Apartmanok és magánszállás Raslina

Raslina egy kis turisztikai város Šibenik, Horvátország. Nem található 13 km-re északnyugatra Sibenik, a nyugati partján Prokljan tó. Prokljan tó található, az alsó folyásánál a Krka folyó, és mert a keverés a tengervíz, a víz a felületi réteg enyhén sós, sós alján. Raslina mintegy 500 lakosa van, akik főként a mezőgazdaságban dolgozók és a turizmus. Közigazgatásilag tartozik a város Sibenik, amelyeket el lehet...

Rendezés:

Apartman Makarin

Raslina

A tengertől 20 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 60 €

Nyaraló ház Studio Lavanda

Raslina

A tengertől 350 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Apartman Makarin ( Raslina)

Az apartman található, Raslina, csendes, nyugodt helyen, a tengerparton Prokljansko ahol a Krka folyó beletorkollik az Adriai-tenger. Ez egy egyedülálló szépségét kombinált folyami és tengeri tájat. Az apartman két hálószoba, egy nagy nappali, étkező, konyha és fürdőszoba. Ha szükség van indíthat pótágy vagy gyermekágy. A lakás 68 m2 és 90 m2-es, erkélyes, amelyek közül az egyik a strandra néz, a másik pedig a belső udvarra. A vendégek használhatják a mosógépet található a közös mosókonyhában. A lakáshoz tartozik egy saját parkoló, felár nélkül. A vendégek használhatják a szabadtéri grill. Az apartman található, közvetlenül a tengerparton, így a vendégek nem kell használni bármilyen közlekedési eszközzel lehet eljutni a tengerpartra. A strand kavicsos. Raslina ideális gyermekes családok számára. Ha a vendégek bármilyen kérdése tulajdonos mindig rendelkezésre áll.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Makarin

A tengertől 20 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 60 €

Nyaraló ház Studio Lavanda ( Raslina)

Stúdió apartman Raslina egy különálló házban. Raslina a Prokljansko-öböl partján fekszik. Stúdió apartman (ház) két személy számára alkalmas. Légkondicionáló, TV, Wi-Fi. Távolság a strandtól 5 perc és 3 perc az első raktárig. Közel van a Krka nemzeti parkhoz. A Raslina-tól szép biciklis ösvények találhatók Zaton és Vodice felé. Üdvözöljük a Raslina!

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Studio Lavanda

A tengertől 350 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Raslina

Raslina  - Címer Raslina egy kis turisztikai város Šibenik, Horvátország. Nem található 13 km-re északnyugatra Sibenik, a nyugati partján Prokljan tó. Prokljan tó található, az alsó folyásánál a Krka folyó, és mert a keverés a tengervíz, a víz a felületi réteg enyhén sós, sós alján. Raslina mintegy 500 lakosa van, akik főként a mezőgazdaságban dolgozók és a turizmus. Közigazgatásilag tartozik a város Sibenik, amelyeket el lehet érni taxival csónak. Története során Raslina mindig szorosan kapcsolódik a Sibenik és a Sibenik nemesi családok. Első írásos említése a 13. században az alapja az egyházmegye Sibenik, és a 15. században itt épült a Szent Mihály-templom. Az elején a 16. században, hogy megvédje a várost a törökök ellen, amely építette a várat erős falak és tornyok. Nyomai a régi vár most sajnos kipusztult Mivel a második világháború, amikor Raslina leégett és elpusztult. Ma Raslina vonzó idegenforgalmi célpont ismert halételek, minőségi borok, és a tiszta víz. Szállás Raslina kínálják Kizárólag apartmanok, szobák és házak részeként egy privát családi szállást. Az egyik legnagyobb látványossága közelében Raslina biztosan Krka Nemzeti Park, Minden ami csak néhány kilométerre. Eltekintve a szépség, a Krka folyó és Prokljan tó, a vendégek élvezhetik a béke, a nyugalom és a harmónia ezt a kis dalmát, minden ami ideális családi nyaralás. Keresése megfizethető szállást Raslina, szobák akár 40% -os drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Raslina!

Raslina Időjárás előrejelzés