Apartmanok és magánszállás Drniš

Drniš Šibenik-Knin megye középső részén fekvő kisváros. A Promina-hegy lábánál és a Čikola-folyó kanyonján épült a 15. században, mint az Ottomán Birodalom védelmi erődítménye. Csupán 30 km-re fekszik Šibenik városától, vagy kb. 25 perc autóútra. Drnišnek mintegy 3300 lakosa van, és számos turisztikai látványosságot kínál a látogatóknak. A Drniš valószínűleg legismertebb a sonka esetében, ami finom finomság...

Rendezés:

Nyaraló ház Villa Stone Medal

Drniš

A tengertől 15 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 149 €

Apartmanok Drniš Dream House

Drniš

A tengertől 10 km
Kapacitás 9 fő

Ár tól 40 €

Nyaraló ház Villa Stone Medal ( Drniš)

Ez a gyönyörű épület 5000 m² gyönyörű természettel, vidéki idillökkel és rengeteg kényelmet kínál. A kültéri kandallón kipróbálhatja a hagyományos és ízletes hal- és húsételeket. A növényzet és a természet nagy része veszi körül a helyet a szórakozáshoz és a kikapcsolódáshoz. , jacuzzi, biliárd, darts vagy szabadtéri pihenés TV-vel és minibárral a szabadtéri bárban.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Villa Stone Medal

A tengertől 15 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 149 €

Apartmanok Drniš Dream House ( Drniš)

Régi kőház, teljesen felújított. 3 szobával, nappalival, konyhával, 2 fürdőszobával, 2 WC-vel és nagy terasszal rendelkezik. Teljesen felszerelt wi fi. Parkoló a kert közelében. A ház Drniš városában található, a Krka Nemzeti Park határán, a Burnum táboron. 3 km-re a Promina-hegységtől és 20 percre a parttól (Solaris, Šibenik ...) Érezheti a Dalmáciában és a Mediterránban élő régi lélek életét.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Drniš Dream House

A tengertől 10 km
Kapacitás 9 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Drniš

Drniš  - Címer Drniš Šibenik-Knin megye középső részén fekvő kisváros. A Promina-hegy lábánál és a Čikola-folyó kanyonján épült a 15. században, mint az Ottomán Birodalom védelmi erődítménye. Csupán 30 km-re fekszik Šibenik városától, vagy kb. 25 perc autóútra. Drnišnek mintegy 3300 lakosa van, és számos turisztikai látványosságot kínál a látogatóknak. A Drniš valószínűleg legismertebb a sonka esetében, ami finom finomság az ideális éghajlatnak köszönhetően. Drniš városában számos csodálatos erődítmény maradt, melyek közül a leghíresebb Gradina, amely a 344 méteres tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, a Čikola folyó kanyonja felett. A közelben van egy nagyon érdekes Drniš városi múzeum is, amely Ivan Meštrović, a leghíresebb horvát szobrász lenyűgöző gyűjteménye. Itt régészeti és kulturális-történelmi gyűjteményt is láthatunk. Drnis közelében fekszik a világhírű Krka Nemzeti Park és számos természeti látnivalója, mint például a Roški vízesés vagy a Visovac sziget az azonos nevű tó partján. A természet szerelmeseinek és a túrázóknak javasoljuk, hogy könnyedén mászkáljon a Promina-hegyre, és felejthetetlen kilátást nyújt Dalmácia nagy részén. A Sibenikre vezető úton egy egyedülálló Etnoland vidámpark, ahol a Drnis környékének lakóinak hagyományos élményét megtapasztalhatja, hanem minden ízletes specialitását is kipróbálhatja. Nagyon megfizethető szállást találunk magánszállásokban, szobákban vagy hagyományos kőházaknál a nyaraláshoz. Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a magánlakás tulajdonosainak, és akár 40% -kal is megtakaríthatja a magas ügynökségi díjakat. Üdvözöljük Drnišben!

Drniš Időjárás előrejelzés