Apartmanok és magánszállás Crni Lug

Crni Lug egy kis falu Gorski Horvátországban. Ez lábánál a hegy Risnjak. Ezt veszi körül buja zöld mezők és sötét tűlevelű erdők melyek után kapta a nevét. Nem található magasságban körülbelül 700 méterre, és itt él csak 300 lakosa van. Az apró, festői hegyi falu híres, köszönhetően a Nemzeti Park Risnjak. Itt van a főbejárat a Nemzeti Park. Szállás Crni Lug és környékén találhatók kizárólag a privát családi...

Rendezés:

Szobák Raukar

Crni Lug

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartmanok Tina

Crni Lug

A tengertől 25 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 70 €

Szobák Raukar ( Crni Lug)

Üdüljön a horvát zöld oázis. Fedezzen fel egy teljesen új világ tele vad és érintetlen természeti szépsége és az egyszerű és barátságos emberek. Ő expedíció Gorski felfedezni Fekete Lug, egy szép kis falu egy fennsíkon található a hegyekkel, amelyek felett a leginkább figyelemre méltó Risnjak. Raukar szobák egy nyugodt oázis, mely egy felejthetetlen nyaralás egész évben. Ezek található az úton, hogy a székhelye Nemzeti Park, 300 méterre a város központjától. Mert mindannyian van egy nagy udvar azok számára, akik nyugalmat, a madarak csiripelnek, és fúj a szél, és a megfelelő kiindulási pont kalandorok. Jöjjön, és élvezze a nyaralás biztosítani fogjuk a kényelmes testhelyzetet.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Raukar

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartmanok Tina ( Crni Lug)

Crni Lug fekszik lábánál Risnjak. Térhatású tmna ga rétek és tűlevelű erdők. Nem található a tengerszint feletti magasság 726 méter, a közelben a Nemzeti Park Risnjak. Apartman Tina, amire szükség van a nyaralás. Te csak össze egy csapatot és pihenjen a kényelmet a természet.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Tina

A tengertől 25 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 70 €

Idegenvezető - Crni Lug

Crni Lug  - Címer Crni Lug egy kis falu Gorski Horvátországban. Ez lábánál a hegy Risnjak. Ezt veszi körül buja zöld mezők és sötét tűlevelű erdők melyek után kapta a nevét. Nem található magasságban körülbelül 700 méterre, és itt él csak 300 lakosa van. Az apró, festői hegyi falu híres, köszönhetően a Nemzeti Park Risnjak. Itt van a főbejárat a Nemzeti Park. Szállás Crni Lug és környékén találhatók kizárólag a privát családi szállást és barátságos házigazdák minden szükséges információt, hogy az üdülés, mint kellemes, amennyire csak lehetséges. Hegység Snjeznik és Risnjak-ben nyilvánították nemzeti park vissza 1953-ban, mivel igen változatos növény-és állatvilág, és nagyon jól konzervált sok erdei közösségek. A park által lakott mindhárom nagy ragadozók Európa - farkas, medve és a hiúz. Amellett, hogy egy nagyon jól karbantartott tanösvény Lesko, javasoljuk, hogy látogassa meg természeti emlék, Kupa folyó. Minden szerelmeseinek túrázás, javasoljuk a mászás a legmagasabb csúcs a park és a Gorski kotar 1528 méter magas Risnjak ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész Gorski Kotar, Kvarner-öböl, Isztria és a Júliai-Alpokra. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a Crni Lug és Risnjak, és a hétvégén, vagy egy hosszabb nyaralás a hegyek csemegék a gazdagságát és sokféleségét, flóra és fauna. Keresés az olcsó magánszállás Crni Lug és környékén. Apartmanok, szobák és házak kiadó Crni Lug. Üdvözöljük a Crni Lug és a Nemzeti Park Risnjak!

Crni Lug Időjárás előrejelzés