Apartmanok és magánszállás Ozaly

Ozalj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a Kupa-folyó Közép-Horvátország, Észak-Karlovac. Ez közel van a szlovén határ, amely mindössze 15 km-re található. A középkori város Ozalj épül feletti fennsíkon a Kupa-folyó, és első említése a 13. században, mint a szabad királyi város. Eredetileg tulajdonában volt híres arisztokrata család Frangepán, de a 16. században tulajdona másik híres...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Ozaly

Rendezés:

Agroturizmus Sablić

Ozaly

A tengertől > 50 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 200 €

Apartman Arcadia

Ozaly

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 100 €

Agroturizmus Sablić ( Ozaly)

A Sablic Country House egy évszázados családi ház, eredetileg tölgyből épített, Pokuplje hagyományos stílusban (a Kupa-folyó környéke, Ozalj város közelében). 2008-ban felújítottuk a házat néhány régi és eredeti elem tiszteletben tartásával, és felszereltük a mai életmódhoz. Rusztikus nyaralónk az újonnan épült alagsorban helyezkedik el, terasszal, a „ganak” nevű terasszal, amely házról ismert és ismert a régi horvát építkezés típusa. A nappaliba a bejárat a teraszról nyílik, ami a konyhával és az étkezővel egy nagy szobát jelent. Az első emeleten három hálószoba és két fürdőszoba található. Ez a hangulatos nyaralóház nagy parkolót és kültéri konyhát tesz lehetővé, amely kültéri lógásra szolgál két további WC-vel. Egyedülálló élményt kínálunk a természetben: valódi faházban való alvás legelőkkel, erdőkkel és gyönyörű kilátással a Žumberak-hegységre. a saját ökológiai ökológiai kertjéből frissen szedett gyümölcsöt és zöldséget eszik, és kavicsos tengerpartján napozhat. És van egy fatüzelésű cserépkályha, amellyel melegíthet minden szobát hideg napokban. Üdvözöljük !

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Sablić

A tengertől > 50 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 200 €

Apartman Arcadia ( Ozaly)

Ha el akarja menekülni a városi tömegektől, megismerni egy gyönyörű pihenési és kikapcsolódási helyet, és érezni egy vidéki ház melegségét, jöjjön el az Arcadia apartmanhoz, amelyet tiszta és érintetlen természet vesz körül. Élvezze a gyönyörű kilátást a vidékre, a madarak éneklését, a hosszú sétákat, a kerékpározást, a bogyók szedését. A természet és az ember tökéletes keveréke. Ideális családok számára, akik szeretnék élvezni a természetet. A lakástól 2,5 km-re található egy lenyűgöző épület - Ozalj óvárosa -, egy sziklán, a Kupa folyó felett. Itt található a helyi múzeum, amelynek történelmi és régészeti gyűjteménye van Ozaljról és környékéről. Az Ozalj etno park, Ozalj központjától 1 km-re, hagyományos építészet. A lakástól 1,5 km-re található egy adrenalin park. A Vrlovka-barlang Kamanje-ban található, az egyik legrégebbi ismert barlang Horvátországban. A Žumberak Természetvédelmi Park, egy tágas terület, értékes ökológiai, táj- és kulturális-történelmi jellemzőkkel, 10 km-re fekszik Ozaljtól. Dubovac óvárosa Karlovacban található, egy négy folyón fekvő városban, Horvátország egyik legszebb és legjobban megőrzött feudális építészeti műemlékében, Ozaljtól 20 km-re. A Karlovac édesvízi akváriuma - Aquatika - egyedülálló eseményt kínál a víz alatti világban és a tavakban. Turanj régi osztrák laktanyajában, Károlyváros központjától 4 km-re, a Honvédő Háború múzeuma található. Európa legszebb természeti látnivalói között szerepel a csodálatos Plitvicei-tavak Nemzeti Park, csupán 1 órás autóútra Karlovac-tól. A főváros, Zágráb mindössze 40 km-re fekszik Ozaljtól. Úgy döntöttem, hogy elkötelezem magam a családi szálláslehetőséggel, azaz egy apartman bérlésével. Széles mosollyal és meleg szívvel szeretnék üdvözölni a vendégeimet. Nagy öröm számomra, hogy a gyönyörű táj, távol a városi tömegektől, és mégis minden fontos létesítmény közelében, ahol élek, gazdag erdőkkel és rétekkel, a lakosok idilli életével, tökéletes vendégem lesz hely a kikapcsolódásra, és megtalálja ott a béke oázisát. Érkezéskor a vendégeket üveg bor, harapnivalók, szezonális gyümölcsök vagy zöldségek fogadják. Előzetesen gondolkodtam a vendégeimről és azok biztonságáról, és baleseti biztosításokat rendeztem a lakásban tartózkodásom során minden vendég számára. Minden javaslat, megjegyzés vagy bók üdvözlendő. Meg akarom felelni minden vendég elvárásainak.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Arcadia

A tengertől > 50 km
Kapacitás 5 fő

Ár tól 100 €

Idegenvezető - Ozaly

Ozaly  - Címer Ozalj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a Kupa-folyó Közép-Horvátország, Észak-Karlovac. Ez közel van a szlovén határ, amely mindössze 15 km-re található. A középkori város Ozalj épül feletti fennsíkon a Kupa-folyó, és első említése a 13. században, mint a szabad királyi város. Eredetileg tulajdonában volt híres arisztokrata család Frangepán, de a 16. században tulajdona másik híres arisztokrata család Zrínyi. Az ingatlan-ig maradt 1671 és Zrínyi-Frangepán összeesküvés ellen az abszolutista politika a Habsburgok és Ausztria. Napján Ozalj ünneplik április 30-án, ugyanazon a napon, amikor kivégezték Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc Kristóf. Ozalj ma egy nagyon jó alapot a turizmus fejlesztését, különösen a kulturális és történelmi kirándulás jellegű. A legnagyobb attrakció középkori város Ozalj ahol Múzeum értékes kiállítási idején Zrínyi és Frangepán. Itt is az egyik első vízerőmű Horvátország 1908 épült, a Kupa-folyó, amely egyben egy kulturális emlék. A nyár folyamán élvezheti az összes tevékenységek által kínált tiszta folyó Kupa, és akkor látogasson el a híres borutak a terület és megkóstolhatják a helyi borokat. Látogassa meg ezt a különleges és gyönyörű terület erdős dombok és smaragd Kupa folyó, és ismerje meg a gazdag történelmi és kulturális örökségét. Keresés az olcsó magánszállások Ozalj és a környező területet. Apartmanok, szobák és nyaralók Ozalj és környéke. Üdvözöljük a Ozalj!

Ozaly Időjárás előrejelzés