Apartmanok és magánszállás Csáktornya

Csáktornya város és székhelye Muraköz megye Horvátország. Nem található a legészakibb részén kontinentális Horvátország, folyók közötti Mura és a Dráva és lakossága 15000 fő. A név abból a gróf Chakyja, aki a 13. század elején egy fából épült vár későbbi nevén Csáky torony. Ideje jelentős gazdasági és kulturális fejlődését a város kezdett a 16. században, amikor a horvát nemesi család Zrínyi tulajdonosa...

Rendezés:

Apartman Međimurski dvori

Csáktornya

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartman Međimurski dvori ( Csáktornya)

Muraköz legészakibb cél a kontinentális Horvátország - Zöld Horvátország. A szinonimája pihenés, wellness, sport és aktív üdülés, konferenciák és csapatépítő kivételes ételeket és gyönyörű természet. Kirándulás központtól Me? Imurski dvori található Lopatinec, a szív Muraköz, mindössze 6 km-re a város központjától Cakovec és 14 km-re a Spa & Sport Resort Sv. Márton. Belül kiránduló központja van fényűzően berendezett lakás 62 négyzetméter, a kapacitása 2-5 fő, alkalmas nyári és téli időszámítás. Ezt veszi körül gondozott virágkompozíciók és növényzet teszik idilli és otthonos légkört. A lakás egy konyha, étkező, hálószoba, tágas nappali, fürdőszoba és szauna. Ön igénye szerint tudjuk ajánlani étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) a saját étteremben kedvezményes áron. Étterem Medimurski dvori szerepelt 100 vezető horvát étterem kínál tradicionális ételeket a régióban: Elegánsan berendezett, díszített értékes régiségek, eredeti festmények neves horvát festők és különböző részleteket, amelyek arról tanúskodnak, hogy a történelem a területen. Utazási iroda Etno Art utazási segíthetnek és segítenek kiválasztásában számos tevékenységet kínálnak Muraköz. Emellett a szép emlékek a terület, az ajándékboltban Etno Art, megtalálja az eredeti hagyományos ajándéktárgyak, hogy haza utazás.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Međimurski dvori

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Csáktornya

Csáktornya  - Címer Csáktornya város és székhelye Muraköz megye Horvátország. Nem található a legészakibb részén kontinentális Horvátország, folyók közötti Mura és a Dráva és lakossága 15000 fő. A név abból a gróf Chakyja, aki a 13. század elején egy fából épült vár későbbi nevén Csáky torony. Ideje jelentős gazdasági és kulturális fejlődését a város kezdett a 16. században, amikor a horvát nemesi család Zrínyi tulajdonosa lett az egész területet. Május 29. 1579-ben gróf Zrínyi György a különleges kiváltságokat lakói Csáktornya erődítmény, amely az alapja a fejlesztés Csáktornya, mint a szabad kereskedelem város és a dátumot ünneplik a Város Napja Csáktornya. Hála a járulékok és az erőfeszítések a grófi Zrínyi, Cakovec is nevezik a város a Zrínyi. A központ a Csáktornyai található Stari Grad, akkor és most a szimbóluma a történelmi mérföldkő a város. Egy másik fontos történelmi műemléke a ferences templom és kolostor az első felében a 18. században épült, barokk stílusban. Érdemes meglátogatni, és látni számos kiállítása a Múzeum Csáktornya. Muraköz ismert a dombok és szőlőültetvények, a mezőgazdaság és a vadászterület. Minden ínyencek biztosan élvezni, amikor megpróbálnak néhány helyi specialitásokat, mint a kopott levesek, pörköltek vagy Međimuje rétesek, és mindezt egy pohár finom bort a Muraköz pincében. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a muraközi és Csáktornya, és élvezni az idilli régióban, ahol összeolvad számos európai befolyás. Keresés magánszállások Cakovec. Apartmanok, szobák és házak a Cakovec, olcsóbb akár 40% nélkül, magas ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Cakovec!

Csáktornya Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Csáktornya közelében