Makarska Riviéra - Útikalauz Makarska Riviéra

Makarska Riviéra - Útikalauz Makarska Riviéra

06.09.2018.


A Makarska Riviéra ezen átfogó utazási útmutatójában nagyon hasznos információ található a Makarska Riviéráról, így kihasználhatja az általa kínált előnyöket és a tökéletes nyaralást. Olvassa el a Makarska Riviéra legnagyobb látnivalóit, a természeti szépségeket, a Biokovo hegységet, az aktív pihenés, kirándulások, Makarska Riviéra legszebb strandjait, a gasztronómiai élményeket és a Makarska Riviérán található szállást.

A Makarska Riviéra az Adriai-tenger egyik legszebb része, és Split-Dalmácia megyében található. A Riviéra 53 km-re fekszik Vrulje öböltől északra Baćina déli részén. A Makarska Riviéra a csodálatos Biokovo-hegy lábánál fekszik, és számos vonzó stranddal rendelkezik, természetes fenyőfák árnyékában. A tengerparton a Makarska Riviéra a Hvar, a Brač és a Korčula szigetekre, a Pelješac-félszigetre és a Brač-csatornára néz. A meredek lejtők és a Biokovo és az adriai partok sűrű fenyvesekkel borított magas csúcsai közötti kontraszt a horvát tengerpart egyik legvonzóbb részét képezi.

A Makarska Riviéra Brela városától Gradacig terjed, és magában foglalja Baška Voda, Promajna, Tučepi, Podgora, Bratuš, Drašnice, Igrane, Živogošće, Drvenik, Zaostrog, Podaca, Brist, Makarska és Gradac. 

Éghajlat

A makarskai riviérán az éghajlat mediterrán, forró nyarak nincsenek esőzésekkel, több mint 2700 napsütéses órával és viszonylag enyhe télen sok esővel. A tenger hőmérséklete a nyári hónapokban 23 ° C-tól 27 ° C-ig terjed, míg az éves átlaghőmérséklet meghaladja a 20 ° C-ot. A téli átlaghőmérséklet 10 ° C körül mozog, miközben 25 ° C nyáron. A nyári hónapokban az ideális hőmérséklet rendkívül kedvező az idegenforgalom számára, ami e területen a legfontosabb gazdasági ág.

A Riviéria története

A Makarska Riviéra a távoli múlt óta lakott. A legkorábbi feljegyzések, amelyekben Makarska (Maccarum), Baška Voda (Biston) és Brela (Breulia) említésre kerültek, az ókori történelemből származnak. Az ősi feljegyzések szerint a Makarskai Riviérát átszelő út összekapcsolta Salona és Narona, a Neretva-völgy központját. Történelmileg a Makarska Riviéra a Felső-Littoralra (Drvenikről Baćine-ra) és az Alsó-Littoralra (Brela-Živogošće) oszlik.

A Riviéra a múlt század közepén népszerű úticél lett a turisták számára, amikor az adriai út építése segített a turizmus továbbfejlesztésében. Ez együttesen növelte azoknak a turistáknak a számát, akik élvezni kívánják a gyönyörű természetet és a Biokovo hegységét.

Biokovo Természeti Park

Biokovo

 

A Biokovo Természetvédelmi Park Horvátország egyik legszebb természeti parkja. 1981-ben természeti parkként jelentették be, míg a Természetvédelmi Park a Dinara-hegység szinte teljes biokovo-hegységének területét öleli fel. Biokovo a lenyűgöző magasság és a magas meredek sziklák jellemzik az Adriai-tenger partján, mintegy 30 kilométer hosszúak és a Makarska-riviéránál emelkednek.

A legmagasabb csúcs Biokovo Sveti Jura, magas 1762 méteres tengerszint feletti magasságban. Könnyen megközelíthető egy keskeny aszfaltúton keresztül. Annak érdekében, hogy teljes mértékben élvezhesse Biokovo természeti szépségeit és gyönyörű kilátást nyújtson az egész makarskai riviérára, valamint a Hvar, Brač és Korčula közeli szigeteire, valamint Pelješac félszigetére, javasoljuk, hogy túrázzon a Biokovo tetejére vezető hegyi pályákon.

