Apartmanok és magánszállás Žirje

Zirje a legtávolabbi és a legnagyobb sziget a Sibenik szigetvilág. Nem található 22 km-re délnyugatra Sibenik, közel a Kornati Nemzeti Park. Területe 15 km2, és itt él csak száz lakos. A sziget nagy valószínűséggel nevezték egykor sűrű erdők mediterrán tölgy, valamint gyümölcs- makk, amely egykoron a sziget legtöbb. Ma a sziget egy bozótos, amit legeltetett számos juhnyájak és kecskék. Mellett bozótos itt fontos fenyvesek...

Rendezés:

Apartman Žirje

Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 60 €

Apartman Skroza

Žirje

A tengertől 70 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 40 €

Apartman Bilan

Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Nyaraló ház Živković

Žirje

A tengertől 600 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok More

Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Žirje

Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 35 €

Apartman Baba Marija

Žirje

A tengertől 1 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartman Baba Marija

Žirje

A tengertől 1 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok Skorić Žirje

Žirje

A tengertől 30 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 35 €

Apartman Konforta

Žirje

A tengertől 50 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 35 €

Apartman Žirje ( Žirje)

A családi ház található a tenger az öbölben Koromasna szigeten Žirje. Bérlése egy lakás a földszinten, két hálószoba, konyha, WC fürdőszoba és terasz. Látogasson el hozzánk bizalommal!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 60 €

Apartman Skroza ( Žirje)

A családi házban található 70 méterre a tengertől az öbölben Koromašna szigeten Žirje. Kínálunk gyönyörűen berendezett, egy hálószobás apartman egy konyha, nappali, WC, fürdőszoba, erkély. Látogasson el hozzánk bizalommal!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Skroza

A tengertől 70 m
Kapacitás 5 fő

Ár tól 40 €

Apartman Bilan ( Žirje)

A családi házban található 10 méterre a tengertől az öbölben a sziget Muna Zirje. Kínálunk gyönyörűen berendezett, egy hálószobás apartman egy konyha, nappali, WC, fürdőszoba, erkély. Látogasson el hozzánk bizalommal!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Bilan

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Nyaraló ház Živković ( Žirje)

Ez a ház a kikapcsolódásra található szárazföldi a lsland Zirje szélén Zirje a területen. Ez közel van a helyi posta és mentőállomás. A ház területe 66 négyzetméter, három szinten. Épült 1880 körül, és felújításra került a közelmúltban egy régimódi stílusban: de nem hiányzik kényelemmel: gáz, villany és víz. Fel van szerelve a 4 ágyas (2 + 1 + 1) két különálló szoba. A szoba található, az első emeleten és a tetőtérben. A fürdőszoba és a konyha a földszinten. Egy udvar árnyékok borból fa ad egy igazi érzés a szigeten. A hideg téli napokon, akkor marad a meleg segítségével a fa kályha vagy az elektromos fűtőtestek (especialy azok számára, akik vadászni). A forró nyári napokon használhatja Légkondicionáló. A ház három csillagos minősítésű (***). Zirje kicsi adriai lsland (15,5 négyzetkilométer nagyságú). Ez növeli annak szépségét és báját. Ez egy kiváló hely egy pihentető nyaralás bármikor az évben. A sziget tele van gyönyörű történelmi romok, bájos természet és gyönyörű strandok. Ez a megfelelő hely, ahol lehet, távol a város tömeg, hangulatát a békés és a hagyományos szigeti élet!

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Živković

A tengertől 600 m
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok More ( Žirje)

Az üdülőhely a központi dalmát szigetcsoport egyik legvadabb és legszebb szigetén található. A Zirje Sibeniktől 22 km-re délre található, a Kornati Nemzeti Park határán. Kissé több mint 15 km-es körzetében Zirje örömmel veszi az utóbbi években a hajótulajdonosok és a békét és nyugalmat kereső természetkedvelők körében. A lakás nem rendelkezik légkondicionálóval. Az ingatlan közvetlenül a strandon található (10 méter). A strand könnyen megközelíthető és gyermekbarát. Az öbölben étterem található, ahol tengeri és húsételeket szolgálnak fel. A helyi üzlet gyalog 15 perc alatt elérhető, a posta és a mentőautó pedig 20 perc alatt elérhető gyalog. A nagy heti bevásárlás Šibenikben megvásárolható. Számos hajózási vonal kapcsolódik Žirje Sibenikhez és a szárazföldhöz. Az út kb. 2 órát vesz igénybe, parkolóhely a házunk előtt. Körülbelül 12 kilométernyi út van, részben kavicsos. Az öböl Koromasna hervoragend és a nyugodt sziget ünnep, távol a városi stressztől.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok More

A tengertől 10 m
Kapacitás 7 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Žirje ( Žirje)

