Apartmanok és magánszállás Brod Moravice

Brod Moravice a Primorje-Gorski Kotar megyében található kis falu és község központja. Gorski Kotar nyugati részén található, 560 m tengerszint feletti magasságban. A régi út a Zágrábtól Rijeka felé található. Ez Gorski Kotar legrégebbi települése, ahol csak 1000 lakos él, így a legkevésbé lakott egész Gorski kotarban. A községben 38 kisebb település található. Ez a terület rendkívül festői, sűrű erdők vesznek...

Rendezés:

Szobák Krešo

Brod Moravice

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Szobák Krešo ( Brod Moravice)

Töltsön el nyaralást Gorski kotarban Brod Moravice-ban. Horvátország zöld szíve, érintetlen természet, tiszta levegő, távol a zajtól. A Kupa és Dobra, Zeleni Vir, Kamačnik, gyönyörű kilátóhelyek, kerékpáros és túraútvonalak közelében.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Krešo

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Brod Moravice

Brod Moravice  - Címer Brod Moravice a Primorje-Gorski Kotar megyében található kis falu és község központja. Gorski Kotar nyugati részén található, 560 m tengerszint feletti magasságban. A régi út a Zágrábtól Rijeka felé található. Ez Gorski Kotar legrégebbi települése, ahol csak 1000 lakos él, így a legkevésbé lakott egész Gorski kotarban. A községben 38 kisebb település található. Ez a terület rendkívül festői, sűrű erdők vesznek körül, gyönyörű kilátásokkal és hegyi ösvényekkel a Kupa folyó kanyonja mentén, amely természetes határ Szlovéniához. A Gorski kotar teljes területe a vadászat és a halászat különböző lehetőségeit és formáit kínálja, a túrázás, a kajakozás, a téli síelés és a sífutás. Ideális hely a természet, a béke, a csend és a tiszta hegyi levegő szerelmeseinek. A közelben található a Risnjak Nemzeti Park és a Kupa forrása, valamint a Zeleni Vir és a Vražji folyosó különleges geomorfológiai tartaléka. A szálláshelyeket kizárólag magánszállással, apartmanokban, szobákban és üdülési házakban kínálják. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a Gorski Kotar gyönyörű részét, és élvezze a gyönyörű tájakat, a megőrzött természetet és a kellemes hegyi légkört. Lépjen kapcsolatba közvetlenül a magánszállók tulajdonosával, és akár 40% -kal is megtakaríthatja a magas ügynökségi jutalékokat. Üdvözöljük Brod Moravice-ban.

Brod Moravice Időjárás előrejelzés