Apartmanok és magánszállás Mrkopalj

Mrkopalj egy kis hegyi falu és község Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található a nyugati lejtőjén Velika Kapela Gorski Kotar 800 méter tengerszint feletti magasságban. Önkormányzat Mrkopalj tartalmazza települések: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Tuk Mrkopaljski és Vojni. A település első említése a 15. században, és ettől kezdve vannak régészeti maradványai a középkori templomok. A 18. században...

Rendezés:

Nyaraló ház Gorska Idila

Mrkopalj

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 90 €

Apartman Fortica

Mrkopalj

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartman T&M Mrkopalj

Mrkopalj

A tengertől 20 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Nyaraló ház Gorska Idila ( Mrkopalj)

Ha el akar menekülni a mindennapi élet nyüzsgése elől, és pihenjen a friss levegőn és az érintetlen természeti felvidéki régióban, a Gorska idila ház a megfelelő választás az Ön számára. A ház Brestovában található, kedves, 980 m tengerszint feletti magasságban és Sunger Mrkopalj felett. A Gorska idila nyaralóház Brestova Dragában Mindenki találhat magának valamit. Ha békére vágyik, és el akar menekülni a mindennapi nyüzsgés elől, a barátaival való társasági beszélgetéshez grillezett szag illata és forralt bor ivása a hóban, vagy egy aktív nyaralás az itt elérhető tevékenységek során, a Gorski Kotar a megfelelő választás az Ön számára. Hoznia kell a jóakaratot, hogy valódi és valódi tapasztalattal jutalmazza magát. Gorska idila üdülőház felvidéki stílusban díszítve a különleges hangulatot. A ház befogadóképessége négy fő, és további két ember befogadására képesek vagyunk. A házban nappali, két hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba és terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Mrkopaljski végére. A konyha rusztikus bútorokkal és teljesen felszerelt, és benne egy étkező található egy nagy asztallal. A tűz ropogása különleges atmoszférát teremt, és a hő elterjed az egész házban. A nappaliban van egy kanapé, amely szükség esetén kétszemélyes ággyá alakítható. Az egyik szobában 2 egyszemélyes ágy, a másikban pedig 1 kétszemélyes ágy található. A grillezővel ellátott terasz és kert minden évszakban elegendő helyet biztosít a kikapcsolódáshoz és a szórakozáshoz.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Gorska Idila

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 90 €

Apartman Fortica ( Mrkopalj)

Az apartman található, Mrkopalj kis felvidéki város található, a zöld dombok között Celimbasa, Lisine és Vranjak. Bejegyzett garzonlakás ***. Meg van egy szoba négy ággyal. Teljesen felszerelt konyha, WC és fürdőszoba. Központi fűtéssel rendelkezik. Van egy téli felszerelés gyermekek számára - szánkót és síléc. A vendégek használhatják a parkoló, grill és egy fából készült asztal padokkal, ahol tudnak pihenni az árnyékban a forró nyári napokon. Apartman a város központjától 500 m-re

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Fortica

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartman T&M Mrkopalj ( Mrkopalj)

Apartman Mrkopalj, Gorski Kotar. Az apartman található, a tetőtérben a családi otthon nyílik a sípálya Celimbasa. A lakás teljesen felszerelt, parkoló, grill, ingyenes Wi-Fi-vel, a lehetőségét, hogy két kerékpár. A közelben vannak jelölve a kerékpárutak, gyalogos, és a téli szánkózás és a síelés.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman T&M Mrkopalj

A tengertől 20 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Mrkopalj

Mrkopalj  - Címer Mrkopalj egy kis hegyi falu és község Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található a nyugati lejtőjén Velika Kapela Gorski Kotar 800 méter tengerszint feletti magasságban. Önkormányzat Mrkopalj tartalmazza települések: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Tuk Mrkopaljski és Vojni. A település első említése a 15. században, és ettől kezdve vannak régészeti maradványai a középkori templomok. A 18. században építette Carolina út, amely csatlakozik Karlovac Kraljevica és Rijeka. Ebben az időben Mrkopalj, a Charta Ferenc József császár II lett kiváltságos királyi vár és a piac. Ezután, hogy gyorsan fejlődik. Az elején a 20. században itt rendezték síkurzusok, és itt volt az első horvát bajnokság sífutás és a síugrás, és joggal nevezik a síelés bölcsőjét Horvátországban. Ma Mrkopalj paradicsoma szabadidős sportolók és a természet szerelmeseinek. Mellett a hegyi turizmus, a helyiek részt vesznek az erdészet és a mezőgazdaság. Megtalálható szállást kényelmes apartmanokat, szobákat vagy nyaralók. Mrkopalj és Begovo Razdolje Jól felszerelt sípálya több sípálya, szánkópálya gyerekeknek és egy síiskola. A nyár folyamán a túrázhatnak a közeli Bjelolasica vagy a szigorú természetvédelmi Bijele és Samarske sziklák. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg Mrkopalj és a környező terület és a nyáron élvezheti a friss levegőt és a természet, és télen a hó és téli tevékenységhez. Keresés magánszállások Mrkopalj és a környező területet. Apartmanok, szobák és házak Mrkopalj olcsóbb akár 40%, anélkül, hogy a magas ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Mrkopalj!

Mrkopalj Időjárás előrejelzés