Apartmanok és magánszállás Ozaly

Ozalj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a Kupa-folyó Közép-Horvátország, Észak-Karlovac. Ez közel van a szlovén határ, amely mindössze 15 km-re található. A középkori város Ozalj épül feletti fennsíkon a Kupa-folyó, és első említése a 13. században, mint a szabad királyi város. Eredetileg tulajdonában volt híres arisztokrata család Frangepán, de a 16. században tulajdona másik híres...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Ozaly

Rendezés:

Agroturizmus Seljačko domaćinstvo Sablić

Ozaly

A tengertől > 50 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 200 €

Agroturizmus Seljačko domaćinstvo Sablić ( Ozaly)

A Sablic Country House egy évszázados családi ház, eredetileg tölgyből épített, Pokuplje hagyományos stílusban (a Kupa-folyó környéke, Ozalj város közelében). 2008-ban felújítottuk a házat néhány régi és eredeti elem tiszteletben tartásával, és felszereltük a mai életmódhoz. Rusztikus nyaralónk az újonnan épült alagsorban helyezkedik el, terasszal, a „ganak” nevű terasszal, amely házról ismert és ismert a régi horvát építkezés típusa. A nappaliba a bejárat a teraszról nyílik, ami a konyhával és az étkezővel egy nagy szobát jelent. Az első emeleten három hálószoba és két fürdőszoba található. Ez a hangulatos nyaralóház nagy parkolót és kültéri konyhát tesz lehetővé, amely kültéri lógásra szolgál két további WC-vel. Egyedülálló élményt kínálunk a természetben: valódi faházban való alvás legelőkkel, erdőkkel és gyönyörű kilátással a Žumberak-hegységre. a saját ökológiai ökológiai kertjéből frissen szedett gyümölcsöt és zöldséget eszik, és kavicsos tengerpartján napozhat. És van egy fatüzelésű cserépkályha, amellyel melegíthet minden szobát hideg napokban. Üdvözöljük !

Kategorizálás Kategorizálás - Agroturizmus Seljačko domaćinstvo Sablić

A tengertől > 50 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 200 €

Idegenvezető - Ozaly

Ozaly  - Címer Ozalj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a Kupa-folyó Közép-Horvátország, Észak-Karlovac. Ez közel van a szlovén határ, amely mindössze 15 km-re található. A középkori város Ozalj épül feletti fennsíkon a Kupa-folyó, és első említése a 13. században, mint a szabad királyi város. Eredetileg tulajdonában volt híres arisztokrata család Frangepán, de a 16. században tulajdona másik híres arisztokrata család Zrínyi. Az ingatlan-ig maradt 1671 és Zrínyi-Frangepán összeesküvés ellen az abszolutista politika a Habsburgok és Ausztria. Napján Ozalj ünneplik április 30-án, ugyanazon a napon, amikor kivégezték Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc Kristóf. Ozalj ma egy nagyon jó alapot a turizmus fejlesztését, különösen a kulturális és történelmi kirándulás jellegű. A legnagyobb attrakció középkori város Ozalj ahol Múzeum értékes kiállítási idején Zrínyi és Frangepán. Itt is az egyik első vízerőmű Horvátország 1908 épült, a Kupa-folyó, amely egyben egy kulturális emlék. A nyár folyamán élvezheti az összes tevékenységek által kínált tiszta folyó Kupa, és akkor látogasson el a híres borutak a terület és megkóstolhatják a helyi borokat. Látogassa meg ezt a különleges és gyönyörű terület erdős dombok és smaragd Kupa folyó, és ismerje meg a gazdag történelmi és kulturális örökségét. Keresés az olcsó magánszállások Ozalj és a környező területet. Apartmanok, szobák és nyaralók Ozalj és környéke. Üdvözöljük a Ozalj!

Ozaly Időjárás előrejelzés