Apartmanok és magánszállás Varasd

Varazdin egy város és a központ a Varazdin megyei Horvátországban. Nem található az észak-Horvátország, a jobb parton a Dráva és mintegy 50.000 lakos. A régészeti leletek, a város lakott terület volt a római időkben, amint azt a nevét a két meglévő utca - Via militum és a Via Petovia. Első írásos említése a 12. században, amikor lett szabad királyi város. Megszűnése után a török ​​támadások és fenyegetések,...

Rendezés:

Nyaraló ház The hill house Milk n Honey

Varasd

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 140 €

Nyaraló ház The hill house Milk n Honey ( Varasd)

A Hill House 6 + 2 hálószobát kínál 4 hálószobában pezsgőfürdővel és medencével. Az ország modern bútorzatával rendelkezik. A dombon található, 300 méter tengerszint feletti magasságban. Elég van ahhoz, hogy elkerülje, és elég közel van ahhoz, hogy megkapja azt, amire szüksége van. A legközelebbi város Varazdin, 14 mérföldre a háztól. A főváros, Zágráb 40 mérföldre fekszik. A legközelebbi állomás Novi Marof, 8 perces autóútra. A legközelebbi repülőtér Zágráb "PLESO", az autópálya 50 mérföldre található. Hegyvidéken ül, amely tökéletesen illeszkedik a dicsőséges Zagorje vidékhez. Van egy hatalmas gyep, ahol sok hely van játékra (trambulin, hinták, asztalitenisz) vagy csak futásra. Rendelkezésre áll grill, kerti bútor és esernyő. A medence 011.06-tól 30,09-ig elérhető. A jacuzzi egész évben elérhető. Tökéletes a különleges meneküléshez. 10 perc séta a "Toplicica" üdülőhely teniszpályái, nyilvános szabadtéri forrásvizes medence és asztalitenisz. Kis éttermek és halastavak, ahol friss halat lehet vásárolni vagy horgászni.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház The hill house Milk n Honey

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 140 €

Idegenvezető - Varasd

Varasd  - Címer Varazdin egy város és a központ a Varazdin megyei Horvátországban. Nem található az észak-Horvátország, a jobb parton a Dráva és mintegy 50.000 lakos. A régészeti leletek, a város lakott terület volt a római időkben, amint azt a nevét a két meglévő utca - Via militum és a Via Petovia. Első írásos említése a 12. században, amikor lett szabad királyi város. Megszűnése után a török ​​támadások és fenyegetések, a város gyors nőtt és tapasztalt fejlődés a 17. és a 18. században, és 1767. a 1776. rövid időre a horvát fővárosban. E rövid idő alatt épült számos paloták és középületek, amelyek megőrizték a mai napig, és adott neki egy igazi jellemzője barokk város. A legnagyobb attrakció Varazdin erőd ismert Old Town a 12. században, amely később többször átépítették, és amelyben található Varasd Városi Múzeum. A város sok szép paloták, templomok és kolostorok minden többnyire épült barokk stílusban. Amellett, hogy Zágráb, Varazdin a legfontosabb kulturális központja északnyugati Horvátország, és az egyik híres kulturális esemény zajlik a barokk Nights, Špancirfest, Trash Film Festival ... A közvetlen közelében Varazdin vár rád egy tucat várak, múzeumok, gyűjtemények, egyházak és vallási örökség, értékes régészeti, szőlők, vadászat gazdaságok, a hagyományos mesterségek ... hétvégi lehet a tökéletes idő azok számára, akik szeretnék felfedezni és élvezni az egyik legszebb horvát város. Keresése magánszállások, amely megfelel Önnek és kedves házigazdák szívesen megosztani veletek az összesített információk találhatóak a Varazdin. Apartmanok, szobák és házak Varazdin, olcsóbb akár 40%. Üdvözöljük a Varazdin!

Varasd Időjárás előrejelzés