Apartmanok és magánszállás Bilice - Šibenik

Bilice egy kis falu és község központja, mindössze 5 km-re északra Šibenik városától. A Prokljan-tó partján található (elárasztott Krka-folyó) a Krka Nemzeti Park közelében. A Bilice több mint 2000 lakosa van, és kisebb településekhez tartozik Horvátországban. A turizmus az utóbbi időben fejlődött, különösen azért, mert a teljes Bilica terület megmaradt a nehézipartól és a túlépítéstől. A jachtok számára...

Rendezés:

Apartmanok Baza

Bilice - Šibenik

A tengertől 250 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Baza ( Bilice - Šibenik)

Ez a légkondicionált apartman (35 nm + 18 nm alapterületű terasszal) egy hálószobával rendelkezik két különálló ággyal rendelkező személy részére, melyet egy kényelmes franciaágy, jól felszerelt konyha étkezőasztallal, mosogatógéppel, sütő és hűtőszekrény, nappali TV-vel (műholdas, intelligens TV), fürdőszoba mosógéppel és terasz kilátással a kertre és grillező. A lakás privát, és mindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy kényelmes maradjon, WIFI, LÉGKONDICIONÁLÁS A NYÁRI ÉS TÉLI, MÁSOLÓ, GÉPJÁRMŰ, TV, SMART TV. Tiszta törülközőkkel, tiszta ágyneművel, WC-papírral, tusfürdővel, samponnal, hajszárítóval, teljes felszerelésű konyhával, vasalódeszkával és vasalóval is ellátott.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Baza

A tengertől 250 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Bilice - Šibenik

Bilice - Šibenik  - Címer Bilice egy kis falu és község központja, mindössze 5 km-re északra Šibenik városától. A Prokljan-tó partján található (elárasztott Krka-folyó) a Krka Nemzeti Park közelében. A Bilice több mint 2000 lakosa van, és kisebb településekhez tartozik Horvátországban. A turizmus az utóbbi időben fejlődött, különösen azért, mert a teljes Bilica terület megmaradt a nehézipartól és a túlépítéstől. A jachtok számára kikötőt is terveznek építeni. Csendes környezet, ideális a természet, a béke és a csend szerelmeseinek. Közel van Šibenik városa, ahol számos kulturális látnivaló és izgalmas éjszakai élet található. A Skradinhoz és a Krka Nemzeti Park bejáratához csak néhány kilométer van, így felfedezheti a tiszta karszt folyó természeti szépségeit. A Bilice szállását kizárólag magánházakban kínálják apartmanokban, szobákban és nyaralókban. Látogasson el Bilice-ba, és élvezze a csendes családi nyaralást tiszta tengeren és tiszta levegőben. Üdvözöljük a Bilice-n!

Bilice - Šibenik Időjárás előrejelzés