A Biokovóban a sziklák, lyukak és barlangok különböző alakjai találhatók, ami a dinaridokra jellemző. Bár első pillantásra Biokovo csupasznak tűnik, gazdag erdei vegetációval rendelkezik bükk és fenyő, valamint a dalmát fekete fenyő természetes erdeje. Biokovo területén 40 fajta endemikus növény található. A Park különösen érdekes része a Kotišina, a Dr. Jure Radić által alapított botanikus kert, melynek célja növényi életének feltárása és megőrzése. A Botanikus Kert Kotišina mindössze 16,5 hektáros területen található, és a Biokovo Természetvédelmi Park része. Kotišina nem egy klasszikus botanikus kert, amelyben a növényeket bizonyos szabályok szerint ültetik, hanem egy védett terület, ahol az őshonos növényeket termesztik. Bár ez nem egy klasszikus botanikus kert, azt javasoljuk, hogy látogassa meg, mert az ő változatos növényi életét jellemző ezen a területen.

A Biokovo számos veszélyeztetett és védett állatfajban gazdag, mint például a farkas, a borz, a sas, a szarvasbogár, a róka, a vaddisznó, a kígyók és a hüllők.

Mi a teendő Makarska Riviéra?

Aktív vakáció

A Makarska Riviéra számos lehetőséget kínál az aktív pihenésre vágyók számára. Minden tengerparti város Makarska riviérán sportlétesítményeket kínál különböző sportágak, köztük futball, kosárlabda, tenisz, kézilabda, röplabda, strandröplabda, atlétika és bocce. A beltéri és kültéri teniszpályák kivételével egyes szállodákban beltéri és kültéri úszómedencék, fitneszközpontok és fitneszközpontok is találhatók, amelyek a legújabb edzőgépekkel vannak felszerelve.

Az elmúlt tíz évben a különböző adrenalin sportok (extrém sportok) iránti érdeklődés, például a sziklamászás, a hegymászás, a siklóernyőzés, a hegyi kerékpározás, a túrázás és a speleológia iránti érdeklődés fokozódott. Ezen kívül a szélsőséges vízi sportok, például a szörfözés, a parasailing, a jet skiing, a vízisízés és a búvárkodás iránti érdeklődés is nőtt. A Makarska Riviéra számos lehetőséget kínál az aktív pihenésre és a különböző sportágakra.

Strandok

Brela

 

A Makarska Riviéra egyik védjegye gyönyörű strandok és öblök, melyeket a kristálytiszta Adriai-tenger veszi körül. A zöld fenyőerdők természetes árnyékot és csodálatos hegyi Biokovót kínálnak. A Makarska Riviéra strandjainak kiválasztása igazán nagyszerű. Választhat a kevésbé tömegű tengerpartról, ahol megtalálhatja a saját békéjét, vagy látogasson el a több tömeggel rendelkező bárral, éttermekkel, látnivalókkal és sportlétesítményekkel. Minden strand alkalmas kisgyermekeknek. Lásd alább a Makarska Riviéra legvonzóbb és legszebb strandjainak listáját.

Biokovo Természeti Park

Mivel sok szempontból gyönyörű kilátás nyílik az Adriai-tenger partjára és a közeli szigetekre, a nyári hónapokban a Biokovo-hegység nagyon népszerű. Nem túl nehéz elérni a legmagasabb csúcsot St. Jura 1762 méter magasságban. A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kis aszfaltút útja. Az út mentén számos étterem található, ahol megállíthatod és kipróbálhatod a helyi konyha specialitásait. Ezen kívül gyönyörű kilátás nyílik a Split, Omiš, Neretva folyó, Hvar, Brač, Vis, Korčula és Mljet szigetek, valamint a Peljesac-félsziget felett. A tiszta idő alatt Olaszországot is láthatjuk.

