Apartmanok és magánszállás Losinj - Nerezine

Nerezine egy kis halászfalu és turisztikai település a szigeten Lošinj a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található az északi oldalán, a sziget lábánál a hegy közelében Osorscica Osorban és a híd, amely összeköti a sziget Cres és Lošinj. Közigazgatásilag része Mali Lošinj, és azt lakossága 400 fő. Nerezine első említése a 14. században, amikor ez volt birtokában a nemesi családok a közeli Osorig....

Rendezés:

Apartmanok Branko

Losinj - Nerezine

A tengertől 70 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 42 €

Apartmanok Berto

Losinj - Nerezine

A tengertől 200 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 41 €

Apartmanok Branko ( Losinj - Nerezine)

A létesítmény volt 9 éves. A tengertől való távolság 70 m-re a központtól 80 m-re a szupermarketben 150 m. Minden apartman TV-vel és internet-hozzáféréssel.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Branko

A tengertől 70 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 42 €

Apartmanok Berto ( Losinj - Nerezine)

Berto apartmanok családi házban községben Nerezine, 17 km-re Mali Losinj, a legnagyobb sziget falu. Nerezine található a tenger, és alatta a hegyen Osorscica amelyen túrázhatnak. A hely csendes és kényelmes az üdülés, bővelkedik tiszta tenger és számos kényelmi, gyönyörű öblök és kis autentikus üzletek, posta, vitorláskikötő, éttermek és kulturális rendezvények. Szállásunk kínál három apartman: apartman 2 fő részére, apartman 4-5 fő és apartman 6-8 fő. Az udvaron biztosított parkoló a vehicl. Grill a kertben a kandallópárkányon. A tulajdonosok végez halászati, így minden nap meg lehet vásárolni a friss halat.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Berto

A tengertől 200 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 41 €

Idegenvezető - Losinj - Nerezine

Losinj - Nerezine  - Címer Nerezine egy kis halászfalu és turisztikai település a szigeten Lošinj a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található az északi oldalán, a sziget lábánál a hegy közelében Osorscica Osorban és a híd, amely összeköti a sziget Cres és Lošinj. Közigazgatásilag része Mali Lošinj, és azt lakossága 400 fő. Nerezine első említése a 14. században, amikor ez volt birtokában a nemesi családok a közeli Osorig. A 16. században itt épült a ferences kolostor a templom Szent Ferenc, és egy kisebb vár, hogy védekezni kalóztámadások, amelyet érdemes felkeresni. A hely fokozatosan fejlődött munkások és pásztorközösségek a halászat és a tengeri település a hajógyár, amely még mindig fut. Itt is épül új kikötő, amely hozzájárul a további turisztikai ajánlatát a helyet. Szállás Nerezine megtalálja a két jól felszerelt táborokban, több kis családi szállodák, és számos magán apartmanok, szobák és nyaralók. Töltheti nap több kis kavics strandok amelyek kapcsolódnak a part menti gyalogút. A legismertebb az egyik az öbölben Galboka, majd strand kemping Lopari amely zuhanyzó, játszótér, valamint egy kávézó, és ideális a kisgyermekes családok. Aktív pihenés szerelmesei biztosan élvezni a mászás a legmagasabb csúcs a szigeten, St. Mikula 557 méteres tengerszint feletti magasságban, gyönyörű panorámával az egész sziget Losinj és Kvarner. Ha szeretne eltölteni jó éjszakát, vagy látogasson el a kulturális és szórakoztató rendezvények, javasoljuk fog Mali Lošinj, amely mindössze 15 km-re Nerezine. Látogasson Nerezine a Losinj és eltölteni egy nyugodt és kellemes családi nyaraláshoz ebben az idilli kis halászfalu és turisztikai település. Keresés az olcsó magánszállás Nerezine. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok, szobák és házak Nerezine és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Nerezine!

Losinj - Nerezine Időjárás előrejelzés