Apartmanok és magánszállás Ogulin

Ogulin egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a központ a kontinentális Horvátország között Zágráb és Rijeka a nagy völgyben alakult a két folyó Dobra és Mrežnica. Ogulin mintegy 15.000 lakos. Úgy alakult a 15. század végén az egész várat épített a grófi család Frangepán. A gazdasági és kulturális fejlődés kezdődik a 19. században, amikor ez lett a székhelye az egykori Ogulin Modruš-Rijeka...

Rendezés:

Apartmanok Jurašić

Ogulin

A tengertől 10 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Marin

Ogulin

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Apartmanok Jurašić ( Ogulin)

Örömmel kínálunk Önnek szállást a lakások, amelyek található Ogulin. Apartmanok Jurasic kategóriába a 3 csillagos, beleértve a maximális kényelmet és teret. Jurasic apartmanok 100 méterre a kijárat Ogulin az A1-es Zágráb - Split, és 150 méterre a benzinkúttól Petrol. Bármi legyen utazásának célja látogatás Apartments Jurasic egy nagyszerű választás marad Ogulin. Ajánlatos a túrázók, hegymászók, valamint minden látogató Ogulin, akik szeretnék tölteni az éjszakát, csendes természeti környezetben.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Jurašić

A tengertől 10 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Marin ( Ogulin)

Az apartman egy hálószoba két ággyal, és almot, valamint egy berendezett terasz kilátás a hegyi Klek. Nappali asztal és szék, nagy kanapé két, síkképernyős TV-vel, légkondicionálóval, ingyenes internet-hozzáférés (WiFi) és berendezett ebédlőben. Konyha felszerelt: tűzhely, sütő, szagelszívó, hűtőszekrény és a fagyasztó és a szükséges eszközök előkészítése és felszolgáló. Fürdőszoba zuhanyzóval, WC, mosdó, hajszárító és törölközők és piperecikkek. Az apartman található a földszinten egy külön bejáratú, vendég ingyenes fedett parkoló. Ingyenes használata kerékpárok. A távolság a Plitvicei-tavak Nemzeti Park 40 km-re.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Marin

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Ogulin

Ogulin  - Címer Ogulin egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található a központ a kontinentális Horvátország között Zágráb és Rijeka a nagy völgyben alakult a két folyó Dobra és Mrežnica. Ogulin mintegy 15.000 lakos. Úgy alakult a 15. század végén az egész várat épített a grófi család Frangepán. A gazdasági és kulturális fejlődés kezdődik a 19. században, amikor ez lett a székhelye az egykori Ogulin Modruš-Rijeka megyében. Ma a Ogulin és a környező terület lassan a turizmus fejlesztése révén a kulturális, történelmi és természeti látnivalók. Talán a legismertebb jelképe a Frangepán vár a mélység fölött a folyó Dobra, Đulin mélységbe. Ma a kastélyban található Múzeum néhány érdekes gyűjtemények: régészeti, néprajzi, hegymászás és alpinizmus. Fent Ogulin uralja a Mount Klek a jellegzetes 200 méter magas szikla tetején a hegy. Itt volt 1874-ben alakult az első hegymászó társadalom Horvátországban, és ez joggal nevezik a bölcsője a horvát hegymászás és a hegymászás. Nem messze Ogulin mesterséges tó Sabljaci ami egy igazi Mekkája halászok, úszók, evezősök és a kerékpárosok. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg Ogulin és környéke, valamint a kapcsolatot közvetlenül tulajdonosai apartmanok és szobák, és takarítson meg akár 40%. Keresés az olcsó magánszállás Ogulin és környékének. Üdvözöljük a Ogulin!

Ogulin Időjárás előrejelzés