Apartmanok és magánszállás Losinj - Veli Losinj

Veli Losinj egy kis sziget város a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található egy kis öbölben a délkeleti oldalán a sziget Losinj. Ez a második legnagyobb város a szigeten Losinj 900 lakosú. Közigazgatásilag része Mali Losinj. Első írásos említése a 14. században néven Velo Selo, mint akkor volt egy nagyobb település Mali Losinj (Malo Selo), de a Mali Lošinj történelmileg kialakult gyorsabb, így a helyzet...

Rendezés:

Apartmanok Amaryllis residence

Losinj - Veli Losinj

A tengertől 100 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Amaryllis residence ( Losinj - Veli Losinj)

Az Amaryllis családi rezidencia Rovenska-ban, Veli Losinj csendes részén található, közvetlenül a festői halászati kikötő felett, csak egy rövid sétára a gyönyörű kavicsos strandtól, a közeli éttermekből, üzletekből és parkolótól. Olajfa-és fenyőfákkal körülvéve, a zajtól távol, tökéletes hely békében és csendes pihenésben, a tücskök hangjára, a tenger zümmögésére, a fenyőfák illatára és az aromás fűszernövényekre ébredve. A rezidencián belül található egy kis családi búvárközpont, amely különleges szolgáltatást nyújt vendégeink számára. Próbáljon ki búvárkodást oktatóval, magán merüléseket, búvár tanfolyamokat, motorcsónakos kirándulásokat ... ezek mind szórakoztató kiegészítést jelentenek a nyaraláshoz, vagy csak új képességeket szeretnének felfedezni, ha kalandos szellem vagy. Mindenesetre, mint vendégünk egyedi hozzáférést, rugalmasságot és természetesen kedvezményes árakat talál.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Amaryllis residence

A tengertől 100 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Losinj - Veli Losinj

Losinj - Veli Losinj  - Címer Veli Losinj egy kis sziget város a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található egy kis öbölben a délkeleti oldalán a sziget Losinj. Ez a második legnagyobb város a szigeten Losinj 900 lakosú. Közigazgatásilag része Mali Losinj. Első írásos említése a 14. században néven Velo Selo, mint akkor volt egy nagyobb település Mali Losinj (Malo Selo), de a Mali Lošinj történelmileg kialakult gyorsabb, így a helyzet most fordított, és a helyneveket maradt változatlan. Veli Lošinj fokozatosan körül kialakult román stílusú templom Szent Miklós, amelyet korszerűsített és kibővített évszázadok során. A történelem, a lakosok Veli Lošinj foglalkoztak elsősorban a mezőgazdaságban, a szarvasmarha-tenyésztés és a halászat, de ma a helyzet egészen más, és a turizmus a fő gazdasági tevékenység köszönhetően egyedülálló keveréke a buja és változatos mediterrán növényzet és kedvező mikroklíma a Lošinj. Barátságos házigazdák kínál kényelmes és megfizethető szállást apartmanok és szobák kialakítása otthon. Napsütéses napok töltheti a gyönyörű strandokon, mint Rovenska, amelynek székhelye az azonos nevű kis öbölben, Timi strandon vagy a tengerparton a hotel Punta büszkélkedhet, amely a kék zászlót. Itt megtalálható a különböző éttermek, sportolási és szórakozási lehetőségek. Itt egész évben nyitva búvárközpont, így felfedezheti az érdekes és gazdag víz alatti Losinj szigetvilág. Aktív pihenés szerelmesei biztosan élvezni a számos gyalogos és kerékpáros utak vezetnek át a sűrű fenyőerdő, hogy a szép pavilon és a kis öblök, és azt javasoljuk, Lungo Mare sétány, amely összeköti Veli és Mali Losinj, mindössze 3 km-re található. Javasoljuk látogató oktatási központ Plavi Világ, hogy aktívan részt vesz a védelme tengeri élővilágot, és nagyszámú delfinek élnek itt. Arra is van lehetőség, hogy azokat a szervezett panoráma hajóval. Látogasson el Veli Losinj, ezt az érdekes kis város a sziget Losinj, amely jótékony hatással van a testi, szellemi és lelki egészséghez. Keresés magánszállások Veli Losinj. Apartmanok, szobák és házak kiadó Veli Losinj. Üdvözöljük a Veli Losinj!

Losinj - Veli Losinj Időjárás előrejelzés