Az adrenalin szerelmesei szervezett repüléssel indulhatnak egy sárkánnyal. Ha meg akar látogatni Makarska Riviéra, látogasson el a lenyűgöző Biokovo-hegyre és élvezhesse az érintetlen természetet.

Hajókirándulások

A Split és Dubrovnik közötti kiváló fekvés, valamint a Brač, Hvar és Korčula szigetek közelében fekvő Makarska riviéra ideális kiindulópont számos célpontra szóló kirándulásokhoz. Az áprilistól novemberig tartott szezon alatt számos szolgáltató és utazási iroda kínál napi kiránduló-kirándulást Hvar szigetére, mely történelmi műemlékekben és látnivalókban gazdag, Brač szigetén, az egyik legszebb strandján Adriai partvidék - Zlatni rat strand Bolban és Korčula szigetén, a híres Marco Polo tengerész szülőhelyén. A Korčula-szigetre tartó kirándulás a Korčula városba látogat, amelyet "Kis Dubrovnik" -nak hívnak. Meglátogathatjuk továbbá az Adria legzöldebb szigete, Mljet szigetét is, ahol Mljet nemzeti parkja, valamint Veliko és Malo tó található. Megtalálható a Hvar (Jelsa) és Brač (Bol és Zlatni rat) vagy Korčula szigeteken látogatható teljes körű hajókirándulások is. A hajók 8: 30-kor indulnak el, míg az ebéd és italok szerepelnek az árban.

Kirándulások

A terepen a kirándulások lehetőségei még nagyobbak. Akár utazási irodán keresztül közlekedik busszal, akár privát autóval, javasoljuk, hogy látogassa meg Trogir városát, amely a szárazföld és a Čiovo sziget között található, a híres Kamerlengo erődtől a 14. századtól. Split város Dalmácia központja, ahol meg kell látogatnia Diocletianus palotáját a 3. századból és a híres Riva-ból. A természetbarátok közelében a Makarska Riviéra egy másik Krka Nemzeti Park, ahol élvezheti a Skradinski buk legnagyobb vízesése szépségét, és visszatérés előtt meg kell látogatnia Šibenik - a Dražen Petrović kosárlabda legendájának szülővárosát. Šibenik a Horvátország egyik legszebb katedrálisának, a Szent Jakab-katedrálisnak ad otthont, amely az UNESCO világörökségi listáján szerepel. Dubrovnik az Adria egyik gyöngyszeme, amely érdemes meglátogatni, bár 160 kilométerre fekszik a Makarskai Riviérától. A híres Óváros és a Dubrovnik város falai, amelyek évszázadok óta díszítik a várost, Dubrovnik hatalmas múzeumnak tűnik. Gazdag történelme miatt Dubrovnik az UNESCO világörökségi listáján szerepel.

A Makarska Riviéra kiváló elhelyezkedése miatt kirándulások az Imotskiba (Ajánljuk meglátogatni a Topana és a Modro-tó), Imotska Krajina és Bosznia-Hercegovina, mind a Biokovo hegység másik oldalán. Látogasson el Mostar városába, amely a török ​​birodalom fontos kereskedelmi központja volt, míg a török ​​építészet, a mecset és a bazár mindeddig megmaradt. Medjugorje az egyik leghíresebb katolikus szentély, melyet évente több millió hívő és zarándok látogat el a világ minden tájáról. Különösen látható a Medjugorje Lelke a Apparition Hill-ben, ahol 1981-ben megjelent a Szűz Mária.

Cetina folyó kanyon

Omiš

 

Ahhoz, hogy eljusson a Cetina-kanyonhoz a Makarskai Riviéráról, át kell haladnia Omišon, a kalózok körében széles körűen ismert város, amely a 12. és 13. században támadta a velencei és dubrovói kereskedelmi hajókat. Omiš városa a Cetina folyó partján található, az Adriai-tenger torkolatánál. Több ezer éve a Cetina folyó ásott kanyonokat az Adriai-tenger felé vezető úton, és csodálatos kanyonját alkotta. Javasoljuk, hogy a Cetina folyó partján található "Radmanove mlinice" étteremben kóstolja meg a helyi specialitásokat, mint az angolnák és a békák. A kalandra vágyók számára a Cetina-folyó varázsa és lenyűgöző kanyonja rafting-on is megismerhető.

