Apartmanok és magánszállás Lokve

Lokve egy kis hegyi falu és község Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Ez központjában található a Gorski Kotar félúton Delnice és Fužine mellett az autópálya Zágráb-Rijeka. Mentén villlage fut egy kis folyó Lokvarka, melynek rekonstrukciója a 20. század közepén okozott nagy felhalmozódása Lokvarsko tó. A hely első említése a 15. században és a 19. század elején tapasztalt hirtelen gazdasági boom áthaladását...

Rendezés:

Apartmanok Potok

Lokve

A tengertől 10 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Apartmanok Goransko sunce

Lokve

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Apartmanok Potok ( Lokve)

Stúdió lakás szívében Gorski Kotar-tótól. TARTALOM: 2 + 1 (franciaágy ágy egy személyre), Wi-Fi, parkoló, központi fűtés, konyha, fürdőszoba (zuhanyzó) használatának lehetőségét edények, TV. Látnivalók közelében Forest Park padlástér, barlangok Lokvarka Frog Múzeum, Lake Lokve, Kálvária, Forrás Coupe (20 km), Risnjak (kb 15 km), tó Bajer (kb 15 km), Cave Spring (kb 15 km), zöld forrásból (körülbelül 20 km), rafting Vásárlás (kb 15 km)

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Potok

A tengertől 10 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Apartmanok Goransko sunce ( Lokve)

Szeretettel várjuk Önt, hogy ezt a varázslatos része a horvát, hogy Ön és a gyerekek vagy a barátok egy ideális hely a nyaralás feltárása a gyönyörű természet, ami körülvesz, akár nyáron vagy télen. Pocsolyák kisvárosban Tuzla Önkormányzat Gorski Kotar, számos műemlék és látnivaló a természet csak pár kilométerre a lakásban. Miért velünk tölteni a nyaralást? Nagy és tágas faház egy kő a pincében, az úgynevezett Goransko nap, amely büszkélkedhet egy nagy, színes kert tele virágokkal és a gyümölcsök és zöldségek előtt egy kis faház, egy kő kandallóval, ideális a gyermekek éjszaka és / vagy társasági barbecue. Cottage egy tündérmese két emeletes ágy, padok és székek, és előtte egy kis félig fedett terasz nyugágyakkal és függőágyak. Fölötte három parkolóhely elválasztva magas növényzet teret, mint kellemes, amennyire csak lehetséges.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Goransko sunce

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Lokve

Lokve  - Címer Lokve egy kis hegyi falu és község Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Ez központjában található a Gorski Kotar félúton Delnice és Fužine mellett az autópálya Zágráb-Rijeka. Mentén villlage fut egy kis folyó Lokvarka, melynek rekonstrukciója a 20. század közepén okozott nagy felhalmozódása Lokvarsko tó. A hely első említése a 15. században és a 19. század elején tapasztalt hirtelen gazdasági boom áthaladását a Louisiana út csatlakozik a városok Karlovac Rijeka, és a kontinentális Horvátországban az Adriai-tenger. Lakói Lokve hagyományosan is erdész volt bányászok, kézműves és a mezőgazdasági termelők, és ma csak az erdészet is az idegenforgalom fejlesztése. Szállás Lokve kínálnak apartmanok, szobák és házak a gyönyörűen parkosított saját családi házak. A legnagyobb attrakció a hely egy nagy mesterséges tó Lokvarsko, amely tökéletesen illeszkedik a természetes környezetbe és vonzza a horgászat szerelmeseit, fürdés és sport tevékenységek, mint a túrázás és a kerékpározás. A közelben az egyik legszebb barlang Horvátország, Lokvarka barlangok. Jól maintaned és nyitva áll a látogatók. A falu mellett egy gyönyörű parkerdő Golubinjak ideális gyalogos és élvezi a friss levegőt és a természetes szépséget. Között a kulturális látnivalók érdekesek Frog Múzeum és Helytörténeti Gyűjtemény, amely egy értékes néprajzi gyűjtemény hagyományos tárgyak ezt a helyet. Lokve ideális kiindulópont felfedezni a Risnjak Nemzeti Park, a legmagasabb hegy a Gorski Kotar amely fölé emelkedik a falu. Kapcsolatba tulajdonosai magánszállások Lokve és töltsön el egy aktív hétvégén vagy ünnepnapon ebben a szép kis, csendes hegyvidéki faluban. Keresés az olcsó magánszállás Lokve és környéke. Apartmanok, szobák és házak kiadó Lokve. Üdvözöljük a Lokve!

Lokve Időjárás előrejelzés