Apartmanok és magánszállás Kornati

Kornati nagyon tagolt a szigetek, Közép-Dalmáciában, Sibenik-Knin megye Horvátország. Ez áll a több mint 89 sziget, szigetecske és zátony egy teljes területe 220 km2. 1980-ban a teljes területet nemzeti parkká nyilvánították miatt a rendkívüli természeti szépsége és gazdagsága a víz alatti világ és a sokszínűség a halfajok. Csak 1/4 a park földet, míg a fennmaradó 3/4 részét a park teszi tenger felszínén, ahol a...

Rendezés:

Apartman Kornati

Kornati

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartman Kornati ( Kornati)

Apartman Kornati, ideális egy kellemes pihenést és kikapcsolódást a rohanó életmód. Nem található egy csendes öbölben a Kornati Nemzeti Park. Lehetőség kiadó a kis hajók.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Kornati

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Kornati

Kornati  - Címer Kornati nagyon tagolt a szigetek, Közép-Dalmáciában, Sibenik-Knin megye Horvátország. Ez áll a több mint 89 sziget, szigetecske és zátony egy teljes területe 220 km2. 1980-ban a teljes területet nemzeti parkká nyilvánították miatt a rendkívüli természeti szépsége és gazdagsága a víz alatti világ és a sokszínűség a halfajok. Csak 1/4 a park földet, míg a fennmaradó 3/4 részét a park teszi tenger felszínén, ahol a halászat tilos. A függőleges sziklafalak a legnyugatibb a Kornati szigetekre a tenger felé a legnépszerűbb jelenség ebben a parkban, mert függőlegesen akár 50 méter. A Nemzeti Park egész évben nyitva tart, és élvezheti a csendet és nyugalmat a természetes tengeri környezet, a friss levegő és a tiszta tenger. Az egész terület egy igazi Mekkája hajósok, hanem a turisták, akik jönnek kirándulni. A szigetcsoport ideális az igazi Robinson-szerű kaland és Robinson turizmus. A teljes területe a park magántulajdonban van, többnyire lakói Murter, amelyek segítségével a szigetek a múltban legelő csordák juh és kecske. Ma azonban tartósan lakatlan, a Kornati kínál érdekes szállást Robinson turizmus, és van annyi, mint 25 étterem és taverna, ami lehetőséget teremt a helyi konyha, amely többnyire magában foglalja a tengeri ételek (hal és rák) és a hazai bárány a Kornati szigetekre. A szigetek egy ideális hely azok számára, akik szeretnének eltölteni nyaralását egy félreeső helyen, távol az emberek egy igazi mediterrán paradicsomba, körülvéve érintetlen természet és a kristálytiszta tenger. Itt kipróbálhatják a különböző vízi sportok (vitorlázás, sport és szabadidős horgászat, búvárkodás ...). Látogassa Kornati, ez az egyedülálló szigetcsoport a Földközi-tenger, és a tapasztalat egy igazi kaland, mint Robinson Crusoe. Magánszállás Kornati. Apartmanok, szobák, nyaralók és Robinson turizmus Kornati. Üdvözöljük a Kornati Nemzeti Park!

Kornati Időjárás előrejelzés