Kerékpárutak és kerékpározás

A Makarska Riviéra számos kerékpáros túraútvonalat kínál minden típusú kerékpáros számára - szórakoztató és profi kerékpárosoknak. Az aszfaltozott utakról a makadámi hegyi ösvényekre (ideális hegyi kerékpározásra), kerékpározzon a Makarska Riviéra csodálatos természetében. További igényes, de rendkívül vonzó kerékpárutak a Biokovo gyönyörű természeti parkjában találhatók. Kerékpárral vagy katamaránnal is el lehet jutni, és a közeli Hvar, Brač vagy Korčula szigeteken is el lehet szállni.

A Makarska Riviéra hat vonzó kerékpárutakat kínál:

  • 200 Brela túra - az ösvény hossza 44 km, emelkedése 1001 m, időtartama 3,5 óra
  • 240 Makarska túra - az ösvény hossza 15 km, emelkedése 456 m, időtartama 1 óra
  • 241 Biokovo túra - az út hossza 61 km, emelkedése 2262 m, időtartama 4 óra
  • 280 Tučepi - Podgora túra - az ösvény hossza 28 km, emelkedése 770 m, időtartam 2 óra
  • 320 Igrane - Živogošće túra - az út hossza 26 km, emelkedése 612 m, időtartam 2 óra
  • 360 Drvenik - Gradac túra - az út hossza 28 km, emelkedése 710 m, időtartam 2 óra

A Makarska Riviéra kerékpárútjairól további részleteket itt talál.

Búvárkodás

A búvárkodás az egyik legvonzóbb vízi sport, mert lehetőséget nyújt az Adriai-tenger mélységeinek felfedezésére és az Adriai-tenger felfedezésére. Az évek során egyre több belföldi és külföldi búvár vonzódik, akik keresik az elsüllyedt antik csónakok, halak, korallok és a víz alatti világ maradványainak feltárását. Akár szakember vagy kezdő, azt javasoljuk, hogy merüljön bele az Adriai-tenger mélyébe és fedezze fel a víz alatti világ titkait.

Sport- és szabadidős horgászat

Sok vendég, aki meglátogatja a Makarska Riviéra szerelmét a horgászat, akár a szabadidős horgászat vagy a sporthorgászat. A horvátországi sport- vagy szabadidős horgászat megszerzéséhez halászati ​​engedély szükséges. A halászati ​​engedéllyel sport- és szabadidős horgászat egész Horvátországban engedélyezett. A halászatot csak a kikötőkben, a mariculture létesítmények körül és a nyilvános strandokon tiltják (május 1-jétől október 1-ig). A halászati ​​engedélyt online lehet megvásárolni, és bár szükséges kiválasztani azt a halászati ​​zónát, amelyben az engedélyt használni fogják, egész Horvátországra érvényes. Itt kaphat halászati ​​engedélyt.

Azok számára, akik adrenalinot és nagyobb fogást keresnek, javasoljuk a Big Game Fishing. Makarskaból nagy halak, például tonhal vadászható. A kirándulás szakmai halászokkal felszerelt hajót is tartalmaz. A vadászat a Hvar és a Brač szigetei között zajlik, míg a kirándulások a közeli szigetekre és a kristálytiszta tengerbe látogatnak.

Vepric kegyhely, Makarska

A Vepric kegyhely Makarska városában található, és a Lourdes-i Mária Lelke Szűzének szentelték. 1908-ban alapította meg Split-Makarska püspök, Juraj Carić, aki halála után eltemettette a szentélyt. A patakok, a növényzet és a dombok által körülvett szentély nagyon hasonlít a lourdesi szentélyhez. A barlang mellett, ahol a Boldogságos Szűz Mária szobor található, a szentélyben egy kápolna, egy oltár és egy kálvária is található. A Vepricet egész évben látogatják meg, de a fő zarándoklat napjai Mária felesége (augusztus 15.) és Mária születése (szeptember 8.).

