Apartmanok és magánszállás Pašman - Kraj

Kraj egy kis falu délkeleti részén a sziget Pasman, 3 km-re délre a város Pasman. Ez mentén húzódik, két gyönyörű homokos strandok, körülvéve ősi olajfák és szőlőültetvények. A hely nagyon csendes és nyugodt, ideális gyermekes családok számára, hanem mindazoknak, akik szeretnék kipihenni a nagy város tömeg és a zaj. A város uralja a ferences kolostor Szent Duje a 14. században épült gótikus stílusban. A kolostor...

Rendezés:

Apartmanok Vila Kruna i Palma

Pašman - Kraj

A tengertől 10 m
Kapacitás 53 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Benčić

Pašman - Kraj

A tengertől 20 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 30 €

Nyaraló ház Tkon - Kraj

Pašman - Kraj

A tengertől 80 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 70 €

Apartman ŠANDRIĆ Pašman

Pašman - Kraj

A tengertől 100 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Apartman DARIO Pašman

Pašman - Kraj

A tengertől 100 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 100 €

Apartmanok KRAJ - Pašman

Pašman - Kraj

A tengertől 300 m
Kapacitás 30 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Vila Kruna i Palma ( Pašman - Kraj)

Family Kontin Szeretnénk bemutatni Önnek egy ajánlatot a luxus apartmanokat villák Kruna és Palma, a nevezett helyen Kraj Pasman sziget, Horvátország. Apartman villák, vonzóan található homokos strandok, amelyek nem csak a fényűzően berendezett, de az általuk kínált Gyönyörű kilátás nyílik a Pašman-csatorna, abból a célból, hogy bekapcsolja a nyaralást egy egyedülálló élmény. Villa Kruna, rangsorolt ??4 csillagos, fényűző szállást, amely kényelmes elhelyezést akár 30 fő részére. Villa első sorban található, egy gyönyörű helyen, a nagyon homokos strand, kilátással a Pašman-csatorna. Gazdag mediterrán kertben, amely körülveszi a villa teszi a látogatást felejthetetlen. Van egy megvilágított medence a kertben. Villa Palma, rangsorolt ??4 csillagos, fényűző szállást, amely kényelmesen elfér akár 23 fő részére. Villa található egy gyönyörű helyen, a nagyon homokos strand, azzal a céllal, a Pašman-csatorna. A nagyon közelsége egy homokos strand teszi ezt villa különleges, mert a vendégek gyakorlatilag azonnal kapcsolatba tenger. Amellett, hogy a luxus szállást és szórakoztató töltött idő villák, Kontin család kínálunk lehetőséget a félpanzió típusú táplálékot a kellemes vendég csak étteremben a villa Kruna.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Vila Kruna i Palma

A tengertől 10 m
Kapacitás 53 fő

Ár tól 50 €

Apartmanok Benčić ( Pašman - Kraj)

A Bencic Apartments Krajban található (Pasman-sziget, Zadar). A szálláshely távolságra van az első strandtól, 20 m-re. Az egy személy számára legkevesebb 2 ember, a maximálisan ötödik vendég pedig erkéllyel / terasszal, kerttel, konyhai eszközökkel, TV-vel, mosodával, grillezéssel veheti igénybe. Különleges ajánlatok: helyi specialitások előkészítése, gyümölcsök a kertből, tejtermékek, olívaolaj, bor, halászat, túrázás és pješa eje, kirándulások, kulturális vagy természeti helyszínek látogatása, hegyikerékpározás, csónakkikötés.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Benčić

A tengertől 20 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 30 €

Nyaraló ház Tkon - Kraj ( Pašman - Kraj)

Hause van locatet 75 m, a strand. Van egy étkező és egy konyha. A TV is rendelkezésre áll. Egyéb szolgáltatások dragana ház terasz. Kerékpárbérlés áll rendelkezésre a szállodában. És a terület népszerű a horgászat. Šibenik 45 km-re dragana ház, míg a Vodice 36 km-re van az ingatlantól. Zadar repülőtere 19 km-re található.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Tkon - Kraj

