Apartmanok és magánszállás Petrinja

Petrinja egy kisváros, amely a Kupa folyó jobb partján található, 13 km-re délre Sisaktól és 48 km-re délkeletre Zágrábtól. Ez a legnagyobb város a Banovina térségben, összesen 25 ezer fővel és Sisak-Moslavina megye szerves része. Petrinja stratégiai pozíciója a folyamatos küzdelem oka volt a Banovina hosszú történetében. A régi középkori Petrinja, amelyet 1240-es első írásos feljegyzése igazol, IV. megadta a szabad...

Rendezés:

Nyaraló ház Villa Nina

Petrinja

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 120 €

Nyaraló ház Villa Nina ( Petrinja)

Petrinja közvetlen közelében, mindössze 50 km-re Zágrábtól, egy nagyon csendes és nyugodt helyen található, nyaraló medencével, erdő és a Kupa folyó körül. A környéken nincsenek létesítmények vagy bérlők, és csak a béke, a csend és a kíváncsi madarak látványa fogja Önt fogadni. A kikapcsolódás oázisa egy erdei árnyék, tele természeti illatokkal, amelyek nyugodtvá és elégedettségévé teszik. A 2500 m2-es művelésű kertben tartózkodik, és egy olyan kilátással rendelkezik, amelyet nem szabad elfelejteni. A ház elkészült, berendezett és berendezett, két hálószobával, nappalival, konyhával, két fürdőszobával, és három nagy terasszal rendelkezik, amelyekkel élvezheti. A teljesen felszerelt konyha lehetővé teszi az étkezés elkészítését, miközben steakot pekándióban sütnek. Ha a gyerekek pihenés közben veled vannak, akkor azok minden korosztály számára alkalmas játszótéren játszhatók. 400 méteren belül teniszpályák és egyéb sportlétesítmények találhatók, étterem, kávézó, sétányok az erdőn, kerékpárutak és gyalog a hegyi kunyhóig. A Kupa folyó környéke strandjaival és különféle sportlétesítményekkel választási lehetőséget kínál Önnek: csónakázás vagy horgászat.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Villa Nina

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 120 €

Idegenvezető - Petrinja

Petrinja  - Címer Petrinja egy kisváros, amely a Kupa folyó jobb partján található, 13 km-re délre Sisaktól és 48 km-re délkeletre Zágrábtól. Ez a legnagyobb város a Banovina térségben, összesen 25 ezer fővel és Sisak-Moslavina megye szerves része. Petrinja stratégiai pozíciója a folyamatos küzdelem oka volt a Banovina hosszú történetében. A régi középkori Petrinja, amelyet 1240-es első írásos feljegyzése igazol, IV. megadta a szabad királyi város kiváltságait. A 16. században Petrinja megváltoztatta eredeti helyét a Zrinska gore lábánál, a Kupa folyó mentén fekvő termékeny síkságon. A Banovina térség leginkább Zrinska és Hrastovacka felvidékének dombos lejtőit és kisebb síkságokat fedi le a Kupa és Petrinjčica mentén. Petrinja és környéke számos kikapcsolódási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, mint például számos sétányon, túrázáson és kerékpározáson. Így megtudhatja a város természetes, kulturális és történelmi örökségét, valamint a történelmi Banovina szélén található környező falvakat. A Hrastovačka Gora számos jelzett túraútvonalat kínál, és az összes útvonal a Cepeliš legmagasabb csúcsához vezet, ahol hegyi kunyhó található, és 415 m magasságban. A jól ismert Petrinja sétány - a 6,5km hosszú, rekreációs-gyalogos, körgyűrűs pálya - a Petrinjčica hídjától felfelé indul. A sétány különösen vonzó területe a gyönyörű öreg fák. Négy kerékpáros útvonal van, amelyek nagyon kellemesek és alkalmasak Petrinja területén. A vadászati ​​turizmus gazdag erdők és vadvilág miatt alakult ki. A Petrinjában található apartmanok, szobák és üdülőházak a családi családi szállás részeként találhatók. Ily módon megismerkedhet a barátságos házigazdákkal, akik szívesen segítenek egy kellemes és gondtalan nyaralást eltölteni Horvátország ezen a részén. Üdvözöljük Petrinja!

Petrinja Időjárás előrejelzés