Apartmanok és magánszállás Susak

Susak egyedülálló homokos sziget a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található a Kvarner-öböl mintegy 8 km-re dél-nyugati részén a sziget Losinj és mintegy 150 állandó lakossal. Geológia különbözik a többi horvát szigeteknek, és egyedülálló, mert elsősorban kialakítva finom sárgás homok fektették mészkő szikla. Susak-ben említik először a 9. században az úgynevezett Sansegus azonban óta lakott Krisztus...

Rendezés:

Apartmanok Matijašec

Susak

A tengertől 300 m
Kapacitás 13 fő

Ár tól 55 €

Apartmanok Matijašec ( Susak)

A sziget Susak mi kiadó három apartman, 2, 3 vagy 4 fő. Az apartmanok légkondicionáltak, konyha, fürdőszoba, TV és telefon. Ezek között a 22 és 25 m2-es, és van egy szoba és egy kis terasz. A város központjában, és a tengertől 300 méterre. Ha egy búvár, akkor töltse ki a búvár palack. Látogasson el honlapunkra, ahol látható egy bemutató videó.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Matijašec

A tengertől 300 m
Kapacitás 13 fő

Ár tól 55 €

Idegenvezető - Susak

Susak  - Címer Susak egyedülálló homokos sziget a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található a Kvarner-öböl mintegy 8 km-re dél-nyugati részén a sziget Losinj és mintegy 150 állandó lakossal. Geológia különbözik a többi horvát szigeteknek, és egyedülálló, mert elsősorban kialakítva finom sárgás homok fektették mészkő szikla. Susak-ben említik először a 9. században az úgynevezett Sansegus azonban óta lakott Krisztus előtt, amikor itt élt illírek utánuk a rómaiak. Vannak maradványai a régi római védelmi torony a legmagasabb csúcs a szigeten. A 10. században a sziget Susak jött bencések, akik kolostort építettek itt, ami használatban volt egészen a 18. században. Susak elérte gazdasági csúcs végén a World War 2, amikor itt élt majdnem 2000 ember. Ebben az időben dolgozott nagy borászati ​​és halfeldolgozó üzemet. Ebben hatvanas volt egy hirtelen kivándorlás az Egyesült Államokban, mert a politikai és gazdasági okokból és záró gyárak, így a sziget lassan elmúlik. Ma, a tendencia lassan forgó köszönhetően a turizmus és a sok látogató és turista, hogy a sziget újra fejlődő és halad. Szállás Susak ajánlat kizárólag privát családi házak, apartmanok, szobák és nyaralók. A szigeten két gyönyörű homokos strandok és a Spjaži öbölben lehet bérelni különböző strand kellékeket, és alkalmas a strandröplabda és vízi sportok. A sziget mindössze 4 km2, úgy, hogy a legjobb, hogy vizsgálja meg, hogy gyalog vagy kerékpáron, és ezek mellett két homokos strand, a sziget számos kis öblök, sziklás strandok. A faluban számos bár, taverna és étterem, ahol megkóstolhatja a helyi specialitásokat és kiváló helyi borokat. A sziget csatlakozik napi kompjárat Mali Lošinj és katamarán Rijeka, így rendkívül jól megközelíthető. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a sziget Susak, ez az egyedülálló homokos sziget az egész Adriai-tenger és töltse nyaralását a béke, csendes és kényelmes sziget éghajlat. Keresés magánszállások Susak. Apartmanok, szobák és házak kiadó sziget Susak. Üdvözöljük a sziget Susak!

Susak Időjárás előrejelzés