Apartmanok és magánszállás Szamobor

A város Samobor található északnyugati részén Horvátország, valamint a szlovén határ közelében, Zagreb (20 km) és lábánál Žumberak és a Samobori hegyekben. Ez lehetővé tette, helyét a gazdasági és turisztikai fejlődésének. Jellemzője, hogy rendkívül kedvező feltételek az élet, mert a rendkívül tiszta levegő, a kellemes klíma és tartósított természet, ami körülveszi azt. Gyönyörű sétány, a város, buja...

Rendezés:

Apartman Gradna

Szamobor

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Nyaraló ház Nature

Szamobor

A tengertől > 50 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 100 €

Apartman Studio Samobor

Szamobor

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 30 €

Apartman Gradna ( Szamobor)

Az Apartmani Gradna jó alkalmat kínál a tengerre utazók számára, mert Bregana határátkelőhelye és Zágráb közelében található. Azok, akik nyaralni akarnak békés Samobor-ban vagy a környező úti célokban, beleértve Zagreb városát is. Ezen kívül békés, pihentető légkört kínálunk az Önök rendelkezésére álló tárgyak számára. Bízunk benne, hogy megérkezik.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Gradna

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 40 €

Nyaraló ház Nature ( Szamobor)

A Cerje Samoborsko városában található Nature House közös társalgóval, kerttel és terasszal várja vendégeit. A villa kilátással rendelkezik a városra, 8 km-re Samobortól. A villa 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, síkképernyős műholdas TV-vel, étkezővel, teljesen felszerelt konyhával és kertre néző terasszal rendelkezik. Zágráb 33 km-re, míg Čatež ob Savi 24 km-re fekszik. A legközelebbi repülőtér a Zagreb Franjo Tuđman, amely 42 km-re helyezkedik el a Kuća za odmor Nature épületétől. A szálloda fizetős reptéri transzfert kínál.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Nature

A tengertől > 50 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 100 €

Apartman Studio Samobor ( Szamobor)

Örömmel kínálunk Önnek szállást egy felújított stúdiólakás központjában Samobori, közel Tomislav király tér mellett, a Hotel Livadi? A Strážnická utcán. A lakás teljesen berendezett, egy nappali, konyha és fürdőszoba (WC, zuhanyzó), egy teljes területe 20,3 m2. Fel van szerelve a modern és funkcionális, és ISKON-TV csatlakozás és ADSL internet-hozzáférés (Wi-Fi). A lakás légkondicionált, és szerelt elektromos radiátorok. A közelben számos nyilvános parkolók, áruház, élelmiszer, gyógyszertár, stb ár kiadó stúdió lakás HRK 230,00 + ÁFA per fő / nap.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Studio Samobor

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár tól 30 €

Idegenvezető - Szamobor

Szamobor  - Címer A város Samobor található északnyugati részén Horvátország, valamint a szlovén határ közelében, Zagreb (20 km) és lábánál Žumberak és a Samobori hegyekben. Ez lehetővé tette, helyét a gazdasági és turisztikai fejlődésének. Jellemzője, hogy rendkívül kedvező feltételek az élet, mert a rendkívül tiszta levegő, a kellemes klíma és tartósított természet, ami körülveszi azt. Gyönyörű sétány, a város, buja erdők és számos üdülőhelyek körül a várost, és gasztronómiai különlegességek, mint a Žumberak bárány, a pisztráng, őz és kremsnite elegendő csali minden látogatókkal. Samobori gazdag kulturális és történelmi örökségét, számos hagyományos események, híres Samobori Farsang ... Minden héten és minden évszakban, különösen a hétvégén, Samobori a cél a több ezer látogató. Ha jönnek a Samobori először vagy a rövid vagy hosszú látogatásra, javasoljuk, hogy maradjon megfizethető magánszállások. Kiadó szobát vagy lakást, és megfeleljen a barátságos helyiek, aki megmutatja az összes nevezetességét kínált Samoborban. Üdvözöljük!

Szamobor Időjárás előrejelzés