Apartmanok és magánszállás Belovár

Belovár egy város és a központ Belovár megye Horvátországban. Nem található egy nagy fennsík déli lejtőin Bilogora északnyugati Horvátországban. Ez gazdasági, kulturális és politikai központja a régióban, ahol él 50000 lakos. Ez az egyik legfiatalabb városok Horvátországban alakult 1756-ban a döntés az osztrák-magyar Mária Terézia. Az egyik érdekes dolog az, hogy épült, mint egy edzőpálya és egy megfelelő tér...

Rendezés:

Apartman House of Tea

Belovár

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Matic

Belovár

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartman House of Tea ( Belovár)

Az Apartment House of Tea épülete Belovár központjában található. Ez egy nagyon kényelmes, 73 négyzetméteres családi ház, nappalival, két hálószobával, fürdőszobával és konyhával. A WI-FI internet ingyenes, a sebesség körülbelül 25 Mbps. Az egyik hálószobában kétszemélyes ágy (140x200 cm), a másikban két egyszemélyes ágy (90x200 cm) található. A konyha teljesen felszerelt (hűtőszekrény fagyasztóval, sütő, gáztűzhely, sütő). A nappali egy LED TV-vel (82 cm) rendelkezik, 100 hazai és külföldi programcsomaggal. Chromecast csatlakozik, így mobiltelefonról is lehet multimédiás tartalmat lejátszani. Parkolás zárt udvarban lehetséges, mindig van szabad hely. Elég nagy ahhoz, hogy furgon férjen hozzá. A játszótér 200 méterre, a legközelebbi üzlet 300 méterre, a városközpont pedig 500 méterre található. A Zágráb felé vezető főúton található, így könnyen megtalálható.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman House of Tea

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Matic ( Belovár)

Az apartmanok az első zónában a város, utca A. Mihanovica 41. Jelenleg 2 apartman található. Apartman 1 van körülbelül 65 m2-es, hogy ez a két hálószoba, nappali, konyha és fürdőszoba WC-vel és folyosó. Apartman 2 32 m2-es nappali, konyha és hálószoba és fürdőszoba WC-vel. Az apartmanok légkondicionáltak. Minden szoba és a nappali TV-vel. Minden területen elérhető vezeték nélküli internet WiFi. Apartman 1 van 4 ágy + 2 pótágy. Apartman 2 2 ággyal. A város Belovár található egy fennsíkon, a déli része Bilogora (North West Horvátország) 135 m tengerszint feletti magasságban. Belovár a központja Belovár megye, de a természeti, kulturális és politikai központja a régióban. A város Belovár foglal el, teljes területe 191,9 km2 és adminisztratív magában 31 településen. Ma a terület mintegy 42.000 lakos. Üdvözöljük, kedves ünnep !!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Matic

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Belovár

Belovár  - Címer Belovár egy város és a központ Belovár megye Horvátországban. Nem található egy nagy fennsík déli lejtőin Bilogora északnyugati Horvátországban. Ez gazdasági, kulturális és politikai központja a régióban, ahol él 50000 lakos. Ez az egyik legfiatalabb városok Horvátországban alakult 1756-ban a döntés az osztrák-magyar Mária Terézia. Az egyik érdekes dolog az, hogy épült, mint egy edzőpálya és egy megfelelő tér szerkezete utca a város központjában. A történelmi helyszínek javasoljuk, hogy keresse a barokk székesegyház Avilai Szent Teréz, a 18. században, a legnagyobb kő pavilon Európában a központi park és városi múzeum. Mivel a nagyon termékeny földek és erdők gazdag dombok Bilogora, a lakosság főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés és az erdőgazdálkodás. Itt nagy hagyománya a tej és a sajt előállításához, így Belovár néha nevezik a város sajtot. Néhány a legnépszerűbb sajtokat, amelyek itt termelt Bilogorac, Podravac, Dimsi ... A városban található szállást jól felszerelt szobák és apartmanok a családi házak és a környéken talál szállást a gazdaságokban, amelyek hez nagyon érdekes falusi és healty ételt. Bjelovar szervezett érdekes kulturális és szórakoztató események, mint például a Bjelovar Fair, Terezijana, BOK fest, Doku-art és mások. A gasztronómiai kínálatát a régió gazdag és nagyon változatos, és élvezni fogja a nagyon finom és egészséges étel. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg Bjelovar és idilli lejtőin Bilogora és lazíthatnak a buja növényzet és a friss levegő ebben a régióban. Keresés magánszállások Bjelovar és a környező területet. Apartmanok, szobák és házak Bjelovar és környéke. Üdvözöljük a Bjelovar!

Belovár Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Belovár közelében