Apartmanok és magánszállás Belovár

Belovár egy város és a központ Belovár megye Horvátországban. Nem található egy nagy fennsík déli lejtőin Bilogora északnyugati Horvátországban. Ez gazdasági, kulturális és politikai központja a régióban, ahol él 50000 lakos. Ez az egyik legfiatalabb városok Horvátországban alakult 1756-ban a döntés az osztrák-magyar Mária Terézia. Az egyik érdekes dolog az, hogy épült, mint egy edzőpálya és egy megfelelő tér...

Rendezés:

Apartmanok Matic

Belovár

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartmanok Matic ( Belovár)

Az apartmanok az első zónában a város, utca A. Mihanovica 41. Jelenleg 2 apartman található. Apartman 1 van körülbelül 65 m2-es, hogy ez a két hálószoba, nappali, konyha és fürdőszoba WC-vel és folyosó. Apartman 2 32 m2-es nappali, konyha és hálószoba és fürdőszoba WC-vel. Az apartmanok légkondicionáltak. Minden szoba és a nappali TV-vel. Minden területen elérhető vezeték nélküli internet WiFi. Apartman 1 van 4 ágy + 2 pótágy. Apartman 2 2 ággyal. A város Belovár található egy fennsíkon, a déli része Bilogora (North West Horvátország) 135 m tengerszint feletti magasságban. Belovár a központja Belovár megye, de a természeti, kulturális és politikai központja a régióban. A város Belovár foglal el, teljes területe 191,9 km2 és adminisztratív magában 31 településen. Ma a terület mintegy 42.000 lakos. Üdvözöljük, kedves ünnep !!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Matic

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Belovár

Belovár  - Címer Belovár egy város és a központ Belovár megye Horvátországban. Nem található egy nagy fennsík déli lejtőin Bilogora északnyugati Horvátországban. Ez gazdasági, kulturális és politikai központja a régióban, ahol él 50000 lakos. Ez az egyik legfiatalabb városok Horvátországban alakult 1756-ban a döntés az osztrák-magyar Mária Terézia. Az egyik érdekes dolog az, hogy épült, mint egy edzőpálya és egy megfelelő tér szerkezete utca a város központjában. A történelmi helyszínek javasoljuk, hogy keresse a barokk székesegyház Avilai Szent Teréz, a 18. században, a legnagyobb kő pavilon Európában a központi park és városi múzeum. Mivel a nagyon termékeny földek és erdők gazdag dombok Bilogora, a lakosság főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés és az erdőgazdálkodás. Itt nagy hagyománya a tej és a sajt előállításához, így Belovár néha nevezik a város sajtot. Néhány a legnépszerűbb sajtokat, amelyek itt termelt Bilogorac, Podravac, Dimsi ... A városban található szállást jól felszerelt szobák és apartmanok a családi házak és a környéken talál szállást a gazdaságokban, amelyek hez nagyon érdekes falusi és healty ételt. Bjelovar szervezett érdekes kulturális és szórakoztató események, mint például a Bjelovar Fair, Terezijana, BOK fest, Doku-art és mások. A gasztronómiai kínálatát a régió gazdag és nagyon változatos, és élvezni fogja a nagyon finom és egészséges étel. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg Bjelovar és idilli lejtőin Bilogora és lazíthatnak a buja növényzet és a friss levegő ebben a régióban. Keresés magánszállások Bjelovar és a környező területet. Apartmanok, szobák és házak Bjelovar és környéke. Üdvözöljük a Bjelovar!

Belovár Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Belovár közelében