Apartmanok és magánszállás Zaton - Šibenik

Zaton egy kis faluban található észak-nyugati részén, a Sibenik-öbölben, 10 km-re Sibenik. Dombok veszik körül, ez található a szélei az öböl közelében a csatorna, amely összeköti Prukljan tó sós Sibenik öbölben. Ebben lakik közel 1200 lakossal, és az a gazdaság gerincét áll a mezőgazdaság, a halászat és újabban a turizmus. Köszönhetően a fejlett tevékenységek Zaton gazdag gasztronómiai kínálatot, amely magában...

Rendezés:

Apartmanok Zaton

Zaton - Šibenik

A tengertől 200 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Martinović

Zaton - Šibenik

A tengertől 50 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Biber

Zaton - Šibenik

A tengertől 300 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Zaton ( Zaton - Šibenik)

Az apartman található, Zaton, egy kis hely Šibenik közelében, távol a nyüzsgő város, ideális a nyaralás. Körülbelül tíz kilométerre attól a helytől, van Vodice, mindig nagyon aktuális nyári úti cél azok számára, akik a szórakozás és a felek. Használatának lehetőségét, személyes hajó után 7 napon tartózkodik az apartmanban, amellyel akkor látogasson el a környező szigetek és Krka-folyó torkolatvidékére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Zaton

A tengertől 200 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Martinović ( Zaton - Šibenik)

Apartmanok Marijan Martinovic áll lakások 8 fő és apartman 4 fő részére. Az apartmanok tengerre néző, kínálunk: parkoló, terasz, grill, TV, internet, kerti zuhany, napernyő és napozóágyak és kerti asztal székekkel.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Martinović

A tengertől 50 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 30 €

Apartmanok Biber ( Zaton - Šibenik)

Egy szép halászati ??falu Zaton közel Sibenik központjában bérelt újonnan berendezett és felszerelt lakás (37 m2), távol a tengertől mintegy 300 méterre. A lakás áll egy szoba, ahol van egy franciaágy, konyha, nappali egy kanapéval és egy fürdőszoba. A lakás egy nagy terasszal egy kellemes nyaralás és a reggeli kávé. Ideális több tagjának családi nyaralás, vagy a barátok. Város parkolás biztosított, és az internet szolgáltatás ingyenes. Zaton egy csendes falu, amely minden évben vonzza több turistát. Ideális pihenés után a zaj. A közvetlen közelében a turisztikai központok Sibenik és Vodice. Raslina a Prokljan tó, Skradintól híres Krka Nemzeti Park. Gyere el és meg kell győzni minden szépségét! Ár-és utószezonban 26 € éjszakánként főszezonban 39 € (július és augusztus). Kérjük, küldje el a vizsgálatot az e-mail: ivan.zivkovic7@si.t-com.hr~~V vagy lépjen velünk ONE a számokat az alábbi: Kapcsolat: 385 996 469 638 BSG-385998800383. Fenntartással időben .. Welcome, I kívánok kellemes időtöltést! A házban kevesebb felújított lakás 2 + 1 egy szép terasz. Előszezon ár 25 € Utószezon 35 EUR (7 és 8 hónap)

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Biber

A tengertől 300 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Idegenvezető - Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Címer Zaton egy kis faluban található észak-nyugati részén, a Sibenik-öbölben, 10 km-re Sibenik. Dombok veszik körül, ez található a szélei az öböl közelében a csatorna, amely összeköti Prukljan tó sós Sibenik öbölben. Ebben lakik közel 1200 lakossal, és az a gazdaság gerincét áll a mezőgazdaság, a halászat és újabban a turizmus. Köszönhetően a fejlett tevékenységek Zaton gazdag gasztronómiai kínálatot, amely magában foglalja a sonka, sajt, bárány, friss hal, kagyló az öböl, rákok, kiváló minőségű olívaolaj és a bor. Zaton legjobban megközelíthető hajóval Sibenik. A tenger nyugodt, függetlenül attól, hogy az erős szél vagy vihar, és a tökéletes kikötő kis hajók és jachtok. A különlegessége ez a hely a keveredés a friss vizet szállított a Krka folyó és a sót a tenger, ami a Sibenik csatorna. Javasoljuk látogató a Krka Nemzeti Park, valamint a gyönyörű vízesések. Zaton ideális hely a nyugodt és békés családi nyaralás, pihenés és kirándulások. A rendkívül kedvező természeti feltételek itt épült minőségi evezés utat kísérő létesítmények a Földközi Sport Games. Zaton saját fesztivált, amely hagyományosan a tizenhatodik augusztus ünnepén a Szent Rókus, amikor hirtelen az egész hely megelevenedik. Ha szereti a természetet és a csendet és nyugalmat, akkor a Zaton ideális úti cél a nyaralás. Kapcsolat lakástulajdonosok közvetlenül és takarítson meg akár 40%. Keresés a kiváló minőségű magánszállások Zaton - Sibenik. Üdvözöljük a Zaton-Sibenik!

Zaton - Šibenik Időjárás előrejelzés