prvic-szigeten!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Faust

A tengertől 20 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Apartman Ivana ( Prvić)

Apartman családi házban az első emeleten a gyönyörű Prvić-szigeten (Šepurine), Vodice közelében. Külön bejárat, és egy folyosón, két hálószobával, fürdőszobával, nappali konyhával és terasszal rendelkezik.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ivana

A tengertől 50 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

Idegenvezető - Prvić

Prvić  - Címer Prvic egy kis sziget a Sibenik szigetvilág található, mintegy 1 km-re a szárazföldön, közel a város Vodice. A teljes felülete 2,5 km2, és itt él 400 állandó lakos két helyen a szigeten: Prvic Luka és Sepurine. Sepurine található, a nyugati oldalon a sziget, szemben a város Vodice és Prvic Luka található egy nagy öbölben a délkeleti oldalán a sziget, amely jól védett az északi és a nyugati szél. Amellett, hogy több kisebb traktorok és tűzoltó járművek, a sziget nem autók, és a kapcsolat a szárazfölddel komppal, amely fut néhány alkalommal egy nap Sibenik - Prvic - Vodice. Az egész sziget védelme alatt a horvát kulturális minisztérium, köszönhetően a rendkívüli és gazdag kulturális és természeti örökség. A 14. és a 15. században a sziget tartozott nemesi családok Sibenik. A legismertebb tagja egy nemesi család, aki született Prvic egy híres horvát történész, feltaláló és diplomata Faust VRANČIĆ. Az ő tiszteletére emelték a múzeum teljes találmányát Prvic Luka. Lakói Prvic főként részt vesz a termelés az olajbogyó, szőlő, a halászat és a turizmus. A turizmus ma egy nagy gazdasági ágazat, a legtöbb szállás utal, hogy a magánszállások apartmanok, mert a sziget csak egy kis hotel. A sziget számos étterem, pizzéria és kávézó, valamint a nyári hónapokban a gyakran szervezett előadások a hagyományos a capella éneklés, és híres népi fesztiválon augusztusban. A szigeten Prvic pihenhet és pihenni egy a sok kavics strandok Sepurine vagy gondozott kavics beton strandok Prvic Luka. Szemben a nyílt tengeren és a Kornati, a tenger kivételesen tiszta és tiszta, és a klíma is több, mint kellemes. Látogassa meg ezt a természetes oázis a béke, a nyugalom és autentikus dalmát báj és foglaljon apartman közvetlenül a tulajdonosok magánházak. Apartmanok, szobák és magánszállás szigeten Prvic. Üdvözöljük a Prvic!

Prvić Időjárás előrejelzés