Apartmanok és magánszállás Ilovik

Iloviki egy kis sziget az Adriai-tenger horvátországi. Nem található a Lošinj szigetcsoport, és mindössze egy kilométerre délre a Losinj szigeten. A név abból az agyag, hogy milyen típusú föld uralkodik a szigeten. Az egyetlen település ezen a kis szigeten is nevezik iloviki, amely közigazgatásilag tartozik Mali Lošinj. Továbbá Ilovik, van kicsi, lakatlan sziget Szent Péter amelyen van a helyi temetőben, és amely elkülönül...

Rendezés:

Apartmanok Romana

Ilovik

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 55 €

Apartman Ilovik 154

Ilovik

A tengertől 200 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 110 €

Apartmanok Romana ( Ilovik)

Lakás, közvetlenül a vízparton. Meg 2 kisebb hálószoba, konyha, étkező, és fürdőszoba. Akkor sitt-ra terasz pihentető keresi a vízparti vagy Yust ugrás a vízben, amely 5 méterre You. Környék szép és közel a strand, gyermek park és központja is. Sziget Ilovik van sittuated közelében Island Mali Lošinj. Ez jól ismert a cristalclear víz és untuched természet. Ez gyönyörű kis öblök rejtett strandok az egész szigetet. Ez nagyszerű famillys becouse nincs autó szigeten. A iloviki vendégek a gyönyörű természet, parkolni chilldren, vízi sportok, 5 szép éttermek, hajótaxijának szolgáltatások, amelyek elviszi túrák és úszás, és sok egyéb tevékenységek a természetben. Utazás tipp: Ha Nincs autó. Autók parkolnak parkoló, ami készült cittesents Ilovik, és ez a része a Losinj sziget, amely a legközelebb Island iloviki, 5 perc hajóútra. A hajónak regullar vonal iloviki-Mrtvaška 4-szer egy nap. Ön is használja hajótaxijának hogy patroles az egyes időszakok között. Sziget Ilovik csatlakozik Mali Lošinj 4-szer egy nap egy kört, hogy tart 20 percig és így néz ki: Mali Lošinj - autó Taxi Mrtvaška (parkoló) - csónak ride iloviki. Hogy iloviki Akkor jön során wholle év közvetlenül Város Rijeka segítségével Katamaran Rijeka-iloviki-Mali Losinj. A nyári időszakban is használhatja Katamaran a City Zadar Zadar-iloviki-Mali Losinj-Pula (szerdán és szombaton). A legközelebbi repülőtér Zadar, Krk (ner Rijeka) és Pula. Várja, hogy a látogatást!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Romana

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 55 €

Apartman Ilovik 154 ( Ilovik)

Apartman Ilovik 154 egy 3 szobás apartman 6 + 2 fő részére. Az apartman a kis, de szép Ilovik szigeten található Lošinj közelében. A szigeten nincsenek autók, így élvezheti a nyugalmat, és felfedezheti a természet és a strandok körül a szigeten. A lakás teljesen új (2018) és légkondicionált, síkképernyős TV-vel és wi-fi-vel felszerelt. Teljesen felszerelt konyhával és két fürdőszobával rendelkezik. Háziállatok megengedettek.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ilovik 154

A tengertől 200 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 110 €

Idegenvezető - Ilovik

Ilovik  - Címer Iloviki egy kis sziget az Adriai-tenger horvátországi. Nem található a Lošinj szigetcsoport, és mindössze egy kilométerre délre a Losinj szigeten. A név abból az agyag, hogy milyen típusú föld uralkodik a szigeten. Az egyetlen település ezen a kis szigeten is nevezik iloviki, amely közigazgatásilag tartozik Mali Lošinj. Továbbá Ilovik, van kicsi, lakatlan sziget Szent Péter amelyen van a helyi temetőben, és amely elkülönül iloviki csatornánként 2,5 km hosszú és 300 m széles. Az első lakói iloviki származott közeli Losinj a 11. században, aki dolgozott a föld itt a volt bencés kolostor a sziget Szent Péter. Iloviki épült a 18. században, párhuzamosan a fejlesztési Mali és Veli Losinj, de ma már csak száz lakosú, amelyek részt vesznek a halászat, a juhtenyésztés és a közelmúltban a turizmus. Iloviki jól kapcsolódik kompjárat a Rijeka és Mali Losinj, és a meglátogatott számos kirándulóhajó. Szállás a csendes szigeten csak kínálnak privát apartmanok, szobák és házak. Iloviki is nevezik a szigetet a virágok, mert a nyáron tele van virágzó leanderek, pálmák, rózsák és egyedi eukaliptusz. Gyönyörű homokos strand Paržine található a délkeleti oldalán a sziget, amely megadja egy igazi öröm a kristálytiszta vizet. A sziget egy bolt, posta, pékség, cukrászda, valamint számos étterem, ahol kipróbálhatja néhány helyi finomságokat. Meghívjuk Önt, hogy kiad egy nyaralás csendes kis sziget, ideális akkumulátortöltőt távol a városi szmog és a tömegtől. Keresés az olcsó magánszállás szigetén Ilovik. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok, szobák és házak és takarítson meg akár 40% -os magas hivatal megbízásokat. Üdvözöljük a sziget Ilovik!

Ilovik Időjárás előrejelzés