Apartmanok és magánszállás Krapina

Krapina város és székhelye a Krapina-Zagorje megyei Horvátországban. Nem található a közepén a horvát Zagorje a folyón Krapinčica. Ez kapta a nevét Krapinčica folyó, amely egykor bővelkedett édesvízi halak ponty hívott Krap. Horvát Zagorje egy történelmi horvát régió, amelynek székhelye az északnyugati Horvátország a város északi részén, Zágráb, gazdag dombok, erdők és mezők. A történelem az emberi foglalkozás...

Rendezés:

Apartman Sara

Krapina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartman Husak

Krapina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 9 fő

Ár tól 19 €

Apartmanok Toplice

Krapina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 32 €

Apartman Potočki

Krapina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartman Fučkar

Krapina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 28 €

Apartman Sara ( Krapina)

A Sara Apartment egy csendes utcában található a városban, kilátással a Krapincica folyóra. Az apartman két hálószobával rendelkezik, melyek összekötve vannak egymással, konyhával és fürdőszobával. Ideális családok számára. A Krapina Neanderthals Museum körülbelül 1000 méterre található a lakástól. A városközpont szintén nagyon közel van. A parkolás a lakás mellett ingyenes.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Sara

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartman Husak ( Krapina)

Kínálunk három kényelmes apartmanok központjában .. Kapacitás: 2, 2 + 1, 2 + 2. Felszereltség: konyha + fürdőszoba + termálvíz, műholdas TV, központi fűtés.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Husak

A tengertől > 50 km
Kapacitás 9 fő

Ár tól 19 €

Apartmanok Toplice ( Krapina)

Modern és luxus apartmanokat galéria központjában Krapinai Spa, közvetlenül a Hotel Villa Magdalena. Páratlan kilátás, légkondicionálás, fűtés, parkolás, ingyenes WiFi.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Toplice

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 32 €

Apartman Potočki ( Krapina)

Az apartman található, észak-nyugati részén, a horvát, a közepén a horvát Zagorje, város Krapinában, a Trški Vrh 82A a természetben. Apartman *** áll: 50,66 m2 2 szoba konyha előszoba WC és fürdőszoba erkély. Az apartman áll: udvarban parkolási grillterasz kerti - gyümölcstermelés természetben. Az a lehetőség, a kapcsolatot a tulajdonosok a helyi családi gazdaságok és vásárolják meg termékeket, mint pl. Méz, különféle gyümölcsök (alma, körte, őszibarack, szilva, mogyoró, dió ...), a bor és egyéb mezőgazdasági termékek előállításához kizárólag a családi gazdaságok lehetséges tevékenységek: kerékpározás tempós séta, kocogás hegymászó játékok (Ludo, sakk, Fekete Péter ... ) tollaslabda vásárlási múzeumok, várak, templomok, helyi családi gazdaságok ...

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Potočki

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartman Fučkar ( Krapina)

A Fučkar Apartmanok zöld és csendes utcában, a templom közelében, a rehabilitációs kórházban, a szív- és érrendszeri sebészetben, a "Magdalena" kardiológiában és a "Aquae Vivae" hotelben és a medencékben található kardiológiában találhatók.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Fučkar

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 28 €

Idegenvezető - Krapina

Krapina  - Címer Krapina város és székhelye a Krapina-Zagorje megyei Horvátországban. Nem található a közepén a horvát Zagorje a folyón Krapinčica. Ez kapta a nevét Krapinčica folyó, amely egykor bővelkedett édesvízi halak ponty hívott Krap. Horvát Zagorje egy történelmi horvát régió, amelynek székhelye az északnyugati Horvátország a város északi részén, Zágráb, gazdag dombok, erdők és mezők. A történelem az emberi foglalkozás területén Krapinai megy vissza a régmúlt mintegy 100.000 évvel, amint azt a maradványai neandervölgyi ember a hegyen Hušnjakovo nyugati részén krapinai. Az első írásos említett Krapina a 12. században a királyi vár a település körül. Később az ingatlan a nemesi család Keglevic, és ma már egy modern város, és a kulturális, politikai és közigazgatási központja Krapina-Zagorje megye. A turizmus lassan fejlődő, köszönhetően a változatos kulturális és történelmi ajánlatot. Szállás Krapina megtalálható számos hostelek, szoba és apartman egy privát családi szállást. A történelmi helyszínek, ki kell emelnünk a történelmi városmag a város, ami megmaradt a mai napig. Különösen szép a templom Miasszonyunk Jeruzsálem, mely az egyik legszebb barokk templomok Horvátország, Krapina város galéria és a szülőháza Ljudevit Gaj - az alapító a horvát nemzeti megújulás. Közel Krapina krapinai ősember Múzeum, amely egyben a világ leghíresebb neandervölgyi ember. Itt látogasson el a borutak e szőlő gazdag régiót, akkor emeld a közeli csúcs Strahinščica 618 m tengerszint feletti magasságban, vagy próbálja meg a kezét a siklóernyős tandem és a tapasztalat a mese a horvát Zagorje és Krapina a levegőből. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg ezt az érdekes régió Horvátország, foglaljon szállást közvetlenül a tulajdonosok a lakások és szobák, és takarítson meg akár 40%. Keresés az olcsó magánszállás Krapina és a környező területet. Apartmanok, szobák és házak Krapina. Üdvözöljük a Krapina!

Krapina Időjárás előrejelzés