Apartmanok és magánszállás Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi kis település és település az Eszék-Baranja megye területén. Baranyában, Horvátország távoli keleti részén található, nem messze Eszéktől. Knezovi Vinogradi önkormányzatában mintegy 5000 lakosa van, főként a szarvasmarha tenyésztésében és a különböző mezőgazdasági növények, elsősorban gabona és szőlőművelés területén. A közelmúltban a vidéki, vadászati ​​és halászati ​​turizmus...

Rendezés:

Szobák Irena

Kneževi Vinogradi

A tengertől 10 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 12 €

Szobák Irena ( Kneževi Vinogradi)

Ha meg tettszene latogatnia a mi gyonyoru Baranjankat, akkor helyeszkedjel el a mi szallasainkban, amely mindeg keszit meglepeteseket az onok szamara tobb napra, engedelyt keszitunk! A szobaink Hercegszolloson vannak elhejezve, Baranja sziveben,a falunk legszebb utcajaban, igy nagyon jo kiindulasi pont meglatogati na mi gyonyoru Baranjankat, Slavonijat, Serbiat, a hatar kozel sege vegett.Telen kozpnti melegites varja onoket, nyaron viszont meg lehet furodni a helyi furdohelyen, amely 50 m a mi szallasunktol. Szeretettel varjuk onoket, Irena es Srećko Grgić.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Irena

A tengertől 10 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 12 €

Idegenvezető - Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Címer Kneževi Vinogradi kis település és település az Eszék-Baranja megye területén. Baranyában, Horvátország távoli keleti részén található, nem messze Eszéktől. Knezovi Vinogradi önkormányzatában mintegy 5000 lakosa van, főként a szarvasmarha tenyésztésében és a különböző mezőgazdasági növények, elsősorban gabona és szőlőművelés területén. A közelmúltban a vidéki, vadászati ​​és halászati ​​turizmus egyre inkább fejlődik. Itt van egy kedvelt nyári úticél az egész régió lakosainak, akik hagyományosan élvezik a medencék és a "Bazeni" sport- és szabadidőközpont gazdag turisztikai kínálatát. A hely nagyon békés és idilli, ideális a város szmogjának és nyüzsgésének kiszabadulására. A közelben található a Kopački rit természetvédelmi park, ahol a természet szerelmesei élvezhetik a gazdag állatvilágot, különösen a madárvilágot. A szálláshelyeket számos helyi gazdaságban kínálják, ahol megismerhetik Barány gazdag hagyományait és kulturális örökségét. Ízlelheti a szlavón specialitásokat, mint a kulen vagy a kiváló minőségű baranjai borok. Üdvözöljük a Kneževi Vinogradiban.

Kneževi Vinogradi Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Kneževi Vinogradi közelében