Apartmanok és magánszállás Zlarin

Zlarin egy kis sziget a Sibenik szigetvilág, amely 2 km-re a bejárattól a Sv. Ante-csatorna, a bejáratnál, hogy a város Sibenik. Közigazgatásilag tartozik a város Sibenik. Ez egyike azon kevés sziget az Adriai-, amely nem teszi lehetővé az autóforgalom és minden bizonnyal kínál különleges varázsa. Rendszeres komp a szigetre Zlarin hajtja a Sibenik rakpart és az út rövid és kellemes, és élvezheti a kilátást a csodálatos...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Zlarin

Rendezés:

1 értékelés - 5/5

Nyaraló ház Pelagia House

Zlarin

A tengertől 900 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 200 €

Nyaraló ház Oh La La!

Zlarin

A tengertől 300 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 160 €

1 értékelés - 5/5

Nyaraló ház Pelagia House ( Zlarin)

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Pelagia House

A tengertől 900 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 200 €

Nyaraló ház Oh La La! ( Zlarin)

A ház található Zlarin, egy sziget az Adriai-korall néven békés menedéket azok számára, akik szabadulni akarnak a város zajától. Zlarin az úgynevezett arany sziget vagy zöld sziget, és ideális hely, ha keres a béke, a kristálytiszta kék tenger, a tiszta levegő, gyönyörű fenyvesek és színes szórakozás mindenkinek. Két nemzeti park a közelben! A kompok Sibenik és Vodice Zlarin naponta többször (25 perc). A központban a hely, strandok, bárok, éttermek, kávézók stb sétatávolságra található a ház. A ház biztosítja a béke és a teljes magány, mint a telek nagy, ezért izolált a látvány és hangok a környéken, mégis elég közel engedi, hogy bárhová perc gyalog. Található kissé felfelé, a hotel egy csodálatos kilátással a tengerre, különösen naplementekor. A házban található egy telken 1200 nm-es, körülvéve egy nagy mediterrán kert különböző füvek és fák, biztosítva a teljes béke és a magánélet. Ez áll több különálló szerkezetek, teraszok, beépített többnyire kőből. A ház különösen büszke a nagy teraszok kínál csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre. A lakott területen 3 hálószoba (két dupla ággyal, a másik pedig egy franciaágy és két egyszemélyes ágy), nappali / étkező egy egyszemélyes ágy és egy futon, egy kis konyha és egy fürdőszoba. Mellette egy kis konyha a házban, van egy nyári konyha boszorkány található egy külön épületben a ház mellett, és egy nagy ablak nyílik a fő teraszon és a tenger. Van is egy nagy BBQ terület és egy kő mosogató kívül.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Oh La La!

A tengertől 300 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 160 €

Idegenvezető - Zlarin

Zlarin  - Címer Zlarin egy kis sziget a Sibenik szigetvilág, amely 2 km-re a bejárattól a Sv. Ante-csatorna, a bejáratnál, hogy a város Sibenik. Közigazgatásilag tartozik a város Sibenik. Ez egyike azon kevés sziget az Adriai-, amely nem teszi lehetővé az autóforgalom és minden bizonnyal kínál különleges varázsa. Rendszeres komp a szigetre Zlarin hajtja a Sibenik rakpart és az út rövid és kellemes, és élvezheti a kilátást a csodálatos erőd Szent Miklós. Zlarin is az egyetlen település a szigeten, és egy tipikus példája egy kis dalmát város szűk és a régi kőházak, a szűk utcák és jellegzetes harangtorony a helyi gyülekezet. Az egész sziget területe csak valamivel magasabb, mint 8 km2, és a legtöbb a sziget borított erdők ciprus, fenyő, rozmaring, füge, olajbogyó és más mediterrán növények. A belső részek a sziget lakatlan, borított sűrű erdő és bokrok, és joggal nevezik a zöld szigeten. Éghajlat Zlarin egy igazi mediterrán stílusban 2700 óra napsütés évente, így ez az egyik legnaposabb sziget az Adrián. Télen, a sziget mindössze 300 fő, de májustól októberig népesség növekszik jelentősen miatt sok vendég és a turisták. A helyi emberek Zlarin történelmileg főként részt, mint a legtöbb szigetlakók, a mezőgazdaság, a halászat és a vitorlázás. Itt még mindig nőtt olajbogyó, füge és más mediterrán kultúrát, amely ma is látható minden részén a sziget. A közelmúltban a turizmus fejlesztése és a helyiek kínál apartmanokat és szobákat belül a saját otthonukban. Zlarin ismert feldolgozás és a vadászat a vörös korall, hogy jelen van a szigeten, mivel a 15. században. Skill feldolgozás korallok a hagyományos módon ápolják a mai napig, és itt lehet kapni az eredeti termékeket korallok több ajándéküzletek. Zlarin szép kis kavicsos strandok és a kristálytiszta vizet. Érintetlen természet, buja növényzet és a kristálytiszta tenger örömére, aki arra törekszik, menekülni a város zajától és nyüzsgésétől. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a oázis a béke és nyugalom. Kapcsolatba a tulajdonosok a lakások, akár 40% és töltsön egy felejthetetlen nyaraláshoz. Megfizethető magánszállások sziget Zlarin. Üdvözöljük a Zlarin!

Zlarin Időjárás előrejelzés