Apartmanok és magánszállás Jadrija

Jadrija népszerű nyári úti cél és a város negyedben város Sibenik. Nem található egy félszigeten Srima mintegy 14 km-re a történelmi város Sibenik. Ismert, mint a népszerű hétvégét lakói Sibenik, ez az egyik kedvenc nyári úti cél és a városi strand. Sibenik ez kapcsolódik Adria Highway, valamint egy rendszeres hajójárat a nyári hónapokban. Ez 1921-ben alakult a sziget Szent András. A kampányt építeni nyilvános strand...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Jadrija

Rendezés:

Apartmanok Jadrija I

Jadrija

A tengertől 30 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 65 €

Apartmanok Jadrija I/52

Jadrija

A tengertől 50 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Daniela Trklja

Jadrija

A tengertől 10 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

1 értékelés - 5/5

Apartmanok Niko

Jadrija

A tengertől 50 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartmanok Jadrija I ( Jadrija)

Lakás kiadó Jadrija, egy hely közelében található Vodice és Sibenik, ideális hely a gyermekes családok számára. Jadrija közel két nemzeti park (Krka és a Kornati), és kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz. Az apartman található, az első emeleten, az első sor a tengertől, mindössze 30 méterre a strandtól. Az apartman egy konyha, nappali, 5 ágy (4 + 1), és egy zuhanyzós fürdőszoba. Ez egy külön bejárattal és egy nagy terasz nyílik a sziget a Sibenik. A lakás teljesen felszerelt. A központban vannak sportpályák, hinták gyerekeknek, étterem és pizzéria. A lakás bérbe júniustól szeptemberig, és megerősíteni a foglalás kell fizetnie 20% előleg. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. Előleg nem jár vissza lemondás esetén. Tartózkodó kevesebb, mint 3 éjszaka, az ár 20% -kal emelkedett. Érkezés 14 óra, nézd meg 10 óra.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Jadrija I

A tengertől 30 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 65 €

Apartmanok Jadrija I/52 ( Jadrija)

Az apartmanok a tenger mellett, a központban Jadrija (Vodice és Sibenik közötti). A házban két apartman 54 m2-es, egyenként 4 fő részére, egy lakás 70 m2-es 5 fő és stúdió apartman 2 fő. Minden apartmanhoz tartozik egy terasz néz a tengerre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Jadrija I/52

A tengertől 50 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Daniela Trklja ( Jadrija)

Trklja apartmanok találhatók a jól ismert turistacélpont néven Jadrija. A létesítmény található Jadrija 1/34. Között félúton található Vodice és Sibenik. Az épületben két apartman található. A ház a tenger mellett, és egy konyha, WC és egy hálószoba. Apartman A2 a földszinten alkalmas kisgyermekek.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Daniela Trklja

A tengertől 10 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

1 értékelés - 5/5

Apartmanok Niko ( Jadrija)

Apartman 4 vagy 5 fő, egy hálószoba, egy konyha és egy tágas nappali terasszal. A ház körül egy gyönyörű kert és parkoló. Nem messze a strand mentén sétálva akkor bírságolták szép bárok és éttermek. Jadrija egy privát és csendes hely a kikapcsolódásra, hanem lehetőséget nyújt a számos sportolási lehetőség, hajókirándulások Sibenik és így tovább. (Http://www.jadrija.net)

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Niko

A tengertől 50 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Jadrija

Jadrija  - Címer Jadrija népszerű nyári úti cél és a város negyedben város Sibenik. Nem található egy félszigeten Srima mintegy 14 km-re a történelmi város Sibenik. Ismert, mint a népszerű hétvégét lakói Sibenik, ez az egyik kedvenc nyári úti cél és a városi strand. Sibenik ez kapcsolódik Adria Highway, valamint egy rendszeres hajójárat a nyári hónapokban. Ez 1921-ben alakult a sziget Szent András. A kampányt építeni nyilvános strand elindította a híres Sibenik rezidens és barátja a természet Sime Grubišić - Rovio. Jadrija ideális gyermekes családok és a vízi sportok szerelmeseinek miatt gondozott strand és egy nagyon gazdag és sokszínű kínálata, amely magában foglalja a vízisí, vitorlázás és szörf, búvárkodás, úszás és a halászat. Ma Jadrija mintegy 500 magán családi házak és a bennük megtalálható megfizethető apartmanok és szobák. Utazás hajóval Jadrija feltárja a természetes szépség a Sibenik csatorna. Az út során élvezheti a kilátást a Sibenik szigetvilág és az impozáns várat a st. Miklós. Ön is látogasson el a közeli szigetekre Zlarin és Prvic. Népszerű idegenforgalmi célpont Vodice mindössze 10 km-re található. Kapcsolat a tulajdonosok a lakások és a magas színvonalú szállást ebben az érdekes és vonzó kis hely, ahol igazán pihenni távol a város zajától. Magánszállás Jadrija. Üdvözöljük a Jadrija!

Jadrija Időjárás előrejelzés