Apartmanok és magánszállás Pašman - Neviđane

Neviđane egy kis turisztikai település és kikötő megyében horvátországi Zadar. Nem található a keleti partján, a sziget Pasman, 3 km-re északnyugatra a város Pasman. Az idősebb része a város mintegy 300 m-re a tengertől, míg az új rész a városban található a part mentén. A település első említése a 11. században, és nevezték el a kolostor Szent Nevijane lerombolt háború a 17. században. A mai plébániatemplom Szent...

Rendezés:

Apartmanok Benić

Pašman - Neviđane

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár kérésre

Apartmanok Kantarion

Pašman - Neviđane

A tengertől 100 m
Kapacitás 11 fő

Ár kérésre

Apartmanok Nevijana

Pašman - Neviđane

A tengertől 10 m
Kapacitás 18 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Keso

Pašman - Neviđane

A tengertől 150 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Benić ( Pašman - Neviđane)

Benic Apartments található egy családi ház, amely mindössze néhány méterre a tengertől és a strandtól. Parkolás saját parkoló házak. Fekvőhely kis csónakok. Ez a tökéletes hely mindazoknak, akik a csendet és nyugalmat

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Benić

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár kérésre

Apartmanok Kantarion ( Pašman - Neviđane)

Apartmanok Kantarion megtalálható egy kis halászfalu Dobropoljana a sziget Pasman. Az apartman található az első emeleten, a ház. A házban található egy nagy birtok 20.000 m2, így garantálva jelentős elszigetelten a többi lakott része sziget - a fordításban: a béke, a nyugalom, a mediterrán növényzet. Ugyanakkor, lakások viszonylag közel a tenger és a strand (100 méter vagy néhány perc séta). Az apartmanok alapfelszereltsége, és ideális családi nyaralás. Minden apartman légkondicionált. Mi lesz boldog, hogy találkozzanak és elhelyezésére van, és reméljük, hogy Önt a nyáron a lakások!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Kantarion

A tengertől 100 m
Kapacitás 11 fő

Ár kérésre

Apartmanok Nevijana ( Pašman - Neviđane)

Nevijana Apartments mindössze néhány méterre a tengertől. A közelben található a gyönyörű homokos strand ideális a gyermekek számára. Az apartmanok saját fedett parkoló, grill, hogy háziállatok. Az apartmanok 4 + 2 fő részére. Két hálószoba, konyha és wc.Mogućnost kirándulásokat a Kornati Nemzeti Park.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Nevijana

A tengertől 10 m
Kapacitás 18 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Keso ( Pašman - Neviđane)

Pihenjen a természetben, élvezze a békét és csendet, kapcsolja be az érzékeket, és pihenje lelkét és testét. Átlagosan 2650 napsütéses órát és 25 ° C és 27 ° C közötti tengerszint feletti hőmérsékletet számos homokos és kavicsos strand vagy egy félreeső helyszínen úszhat és napozhat. A kalandra és a kikapcsolódásra vágyóknak biciklis és kocogó utak vezetnek Önt a Pašman sziget mind a 9 helyén, hogy megtapasztalhassák a sziget tengerparti részének minden varázsait, vagy a macadami utakat, amelyek a város közepén vezetnek. sziget. Használja ki a lehetőséget, hogy látogassa meg a zöldebb szigetet az Adria ezen részén, az érintetlen természet, tájak és környezetek legtisztább tengerén, és találkozzon a nagy szívű helyiekkel. A sziget szomszédsága és a jó közlekedési kapcsolatok lehetővé teszik a városi területek, Biograd na moru és Zadar, valamint a természetes gyöngyök Kornati, Vransko jezero vagy Krka elérését. További információért forduljon hozzánk közvetlenül:

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Keso

A tengertől 150 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 35 €

Idegenvezető - Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane  - Címer Neviđane egy kis turisztikai település és kikötő megyében horvátországi Zadar. Nem található a keleti partján, a sziget Pasman, 3 km-re északnyugatra a város Pasman. Az idősebb része a város mintegy 300 m-re a tengertől, míg az új rész a városban található a part mentén. A település első említése a 11. században, és nevezték el a kolostor Szent Nevijane lerombolt háború a 17. században. A mai plébániatemplom Szent Szív a 19. század végén, vannak a templom romjai a 17. században, míg a temetőben vannak a romok a templom épült a 11. században. Mindez azt mondja, a hosszú és gazdag története ez a kis város és az egész sziget Pasman. Ebben Neviđane él mintegy 400 lakos, akik hagyományosan a mezőgazdaságban dolgozók, a halászat és a turizmus. A turizmus, valamint más részein a part fejlesztenek végén a hatvanas évek, és szállást is kínálnak kizárólag magánszállások apartmanok, szobák és nyaralók. Itt van egy szép homokos strand, amely ideális a kisgyermekes családok. A tenger nagyon tiszta, köszönhetően az erős tengeráramlatok a Pašman-csatorna, amely megváltoztatja irányát minden 6 órában. Amellett, hogy az úszás, napozás és a vízi sportok, minden látogató és a vendégek jól ismert Pasman ételeket. Javasoljuk egy kellemes biciklizés, így felfedezheti az egész szigeten. Szerelmeseinek szórakoztató és éjszakai életének, azt javasoljuk, egy este a közeli városokban Biograd vagy Zadar. Keresés kínálatunkat olcsó apartmanok, szobák és egyéb magán szállás Neviđane és eltölteni egy nyugodt és kellemes nyaralást egy igazi sziget hangulatát az Adria. Magánszállás A Neviđane a Pasman szigeten. Üdvözöljük a Neviđane!

Pašman - Neviđane Időjárás előrejelzés