Apartmanok és magánszállás Jasenovac

Jasenovac egy békés hely, és az ülés az önkormányzat Sisak megyei Horvátországban. Nem található a távoli délkeleti részén Sisak megye a tágas Pannon-síkság körülvéve folyók Trebež, a Száva és Una. Sisak közel 70 km-re, a falu lakossága 800 fő. Köszönhetően a természeti erőforrások, a termékeny föld és sűrű tölgy és kőris erdők lakói Jasenovac főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés...

Rendezés:

Szoba Kod ribiča

Jasenovac

A tengertől 4 km
Kapacitás 30 fő

Ár kérésre

Szoba Kod ribiča ( Jasenovac)

Ebben Jasenovac, mindössze 7 km-re Novska (A3-autópálya-kijárat) található egy étterem Kod Ribica. A bejáratnál a Lonja területen, körülvéve rengeteg kulturális és természeti látnivalók, egyszerűen tévedhetetlen pont a látogatók és a turisták számára. Ha vágynak posavinai specialitások, ha keresel egy jó bor, ha szüksége van egy hely, hogy megünnepeljük, vagy csak szeretne eltölteni egy kellemes időt a barátok és a család, akkor jó helyen jár. Az étterem saját parkoló mintegy 30 autó. A belső tér az étterem 60 férőhelyes (és külön terem 20) alkalmas esküvők, egyéb rendezvények, illetve üzleti találkozók elválasztott kisebb szoba. Egy külön szobában 20 férőhely élvezheti a kandalló és kenyér sütő. Kínálunk 12 hálószoba. Minden szoba fel van szerelve műholdas TV (LCD), WC, éjjeliszekrény és tárolási ruhát és cipőt. A kapacitás a szoba kb 30 fő.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Kod ribiča

A tengertől 4 km
Kapacitás 30 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Jasenovac

Jasenovac  - Címer Jasenovac egy békés hely, és az ülés az önkormányzat Sisak megyei Horvátországban. Nem található a távoli délkeleti részén Sisak megye a tágas Pannon-síkság körülvéve folyók Trebež, a Száva és Una. Sisak közel 70 km-re, a falu lakossága 800 fő. Köszönhetően a természeti erőforrások, a termékeny föld és sűrű tölgy és kőris erdők lakói Jasenovac főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés és az erdőgazdálkodás. A turizmus lassan fejlődik, mert szinte az egész terület a község található a Natúrpark Lonjsko polje, amely a legnagyobb védett mocsaras terület a Duna-medencében. Itt látható egy csomó vad és háziállatok, veszélyeztetett madárfajok, valamint a hagyományos, fából készült építészet a régi házak. Ez a terület egy igazi ínyenc paradicsom, ha szereted készült ételeket az édesvízi halak. Annak ellenére, hogy a természetes szépség, Jasenovac talán legismertebb Jasenovac Memorial, amely az egyik legnagyobb műemlék a holokauszt és a népirtás 2. világháború Horvátországban. Látogasson Jasenovac kínálnak a tekintetben, hogy az áldozatok a fasizmus és a gazdag növény- és állatvilág, ami körülveszi. Keresés megfizethető magánszállások Jasenovac és a környező területet. Apartmanok szobák és nyaralók a Jasenovac. Üdvözöljük a Jasenovac!

Jasenovac Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Jasenovac közelében