Apartmanok és magánszállás Kapronca

Koprivnica egy város, székhelye a Kapronca-Körös megye Horvátországban. Nem található az északnyugati kontinentális Horvátország között lejtőin alacsony hegyek Bilogora és Kalnik és a Dráva folyó. A város Zágráb mintegy 85 km-re található. A városon keresztül halad egy kis patak, ahonnan Koprivnica kapta a nevét. Az első alkalommal a város már említettük a 13. században és a 14. században vált a szabad királyi...

Rendezés:

Nyaraló ház Mala tajna

Kapronca

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 120 €

Apartmanok Cecilia

Kapronca

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

First minute ajánlat

Nyaraló ház Inn Green

Kapronca

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 100 €

Nyaraló ház Mala tajna ( Kapronca)

A szőlőültetvények, erdők és zöldövezetek között található a Mala tajna nyaraló. A Kapronca-Križevac megyei Kunovec Breg városában található. Zágráb - 100 km Varaždin - 40 km A ház férőhelye 2 fő Vendégeinknek nagy parkolót, infraszaunát és hidromasszázs medencét, grillezőt, grillezőt és kenyérsütőt biztosítottunk. A ház két szintes. Az alsó szinten található egy nagy konyha minden géppel, étkező, az asztal mellett okostévével, a bejáratnál pedig egy faasztal paddal és egy székkel, valamint wc. A felső szinten egy nyitott terű nappali sarokkanapéval, egy konyhasarok, egy infraszauna és egy nyitott átjáró a télikertben található hidromasszázs medencéhez, egy hálószoba franciaággyal és egy fürdőszoba zuhanykabinnal. . A fentieken kívül van egy nagy terasz sarokbútorokkal és két nyugágyral.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Mala tajna

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 120 €

Apartmanok Cecilia ( Kapronca)

Szép és kényelmes apartmanok egy csendes részén, a város Koprivnica, a központhoz közel, vasút és autóbusz-állomás. Teljesen felszerelt konyha, központi fűtés, TV, rádió, mosógép, hajszárító, vasaló és vasalódeszka és egyéb szükségleti. Ingyenes WIFI, parkolás az udvarban, garázs kerékpárok és motorkerékpárok, valamint ingyenesen használható két kerékpár. Egy terasz és kert szomszédos kerti bútor és grill áll rendelkezésre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Cecilia

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Nyaraló ház Inn Green ( Kapronca)

Miért érdemes ellátogatni Podravinába? A Zágrábtól mindössze egy órás autóútra található zöld és zárt Podravina ideális úti cél a tömeg elől való meneküléshez és a város stresszes hétköznapjaitól való kikapcsolódáshoz. A természet szerelmesei nem fognak csalódni, függetlenül attól, hogy aktív pihenést vagy kikapcsolódást keresnek. Szeretné egy kis kultúrával és történelemmel gazdagítani tartózkodását? Ne aggódjon, a Podravinában mindenki talál valamit, és annyi mindent kínál, hogy szívesen visszajönne, nehogy lemaradjon semmiről.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Inn Green

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 100 €

Idegenvezető - Kapronca

Kapronca  - Címer Koprivnica egy város, székhelye a Kapronca-Körös megye Horvátországban. Nem található az északnyugati kontinentális Horvátország között lejtőin alacsony hegyek Bilogora és Kalnik és a Dráva folyó. A város Zágráb mintegy 85 km-re található. A városon keresztül halad egy kis patak, ahonnan Koprivnica kapta a nevét. Az első alkalommal a város már említettük a 13. században és a 14. században vált a szabad királyi város. A török ​​hódítás központja lett Vojna Krajina irodájában, és elhagyása után a török ​​veszély a 17. század végén, gyors gazdasági és kulturális fellendülés. Ma már egy modern város mintegy 30.000 lakossal, és a fő tevékenység a mezőgazdaság, állattenyésztés, élelmiszeripar, gyógyszeripar, és a fa- és papíripar. A turizmus lassan fejlődő, köszönhetően a jól megőrzött barokk város központjában, és rengeteg kulturális és szórakoztató rendezvények. Megtalálható szállást olcsó apartmanok és szobák magánházaknál. A turisták és a látogatók minden bizonnyal a legvonzóbb központjában, a régi város, a mai Zrínyi, Florijanski és Jellasics téren, ahol öreg egy emeletes ház, barokk és szecessziós stílusban. Szelíd dombok környezetében Koprivnica gazdag szőlők és gyümölcsösök, majd a Dráva folyó és mellékfolyói, tavak elrejtése sok érdekes és vonzó tartalmat. Koprivnica tekinthető a gasztronómiai központja a kontinentális Horvátország, a jól ismert cég Podravka, a Múzeum a táplálkozás és a sok étel. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok és szobák Koprivnica és takarítson meg akár 40%. Keresni megfizethető szállást Koprivnica és a környező területet. Üdvözöljük a Koprivnica!

Kapronca Időjárás előrejelzés