Apartmanok és magánszállás Kaprije

Kaprije egy kis sziget a Sibenik szigetvilág, körülbelül egy óra komppal Sibenik. Területe 7 km2, lakossága 150 állandó lakosok egyes számban falu a szigeten, amely magán viseli a nevét Kaprije. A sziget a nevét egy mediterrán növény kapribogyó amelyet használnak, mint egy ismert mediterrán fűszer, amely egykoron az egész szigeten. A 14. és a 15. században a sziget tartozott a nemesek Sibenik, mint a legtöbb más közeli szigetekre....

Rendezés:

Apartmanok Monika - Kaprije

Kaprije

A tengertől 30 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Kaprije

Kaprije

A tengertől 10 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Villa Gulin

Kaprije

A tengertől 50 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 12 €

Apartmanok Vanka vale

Kaprije

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Monika - Kaprije ( Kaprije)

Apartmanházunk található a falu központjában, 30 méterre a tengert. A ház körül a teraszon és az erkélyen. Az erkély kilátással a kikötő bejáratánál a tengert. A ház körül kert grillel és mediterrán növények. Apartment területén: két fürdőszoba, WC (zuhanyzó, tükör, törölköző és hajszárító), konyha (A konyha tartalmazza az összes szükséges objektumot az élelmiszer-készítmény), TV, rádió, légkondicionáló. Is van egy kis hajót halászati ??vagy esetleg szűz strandok Kaprije és a szomszédos lakatlan szigetek, akkor a bérleti díj a 6,30 m hosszú hajó, hal valamit vacsorára, vagy talál egy lakatlan szigetre csak a magad!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Monika - Kaprije

A tengertől 30 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Kaprije ( Kaprije)

A szigeten Kaprije, ami egyébként nincs gépjármű, kiadó két apartman négy ággyal és egy apartman hat fő. Az apartmanok felszereltsége: légkondicionáló, műholdas. Szállás egységek található, néhány méterre a tengertől. Ha érkezik hajóval van egy ágy. A lakás egy nagy kert, a fekete konyha és a grill.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Kaprije

A tengertől 10 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Villa Gulin ( Kaprije)

Kaprije szigetén Sibenik városa közelében szállást kínálunk szobákban és apartmanokban, valamint reggeli. Itt ideális családok és csoportok számára, bérelheti az egész emeletet vagy az egész házat. Saját strandja van, 50 m-re, ingyenes csatlakozással. Vendégeink reggelivel választhatnak szobákat vagy apartmanokat. . Ár / fő / nap: * 12 eur csak az ágyban. * Reggeli 5 eur. Kaprije egy gyönyörű sziget, gyönyörű strandokkal és öblökkel, itt számos jó étterem és kávézó található Kaprije közelében, a Kornati és a Krka két nemzeti parkban. Kirándulásokat szervezünk nemzeti parkokba és más szigetekbe. Kaprije jól csatlakozik Sibenikhez, naponta 8 alkalommal, mindkét irányban. Minden vendégnek lehetősége van Sibenikben parkolni, parkolni a központban, vagy saját parkolóval, az árak a Parkban 5 EUR / nap / nap. A szálloda vendégei parkolóval, poggyászmegőrzővel és a szigetre közlekednek.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Villa Gulin

A tengertől 50 m
Kapacitás 16 fő

Ár tól 12 €

Apartmanok Vanka vale ( Kaprije)

Apartmanok Vanka Vale találhatók a parton. Amit kínálunk szállást egység 2 + 1 vagy 2 + 2. Az apartmanok találhatók a falun kívül egy ideális környezetet biztosít a nyugodt nyaralás. Ahhoz, hogy elérjük a falu közepén van egy sétány mentén a tenger. A vendégek használhatják a kerékpárokat, strand székek, kerti zuhany és grill. A sziget nem megközelíthető autóval, és tudtuk szervezni parkoló és transzfer a hajóhoz. A sziget csatlakozik a Sibenik négy hajójárat naponta.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Vanka vale

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Kaprije

Kaprije  - Címer Kaprije egy kis sziget a Sibenik szigetvilág, körülbelül egy óra komppal Sibenik. Területe 7 km2, lakossága 150 állandó lakosok egyes számban falu a szigeten, amely magán viseli a nevét Kaprije. A sziget a nevét egy mediterrán növény kapribogyó amelyet használnak, mint egy ismert mediterrán fűszer, amely egykoron az egész szigeten. A 14. és a 15. században a sziget tartozott a nemesek Sibenik, mint a legtöbb más közeli szigetekre. A sziget első lakói rendezik a környék Sibenik és menekülő menekültek a török invázió a 16. és a 17. században. Ekkor épült Szent Péter-templom. Miután vége a török veszély és támadások, a menekültek visszatérésére Sibenik, de néhány közülük továbbra is él a szigeten, és dolgozzon ki ezt a remek kis hely. Kaprije van posta, élelmiszerbolt, számos hangulatos bár és egy tucat étterem friss halat és kiváló ételek, amelyek különösen nagyra értékelik vitorlázókat. A legtöbb a falusiak még mindig foglalkoznak a hagyományos foglalkozások, mint a mezőgazdaság, a halászat és a hajózás, különösen a bor és az olívaolaj gyártás. A közelmúltban a szigeten a turizmus fejlesztése, valamint barátságos házigazdák az Ön számára minőségi szolgáltatást magánszállások apartmanok és szobák, és mindent meg fog tenni, hogy úgy érzi, mint otthon. Autók nem engedélyezettek a szigeten, így valóban garantált szünetet a zaj, szmog és a nagy tömegeket. Kaprije öbölben található a dél-nyugati részén a sziget természetesen védett szinte minden szél, és egy népszerű célpontja sok matrózok után egész napos cirkál a szomszédos Kornati sziget, horgony ide egy biztonságos alvás. Kapcsolat a tulajdonosok a lakások Kaprije és takarítson meg akár 40%. Apartmanok, szobák és magánszállások sziget Kaprije. Üdvözöljük a Kaprije!

Kaprije Időjárás előrejelzés