Gasztronómia és hagyományos konyha

Az egyik legjobb módja annak, hogy megismerjék a helyi embereket és szokásaikat a helyi kulináris specialitásokon és élelmiszereken keresztül. Horvátország széles körben ismert a kiváló, hagyományos mediterrán konyhájáról, melyet egész Makarskai Riviérán jó éttermekben és tavernákban talál. A leghíresebb dalmát tradicionális ételeket ajánljuk, amelyek a "najetin", a polip "pod pekom" ("hobotnica pod pekom"), a "pod pekom" ("teletina pod pekom" "), A dalmata pašticada, a fekete rizottó, a polip saláta és a hal (komarča, orada, zubatac, lubin, šampjer, škarpina). Próbáld ki a hazai extra szűz olívaolajból készült mártást, friss petrezselymet és fokhagymát. Desszertként kóstolja meg a helyi specialitásokat - dalmatian rozsata és tiramisu.

Makarska Riviéra legszebb strandjai

Punta Rata strand vagy Dugi Rat, Brela

Brela

 

Punta Rata (Dugi patkány) egy gyönyörű kavicsos strand Brelában, amely a Forbes magazin szerint a világ egyik legszebb strandjának nyilvánított. A Punta Rata strand a Biokovo-hegy lábánál helyezkedik el, és egyik oldalán fenyőerdő, valamint a tiszta kék Adriai-tenger vesz körül. A természetes árnyékolás és homokos tenger bejárata miatt a Punta Rata ideális kisgyermekes családok számára. Ennek a strandnak a legismertebb szimbóluma, amely számos levelezőlapot díszít, egy kis sziget "Brela kő". A Punta Rata kék zászlója, a jól felszerelt strand szimbóluma a kivételesen tiszta tengerrel. A napozóágyak és napernyők bérlése mellett a bárban is elfogyaszthatod kedvenc koktélt.

Vruja strand, Brela

A Vruja strand egy rejtett kavicsos strand, melyet természetes meredek sziklák veszik körül. Nem könnyű a strandhoz jutni, mert a bejárati út a meredek sziklákon keresztül vezet, amelyek sok vendég számára kellemetlen akadályt jelentenek. Vruja strand nagyon népszerű a hajósok körében, akik gyakran hajóikat vagy csónakjaikat horgonják, és élvezhetik a gyönyörű kilátást a lenyűgöző Biokovo-hegység, a fenyvesek és a kristálytiszta kék tenger. Ezen a tengerparton a tenger kissé hidegebb az átlagnál, mivel közel áll a friss víz forrásaihoz. Nudisták vagy naturisták (FKK strand) a Vruja strand egyik részében találhatók. A FKK a "Frei Körper Kultur" német nyelv rövidítése, vagy "szabad testkultúra" rövidítése.

Podrače strand, Brela

A gyönyörű Podrače-part Brela egyik legszebb öve. A csendes és érintetlen öböl rejtve van, és sziklák és fenyők vesznek körül. Az "európai legjobb úticélok" turisztikai magazin szerint a Bol-Zlatni rat (Brač-sziget) mellett a Podrače strandot Európa egyik legszebb strandjának nyilvánították. A Podrače strandot a türkizkék kristálytiszta tere és a kivételes természeti szépség jellemzi, amely a gazdag turisztikai kínálat ellenére érintetlen maradt. Mint a Makarska Riviéra legtöbb többi strandja, ez a kavicsos strand ideális kisgyermekes családok számára.

Nikolina strand, Baška Voda

Baška Voda

 

A fő strand Baška Voda a gyönyörű kavicsos strand, Nikolina, melyet Baška Voda, Szent Nikola Putnik védőszentjének neveztek el. A rendkívül tiszta tenger miatt a Nikolina strand elnyerte a kék zászlót, a minőségi nemzetközi szimbólumot. Ez a strand jó turisztikai kínálattal rendelkezik, és 2008-ban elnyerte a Blue Flower Award-t, mint a horvát Adria legjobban felszerelt strandját. Természetes árnyalat a fenyőfák alatt található, valamint napozóágyak, játszóterek, bárok, éttermek, zuhanyzók és számos sportolási lehetőség.

