Apartmanok és magánszállás Pašman - Dobropoljana

Dobropoljana egy kis hely Pašman szigetén, amely a sziget északkeleti részén, az azonos nevű öbölben található, a sziget legmagasabb csúcsa (Bokolj, 274 m) alatt. Az öböl védve van a déli és nyugati szelektől, és jó menedéket nyújt a hajósoknak és a matrózoknak. Tipikusan egy kis dalmáciai szigetfalu régi kőházakkal és keskeny utcákkal, de új apartmanházakkal is. Először a 13. században említették, és az intenzívebb...

Rendezés:

Apartmanok Vanda

Pašman - Dobropoljana

A tengertől 80 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Naturalis

Pašman - Dobropoljana

A tengertől 100 m
Kapacitás 11 fő

Ár tól 35 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Ćosina kuća

Pašman - Dobropoljana

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 200 €

Robinson turizmus Jerena

Pašman - Dobropoljana

A tengertől 100 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 160 €

Apartmanok Vanda ( Pašman - Dobropoljana)

A Villa Vanda Dobmanjana kis helyén, Pašman szigetén található. A házat olajfák és mediterrán növényzet veszi körül, és a tengertől mindössze 80 méterre található. Nyaralásához 3 modern apartmant kínálunk: Vanda 1 (max. 4 fő és egy kutya) - az alsó földszinten, nagy terasszal, pergolára és tengerre néző kilátással, légkondicionálóval Vanda 4 (max. 4 fő) - a 2. emeleten, gyönyörű kilátással a tengerre és légkondicionálóval. Vanda 5 (max. 4 fő) - a 2. emeleten, gyönyörű kilátással a tengerre és légkondicionálóval. Internet (Wi-Fi) ingyenesen elérhető, és nagy grillezőt is használhat a hús- vagy halételek elkészítéséhez. Parkolás a ház előtt áll rendelkezésre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Vanda

A tengertől 80 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Naturalis ( Pašman - Dobropoljana)

A Naturalis nyári üdülési szállás Dobropoljana békés településén, Pašman szigetén található. Vendéglátásunk hagyománya 2003-ra nyúlik vissza. A szállásegységek családi házunk első emeletén találhatók, amely egy hangulatos természeti környezetben található, több száz olajfával, amelyek jellegzetes mediterrán hangulatot teremtenek. Távolság a tengertől/legközelebbi strandtól: kb. 130 méter Parkolóhely biztosított (lehetőség van további jármű, utánfutó vagy egyéb parkolására is). 3 lakást bérelünk: Stúdió apartman (2 fő + 1 felnőtt/2 kisebb gyerek) Apartman 2+1 hálószoba (2 fő + 1 felnőtt/2 kisebb gyerek) Apartman 4+1 két hálószoba (4 fő + 1 felnőtt) /2 kisebb gyerek) Minden apartman terasszal és tengerre néző kilátással rendelkezik. A stúdióapartman egyértelműen a legjobb kilátást nyújtja a tengerre. A 2+1 és 4+1 apartmanok osztoznak a teraszon (mindegyik 15 négyzetméteres). A teraszt lehajtható védőburkolat választja el. Mind a két apartmanhoz fából készült pergola tartozik. Stúdióapartman nagyon nagy, 38 négyzetméteres terasszal rendelkezik, és gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és a hegyekre. A terasz egy részét a többi vendég használja az előszobába, amely a másik két apartmanba vezet. Minden apartmanból gyönyörű kilátás nyílik az ingatlanunkon található olaj- és fügeligetekre. Üdvözöljük!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Naturalis

A tengertől 100 m
Kapacitás 11 fő

Ár tól 35 €

1 értékelés - 5/5

Robinson turizmus Ćosina kuća ( Pašman - Dobropoljana)

Ha autók, turisták tömege, a civilizáció és az infrastruktúra előnyei nélkül szeretne nyaralást, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. A ház Pasman szigetének déli oldalán található a Cerene-öbölben, kilátással a Kornati Nemzeti Parkra. Napenergiát és folyóvizet kínál egy tartályból, amellyel takarékosan kell bánni. LAKÁS 1 - Két hálószoba összesen 6 ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező, nappali, terasz. 2. LAKÁS - Két hálószoba összesen 4 ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező, nappali kétszemélyes kanapéval, terasz, szabadtéri grill. A házon kívül napelemes zuhanyzó és grillsütő található. A ház néhol makadámos úton közelíthető meg. Igény esetén a szálláshelyre transzfer is megoldható. A ház egy egységben kiadó. Üdvözöljük!

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Ćosina kuća

A tengertől 10 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 200 €

Robinson turizmus Jerena ( Pašman - Dobropoljana)

A Jerena természetház Pasman szigetén, a Cerenje-öbölben található. Maximum 8 fő elszállásolására alkalmas. Két emeletből áll. Minden szinten két hálószoba, 1 wc, erkély, felszerelt konyha, nappali található. A ház teljes leírását a www.valtours.jerena linken tekintheti meg

Kategorizálás Kategorizálás - Robinson turizmus Jerena

A tengertől 100 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 160 €

Idegenvezető - Pašman - Dobropoljana

Pašman - Dobropoljana  - Címer Dobropoljana egy kis hely Pašman szigetén, amely a sziget északkeleti részén, az azonos nevű öbölben található, a sziget legmagasabb csúcsa (Bokolj, 274 m) alatt. Az öböl védve van a déli és nyugati szelektől, és jó menedéket nyújt a hajósoknak és a matrózoknak. Tipikusan egy kis dalmáciai szigetfalu régi kőházakkal és keskeny utcákkal, de új apartmanházakkal is. Először a 13. században említették, és az intenzívebb betelepítés a 17. században kezdődött az oszmán fenyegetés beköszöntével és a lakosság menekülésével Zadar hátországából. Ma Dobropoljanának körülbelül 300 állandó lakosa van, akik mezőgazdasággal, szőlőtermesztéssel, olajbogyó-termesztéssel, halászattal és tengerészettel foglalkoznak. Az utóbbi időben a turizmus fejlődik, és a lakosok apartmanokat, szobákat és nyaralókat kínálnak családi magánszállás részeként. A faluban van egy gyönyörű homokos strand, amely ideális kisgyermekes családok számára. Pašman szigetét hajóval köti össze a szárazfölddel és Biograd városával, a szomszédos Ugljan-szigeten keresztül pedig Zadar városa. Mivel Ugljan és Pašman szigeteit híd köti össze, számos lehetőség és különféle tevékenység kínálkozik, mint például kerékpározás, túra mindkét sziget tetejére, felejthetetlen kilátással a zadari szigetcsoportra, számos homokos és kavicsos strand és rejtett öblök felfedezése. mindkét sziget nyugati oldala. A tenger nagyon tiszta a Pašman-csatornán belüli erős áramlásoknak köszönhetően, amelyek elválasztják Pašman szigetét és a szárazföldet. Töltse nyaralását béke, nyugalom és a mediterrán növények illataival a Pašman gyönyörű szigetén!

Pašman - Dobropoljana Időjárás előrejelzés