Gyere el a felújított lakások Zirje helyen található öbölben Muna szigeten Žirje ússzon a kristálytiszta vizet. Nyaraljon a túlzott nyári tömeg és a zaj a szaga a tenger és a fenyők, és a hang a tücskök. Az apartman és stúdió lakás körül mediterrán kertben fenyőfákkal, amely árnyékot a forró nyári napokon, és egy egyedülálló kilátás nyílik a tengerre. Apartman 2 + 2 hálószoba, nappali, konyha, étkező és a fürdőszoba. A lakás közvetlen hozzáférést biztosít a terasz. Az apartman TV, légkondicionáló és mosógép. Stúdió lakás egy közös hálórész, konyha és étkező, fürdőszoba. Studio apartman TV. Lehetőség van a bérleti díjak, az egész házat mentes időszakok kedvezményes áron.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Žirje

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 35 €

Apartman Baba Marija ( Žirje)

A lakás 80 négyzetméter. Nem található a harmadik emeleten egy ház. A konyha a kötés nappali és kijárat a teraszra. 3 bedrooms- két dupla ággyal, és egy egyszemélyes ágy található. Az apartman légkondicionált, TV-vel, ingyenes Wi-Fi és parkoló. A konyha berendezett tűzhellyel és konyhai páraelszívó, sütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és mosogatógép. A rúdmixer, vízforraló, kávéfőző és minden szükséges edények. WC a zuhanyozás kabinban. Távolság a hajó terminál egy lakást kevesebb, mint 10 perc séta, vagy egy pár percre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Baba Marija

A tengertől 1 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartman Baba Marija ( Žirje)

A lakás 80 m2-es erkély. A konyha és a nappali köti, és a kilépéshez erkély. Két hálószoba dupla ággyal. WC zuhanyzóval. A lakás az első emeleten található egy ház.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Baba Marija

A tengertől 1 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok Skorić Žirje ( Žirje)

Az Skorić apartmanok Žirje szigetén találhatók az Muna-öbölben, egy 1:40 órás kompból Šibenik-ből. A közösen fedett grill asztallal és padokkal, valamint egy kültéri zuhanyzóval áll a vendégek rendelkezésére mindkét apartmanban. A ház mögött két parkolóhely található. Boot kikötés is rendelkezésre áll. A lakásokban tilos a dohányzás, és nem hozzáférhetőek a fogyatékkal élők számára. A strand sziklás, mindössze 30 méterre az apartmanoktól. Az üzlet és az étterem 150 méterre van az apartmanoktól, és a posta és a mentőautó 1500 méterre van az apartmanoktól.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Skorić Žirje

A tengertől 30 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 35 €

Apartman Konforta ( Žirje)

A Konforta család háza Žirje szigetén található. Olyan vendégek számára készült, akik el akarnak menni a város tömegéből és élvezni a Koromašna-öböl békéjét, csendjét és szokatlan színes kékét. Szintén halászati és búvárkodók számára készült, mert a Žirje tengeri övezetben halak vannak. A ház földszinten van egy hálószobás apartman terasszal az árnyékban és a szőlő kerítés. "A saját hajóval rendelkező vendégek számára van egy kikötő. Érdemes megemlíteni, hogy a Koromašna-öböl védve van a legtöbb széltől, ami szintén vonzó," mondja Konforta.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Konforta

A tengertől 50 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 35 €

Idegenvezető - Žirje

Žirje  - Címer Zirje a legtávolabbi és a legnagyobb sziget a Sibenik szigetvilág. Nem található 22 km-re délnyugatra Sibenik, közel a Kornati Nemzeti Park. Területe 15 km2, és itt él csak száz lakos. A sziget nagy valószínűséggel nevezték egykor sűrű erdők mediterrán tölgy, valamint gyümölcs- makk, amely egykoron a sziget legtöbb. Ma a sziget egy bozótos, amit legeltetett számos juhnyájak és kecskék. Mellett bozótos itt fontos fenyvesek és a kis vadállatok. A fő mezőgazdasági termények olajbogyó, szőlő, füge, aszalt szilva és a mandula, főleg a sík termékeny területen található a sziget belsejében. A szárazföld és a város Sibenik kapcsolódik komppal és expressz vonalakat, azaz naponta többször. A szigeten vannak utak és ösvények teszik fel a kiterjedt hálózat több mint harminc kilométert. Zirje ismert, mint a halászati falu, és a gazdag halászati terület. Ez tűnik ki a természetes szépség, vad és érintetlen természet, tiszta, kék tenger, vad, sziklás strandok, mint amilyenek az öblökben Velika, Mala Stupica és Koromacna, amelyek gyakori célpontja a hajósok. A sport tevékenységek élvezheti a kerékpározás és a túrázás, de ha azt szeretnénk, hogy kiad egy nyugodt nyaralás, és élvezni a meleg nyári, javasoljuk egy teljes napot pihen a magánéletét a sok rejtett öblök és strandok. Mint minden más lakott dalmát sziget Zirje létesítő halász fesztivál és amellett, hogy van egy sport-és szórakoztató esemény szigetlakók játékok, és a vidéki ünnepségek a Nagyboldogasszony. Látogasson el a legtávolabbi sziget Sibenik szigetvilág, találja meg az ideális lakás, vagy szoba és röviden menekülni hektikus mindennapi életben. Magánszállás szigetén Žirje. Üdvözöljük a Zirje!

Žirje Időjárás előrejelzés