Strand Donja Luka, Makarska

Az egyik leghíresebb strand Makarska Riviera minden bizonnyal Donja Luka strand, amely központjában Makarska. Donja Luka strand egy pár kilométer hosszú strand, sok fenyőfákkal, amelyek természetes árnyalatot biztosítanak. Ez a kavicsos strand rendkívül népszerű a látogatók körében, akik kora reggel érkeznek hozzá. Rendkívül gazdag szórakoztató kínálat biztosítja a teljes körű szórakozást minden korosztály számára. A vízcsúszdák és a pedálos csónak mellett lehetőség van adrenalin tevékenységre is, mint a bungee jumping vagy a parasailing. Ebből a strandról gyönyörű kilátás nyílik a nyílt tengerre és a csodálatos naplementére.

Nugal Beach, Makarska, Tučepi

Makarska északi részén, nem messze Tučepi, van egy gyönyörű nudista strand Nugal (FKK strand). Ez a kavicsos strand az egyik leghíresebb nudista és naturista strand az Adria ezen részén, és rendkívül népszerű, mert rejtve van a sziklák és a fenyvesek között. A strand kétféle módon érhető el - az Osejava erdején (séta körülbelül fél órával), vagy hajóval. A strand ideális a nudisták és a turisták számára, akik el akarnak menekülni a tömegektől, ezért ne várj jól felszerelt strandot a fejlett infrastruktúrával és további lehetőségekkel. Nugal Beach vonzza a kristálytiszta kék tenger, a zöld fenyőerdő és a magas sziklák ellentétét.

Tučepi tengerpart, Tučepi

Tučepi

 

A Makarska Riviéra egyik leghosszabb strandja, a Tučepi tengerpart, a tengerparti Tučepi településen található. Körülbelül 4 km hosszú, gyönyörű kavicsos strand indul az egész városon. A vonzó sétányon kívül a strandot fenyő- és tamariszkuszok veszik körül, amelyek természetes árnyalatot biztosítanak. Számos látnivaló és szórakoztató tartalom miatt, mint például a vízcsúszdák és a pedálok, a strand nagyon népszerű a kisgyermekes családok számára. A tengerparton számos bár, étterem, üzlet és ajándéktárgy található, napozóágyak és napernyők bérelhetők. Esténként javasoljuk, sétáljon a sétányon és élvezze a kék Adriai-tenger kilátásait.

Djevčanska tengerpart, Igrane

A Djevičanska strand az Igrane turistaváros északi bejáratánál helyezkedik el. Igrane számos gyönyörű strandot kínál, de az egyik legszebb strand a Djevičanska strand. Ez a kavicsos strand fenyőerdővel van körülvéve, és mivel elszigetelt, ideális azoknak a vendégeknek, akik el akarnak menni a tömegből, és élvezniük kell a saját békét.

Mala Duba és Velika Duba, Živogošće

A természetes kavicsos strand Mala Duba a tengerparti Živogošće parttól délre található. Ez a gyönyörű strand ideális gyermekes családok számára, mivel a városban található, és gyalogosan vagy autóval is megközelíthető. Ezt a természetes oázist a fenyőfák övezik, amelyek tökéletes természetes árnyékot találnak. Számos bár és étterem is található, míg a sétány nagyon sok család számára kedvelt. A Mala Dubától el lehet érni egy másik vonzó Velika Duba strandot, amely mintegy fél kilométer hosszúságú délre.

A Velika Duba öbölben fekvő Velika Duba kavicsos strand a Makarska Riviéra egyik legszebb strandja. Az öböl a lakatlan településen található, 1 km-re Živogošće Blato nevű lakott falutól, amelyet egy kövezeten el lehet érni. A strandot egy fenyőerdő veszi körül, amely természetes árnyalatot biztosít. A szezon alatt egy strandbár is nyitva áll, ahol inni a kedvenc koktélját.