A tengertől 80 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 70 €

Apartman ŠANDRIĆ Pašman ( Pašman - Kraj)

A Šandrić kőház a Pasman szigetén található, Ugrinić. A házban három újonnan épült apartman található (két hálószoba 4 + 2 fő, egy hálószoba 2 + 2 fő, stúdió 2 + 1) Két hálószobás apartman 60 m2-es Egy hálószobás apartman 35 m2-es Stúdió 25m2 A ház 90 méterre található az újonnan épült strandtól. Az apartmanok wifi, SAT TV, légkondicionáló, grill, parkoló. A kompállomástól kb. 2 km-re található a ház. A bencés kolostor 400 méterre van a háztól.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman ŠANDRIĆ Pašman

A tengertől 100 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Apartman DARIO Pašman ( Pašman - Kraj)

A 2 + 2 fős medencével rendelkező apartmanok Kraj városában, Pašman szigetén találhatóak, és a homokos strandtól 100 méterre találhatók. A medence mellett található egy fedett nyári konyha grillel, ahol az árnyékban gond nélkül pihenhet, és ebédre készíthet vacsorát, miközben a gyerekek élvezhetik a gyönyörű medencében úszást. A strandon 2 kávézó található, ahonnan lélegzetelállító kávé várja a gyönyörű szigetvilágot és a Pašman-csatornát.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman DARIO Pašman

A tengertől 100 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 100 €

Apartmanok KRAJ - Pašman ( Pašman - Kraj)

Apartmanok fűtött medencével 2 + 1,2 + 2 és 4 + 2 személy, így a medence fürdése 4 hónapig lehetséges Az apartmanok újonnan berendezettek a szükséges eszközökkel, A vendégek használhatják a nyári konyhát és a grillezőt a medencénél. A tulajdonosoknak van egy 5 méteres kabinja is, amely a vendégek rendelkezésére áll Minden vendégünk naponta ingyenes zöldségeket vásárol a kertünkből, amely közvetlenül a ház mellett található

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok KRAJ - Pašman

A tengertől 300 m
Kapacitás 30 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Pašman - Kraj

Pašman - Kraj  - Címer Kraj egy kis falu délkeleti részén a sziget Pasman, 3 km-re délre a város Pasman. Ez mentén húzódik, két gyönyörű homokos strandok, körülvéve ősi olajfák és szőlőültetvények. A hely nagyon csendes és nyugodt, ideális gyermekes családok számára, hanem mindazoknak, akik szeretnék kipihenni a nagy város tömeg és a zaj. A város uralja a ferences kolostor Szent Duje a 14. században épült gótikus stílusban. A kolostor van egy kép a Szűz Mária a kis Jézussal a 15. században, és a múzeum kiállítási, hogy elmondja a hosszú története a város és az egész sziget Pasman. A lakosság hagyományosan a mezőgazdaságban dolgozók, a bor és az olívaolaj, és a halászat. A hely is ismert gyártó nagyon finom kecskesajt. Napjainkban a turizmus lassan átveszi a vezető szerepet, és szállás megtalálható apartmanok és szobák a magán családi házak, ahol kedves házigazdák fogja befogadni, és felejthetetlen nyaralást. Amellett, hogy a homokos strandok, a hely ideális hosszú séták, túrák és kerékpáros túrák keresztül a buja mediterrán növényzet a gyógynövények, régi szőlők és olajfák. Egy zsúfolt nap után az úszás vagy aktív pihenésre, javasoljuk, hogy keresse a helyi kocsmákban, melyeket egészséges és bio élelmiszerek és hiteles tengeri ételek, egy pohár finom bort Dalmáciában. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a Kraj Pasman, és pihenés a test és a lélek ebben a kis, csendes sziget falu. Magánszállás a Pasman - Kraj. Apartmanok, szobák és házak olcsóbb akár 40% nélkül költséges ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Kraj a sziget Pasman!

Pašman - Kraj Időjárás előrejelzés