Apartmanok és magánszállás Vukovár

Vukovár Horvátország legnagyobb folyami kikötő a Dunán. Nem található a keleti kontinentális Horvátország torkolatánál a Vuka folyó a Dunába. Vukovár közigazgatási, gazdasági és kulturális központja, a Vukovár-Szerémség megye. Azt felvett csaknem 5000 éves múltra folyamatos üdülő, megtalálható a számos régészeti lelőhelyeket. Vučedoli kultúra a rézkori különösen fontos, és nevezték el a helyszínen Vučedol...

Rendezés:

Szobák Biser Dunava

Vukovár

A tengertől 10 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Szoba Noćko

Vukovár

A tengertől > 50 km
Kapacitás 14 fő

Ár tól 15 €

Apartman Lucija

Vukovár

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Szobák Biser Dunava ( Vukovár)

Válasszon egy csodálatos nyaralás magánszállások partján a Duna csak pár percre a víztorony. Duna gyöngyszeme a tökéletes választás, ha jönnek, hogy vizsgálja Vukovar, pihenni vagy üzleti. A teljes kapacitás 6 berendezett szobákban fürdőszoba, étkező reggeli, ingyenes Internet, egy garázs kerékpár tárolására és a hozzá tartozó műhely kerékpárjavítási, parkoló, gyümölcsfák a Duna mentén a különböző szezonális gyümölcs, ami az Ön rendelkezésére, és zöld nyári terasz. A szakmaiság, a vendégszeretet és a magas szintű szolgáltatást, lehetővé teszi, hogy az üdülés a Duna gyöngyszeme egyedülálló élményt. Hagyja, hogy a Duna gyöngyszeme lesz a hely a pihenésre, az üzleti siker és a találkozók, és kellemes találkozók és pillanatok.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Biser Dunava

A tengertől 10 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 40 €

Szoba Noćko ( Vukovár)

Szobák és apartmanok Nocko 700 m-re a városközponttól. Van egy 14 férőhelyes, ebből három háromágyas, két kétágyas és suite. Minden azzal a lehetőséggel, kapok egy extra ágyban. Továbbá, a vendégek használhatják az étkező és a konyha felszerelve minden szükséges készülékek (sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, stb). Saját parkoló található, amely az udvaron, valamint egy garázs kerékpárok. Szobák és apartmanok alkalmasak minden típusú turisták, az üzleti emberek a családok Cyclo turisták. Bízunk benne, hogy látni és kívánok kellemes időtöltést.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Noćko

A tengertől > 50 km
Kapacitás 14 fő

Ár tól 15 €

Apartman Lucija ( Vukovár)

Az Apartman Lucija szállása Vukovár területén terasszal és ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. Az apartman légkondicionált szállást kínál erkéllyel. A 2 hálószobás apartmanban síkképernyős TV-vel felszerelt nappali, mosogatógéppel felszerelt teljesen felszerelt konyha és 1 fürdőszoba található. A recepció hasznos tanácsokat kínál a környék megszerzéséhez. A vendégek pihenhetnek a kertben. Eszék 38 km-re, míg Vinkovci 24 km-re található. A legközelebbi repülőtér Osijek repülőtere, amely 25 km-re fekszik.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Lucija

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Vukovár

Vukovár  - Címer Vukovár Horvátország legnagyobb folyami kikötő a Dunán. Nem található a keleti kontinentális Horvátország torkolatánál a Vuka folyó a Dunába. Vukovár közigazgatási, gazdasági és kulturális központja, a Vukovár-Szerémség megye. Azt felvett csaknem 5000 éves múltra folyamatos üdülő, megtalálható a számos régészeti lelőhelyeket. Vučedoli kultúra a rézkori különösen fontos, és nevezték el a helyszínen Vučedol amely található néhány kilométerre Vukovar. Talán a leghíresebb kerámia edény régészeti ásatások Vučedol galamb történelmi város jelképe Vukovár. Miután a régi kultúra és a rómaiak ezen a területen a 9. században lakták horvátok. A 18. és a 19. században a nagybirtok által vásárolt egy német nemesi család, a grófok Eltz. Ma a vár a grófok Eltz kerül városi múzeum számos kiállítási ábrázoló elmúlt Vukovár őskortól napjainkig. Történelmi barokk központja Vukovar, amely a város egy konkrét elképzelés felismerhető házak barokk ívek épült jellegzetes stílusú Mária Terézia provinciális barokk. A központ védenek a városi történeti egységet. A melegebb hónapokban, akkor látogasson el Ada, homokos sziget a Dunán, ami egy népszerű úszás hely, minden lakói Vukovar, mindössze 5 perc alatt elérhető hajóval a központtól Vukovár. A városban élvezheti a számos kulturális és szórakoztató rendezvények, valamint az éttermekben kipróbálhatja a gasztronómiai különlegességekkel. Látogasson el a város Vukovar, találni megfizethető magánszállások és megtapasztalják a varázsa ennek érdekes kontinentális horvát város. Keresés magánszállások Vukovar. Apartmanok, szobák és házak Vukovar. Üdvözöljük a Vukovar!

Vukovár Időjárás előrejelzés