Kamp Dole strand, Živogošće Blato

A vonzó autópálya Dole az északi oldalon, közvetlenül a Živogošće Blato bejárata előtt található. A Kamp Dole gyönyörű homokos strandját a tiszta kék Adriai-tenger és a közeli fenyőerdők veszik körül. A strand leggyakoribb látogatói kisgyermekes családok és baráti társaságok, akik a Kamp Dole strandon találnak mindent, amire szüksége van egy tökéletes nyaraláshoz.

Gornja Vala, Gradac

A Makarska Riviéra leghosszabb strandja, a Gornja Vala 5 kilométer hosszú strandja Gradac tengerparti városában található. Ez a kavicsos strand fenyőfákkal és olajfákkal van körülvéve, amelyek természetes árnyékot nyújtanak azoknak, akik nem szeretik a napfényt eltúlozni. A strandon csodálatos kilátás nyílik a tiszta Adriai-tengerre és a Biokovo-hegyre. Számos létesítmény teszi ideális hely a kisgyermekes családok számára. A strandokon és éttermeken kívül a tengerparton zuhanyzók és öltözők is találhatók, míg a napozóágyak és napernyők bérelhetők. Az aktív pihenésre vágyók teniszezhetnek, strandröplabda, "picigin" vagy élvezhetik a jet-ski-t. Gyermekeknek egy vízcsúszda áll rendelkezésre. A Gornja Vala partjait gyakran vitorlázók és jachtok látogatják, mert a természeti menedék a széltől.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem egy átfogó lista Makarska Riviéra legszebb strandjairól, mivel több száz gyönyörű és egyedülálló strand és öböl van Makarska Riviérán. A kristálytiszta, kék Adriai tenger és a sok strand és öblöket körülvevő sűrű fenyvesek közötti kontraszt egy egyedülálló természeti szépség, amelyet nehéz megtalálni. Különösen figyelembe véve a lenyűgöző Biokovo-hegyet, amely a Makarska Riviéra fölé emelkedik. Fedezze fel Dalmácia egyik legszebb részének természeti szépségét! Makarska Riviéra várja Önt!

Szállás Makarska Riviéra

Makarska Riviéra számos szálláslehetőségét kínálja. Akár egy hotelben, magánszállásban vagy kempingben szeretne eltölteni nyaralását, az ajánlat gazdag. Az Ön preferenciáitól függően választhat, hogy egy újonnan felújított apartmanban vagy egy nyaralóban lévő barátságos házigazdáknál szállodában vagy magánszállásokban marad. Annak érdekében, hogy megtapasztalhassuk a helyi lakosság helyi hangulatát és szokásait, javasoljuk, hogy egy privát szállást töltsön el - függetlenül attól, hogy egy apartmanot szeretne-e terasszal és tengerre néző kilátással, egy üdülőházat úszómedencével vagy egy modern szobában.

Via horvatorszag-szallas.com kapcsolatba a magánszállások tulajdonosai közvetlen, akár 40% -os megtakarítást, és felejthetetlen nyaralást tölthetnek Makarska Riviéra. Az apartmanok, szobák vagy nyaralók olcsó szállást kínál az egész makarskai riviérán. Látogasson el Makarska, Brela, Baška Voda, Promajna, Tučepi, Podgora, Bratuš, Drašnice, Igrane, Živogošće, Drvenik, Zaostrog, Podaca, Brist vagy Gradac. Töltsön el nyaralását gyönyörű tengerpartokon, kristálytiszta Adriai-tenger és friss tengeri levegő körül. Üdvözöljük a Makarska Riviéra!

Címkék: Makarska Riviéra, Makarska, Brela, Baška Voda, Tučepi, Biokovo, ünnepek, utazási útmutató

Szeretnénk hallani a horvátországi megjegyzéseket, történeteket és tapasztalatokat az alábbi megjegyzésekben


Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek Horvátországban