Apartmanok és magánszállás Kapronca

Koprivnica egy város, székhelye a Kapronca-Körös megye Horvátországban. Nem található az északnyugati kontinentális Horvátország között lejtőin alacsony hegyek Bilogora és Kalnik és a Dráva folyó. A város Zágráb mintegy 85 km-re található. A városon keresztül halad egy kis patak, ahonnan Koprivnica kapta a nevét. Az első alkalommal a város már említettük a 13. században és a 14. században vált a szabad királyi...

Rendezés:

Apartmanok Cecilia

Kapronca

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartmanok Cecilia ( Kapronca)

Szép és kényelmes apartmanok egy csendes részén, a város Koprivnica, a központhoz közel, vasút és autóbusz-állomás. Teljesen felszerelt konyha, központi fűtés, TV, rádió, mosógép, hajszárító, vasaló és vasalódeszka és egyéb szükségleti. Ingyenes WIFI, parkolás az udvarban, garázs kerékpárok és motorkerékpárok, valamint ingyenesen használható két kerékpár. Egy terasz és kert szomszédos kerti bútor és grill áll rendelkezésre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Cecilia

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Kapronca

Kapronca  - Címer Koprivnica egy város, székhelye a Kapronca-Körös megye Horvátországban. Nem található az északnyugati kontinentális Horvátország között lejtőin alacsony hegyek Bilogora és Kalnik és a Dráva folyó. A város Zágráb mintegy 85 km-re található. A városon keresztül halad egy kis patak, ahonnan Koprivnica kapta a nevét. Az első alkalommal a város már említettük a 13. században és a 14. században vált a szabad királyi város. A török ​​hódítás központja lett Vojna Krajina irodájában, és elhagyása után a török ​​veszély a 17. század végén, gyors gazdasági és kulturális fellendülés. Ma már egy modern város mintegy 30.000 lakossal, és a fő tevékenység a mezőgazdaság, állattenyésztés, élelmiszeripar, gyógyszeripar, és a fa- és papíripar. A turizmus lassan fejlődő, köszönhetően a jól megőrzött barokk város központjában, és rengeteg kulturális és szórakoztató rendezvények. Megtalálható szállást olcsó apartmanok és szobák magánházaknál. A turisták és a látogatók minden bizonnyal a legvonzóbb központjában, a régi város, a mai Zrínyi, Florijanski és Jellasics téren, ahol öreg egy emeletes ház, barokk és szecessziós stílusban. Szelíd dombok környezetében Koprivnica gazdag szőlők és gyümölcsösök, majd a Dráva folyó és mellékfolyói, tavak elrejtése sok érdekes és vonzó tartalmat. Koprivnica tekinthető a gasztronómiai központja a kontinentális Horvátország, a jól ismert cég Podravka, a Múzeum a táplálkozás és a sok étel. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok és szobák Koprivnica és takarítson meg akár 40%. Keresni megfizethető szállást Koprivnica és a környező területet. Üdvözöljük a Koprivnica!

Kapronca Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Kapronca közelében