Apartmanok és magánszállás Sziszek

Sisak a főváros Sisak megye Horvátországban. Ez található a folyó torkolatától Oder a Kupa és a Kupa folyó Sava, a termékeny és mocsaras terület Pannon-síkság. Sisak az egyik legrégebbi település a Közép-Horvátország és régészeti nyomait bennlakás vannak nyúlik vissza az ie 4. században. Az 1. században a helyén a mai Sisak alakult római katonai tábor - Siscija, amely hamarosan a jogállást megszerezték a város,...

Rendezés:

Agroturizmus Stara Iža

Sziszek

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Szoba Sisak

Sziszek

A tengertől 10 km
Kapacitás 22 fő

Ár tól 25 €

Agroturizmus Stara Iža ( Sziszek)

A "Stara Iža" vidéki turizmus a Lonjsko polje Természeti Park központjában található, Kratečko faluban, mintegy 30 km-re. Sisakból. Az apartman LCD TV-vel, légkondicionálóval és Wi-Fi hozzáféréssel felszerelt. A "Stara Iža" vidéki turizmus részeként a vendégek éttermeket is igénybe vehetnek, ahol hagyományos ételeket szolgálnak fel, és különösen a "Carp on rails", a Moslavina borok és a szilva specialitásait. A vidéki turizmus szerves részeként a "Roda -art" galéria ajándékai is szerepelnek. A Stara Iža egy régi (200 g) eredeti családi házban berendezett családi házban kínál szállást. Az apartman a modern élethez igazodik, és konyhasarokkal és zuhanyzóval ellátott WC-vel felszerelt szobából áll. A vendégek használhatják az udvari teraszt, a családi udvart és a kerti grillet. A vendégek használhatják az udvari teraszt, a családi udvart, a parkolót és a kerti grillet. Az üdülési adó 5,50 kn / vendég és nap (a gyerekek kivételével) kerül felszámolásra a szálláshelyen.

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Stara Iža

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár kérésre

Szoba Sisak ( Sziszek)

Mi szívében található az üzleti zóna Sisak és van egy remek választás üzleti vendégek számára, valamint a különböző sportegyesületek, valamint azokat, akik látogatják Sisak. Tágas szoba, négy csillagos luxus színvonalú szállást, teszik az itt tartózkodást Sisak pihentető és élvezetes. Amellett, hogy szállást, szobák Sisak kínál a vendégek ingyenes parkolást, ingyenes internet és TV szolgáltatás. Kínálunk tizenkét hálószoba, amelyek közül három kétágyas különálló ágyakkal, nyolc kétágyas szoba dupla ággyal és egy szoba egy dupla ágy a kanapéval két fő részére. Mindazok, akik szeretnék megismerni a város, közel a sok látnivaló talál, múzeumok és egyéb kulturális látnivalók. Látogass el a gyönyörű város Sisak és tartózkodás szobák Sisak :)

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Sisak

A tengertől 10 km
Kapacitás 22 fő

Ár tól 25 €

Idegenvezető - Sziszek

Sziszek  - Címer Sisak a főváros Sisak megye Horvátországban. Ez található a folyó torkolatától Oder a Kupa és a Kupa folyó Sava, a termékeny és mocsaras terület Pannon-síkság. Sisak az egyik legrégebbi település a Közép-Horvátország és régészeti nyomait bennlakás vannak nyúlik vissza az ie 4. században. Az 1. században a helyén a mai Sisak alakult római katonai tábor - Siscija, amely hamarosan a jogállást megszerezték a város, majd később a helyzetét a fővárosban Pannónia tartomány Savia. Visszavonása után a törökök a 18. és a 19. században Sisak tapasztalható gazdasági és a városi fellendülés, és a 20. században vált az egyik legnagyobb ipari városok Horvátországban köszönhetően az olajfinomító, acél növény, folyami kikötő és a marás és sütőipari termelés . Mostanában Sisak egyre inkább részt a turizmusban, különösen köszönhetően a védett vizes terület Lonjsko polje és vidéki faépítészet, Sisak Old Town, Old Bridge - az első fahíd a folyón Kupa és vonzó városközpont mentén Kupa és a régészeti park Siscia maradványai a római építészet. Vannak vonzó vadászterület a vadászok a környező erdőkben Petrova és Zrinska hegyek. Szállás szerény, de magánszállások, akkor mindig talál egy minőségi lakás, vagy szoba. Gasztronómia Sisak nem hagyja közömbösen, és minden a régió specialitásai különösen a hagyományos helyi ételeket, akkor próbáljon meg az egyik a számos étterem vagy a vidéki háztartásokban a területen. Látogasson el a régi város Sisak a bankok a két folyó, és élvezheti mind a történelmi emlékek, valamint a természeti szépsége környéke. Keresés magánszállások Sisak és a környező területet. Apartmanok, szobák nyaralók Sisak, olcsóbb akár 40%. Üdvözöljük a Sisak!

Sziszek Időjárás előrejelzés