Apartmanok és magánszállás Zverinac

Zverinac egy kis sziget a zadari szigetvilág a horvát részén az Adria. A település északi partja mentén a sziget Dugi otok, szemben a hely Bozava. Az egyetlen település a szigeten is nevezik Zverinac és mintegy 50 állandó lakossal. Közigazgatásilag tartozik a település Sali Dugi otok. Zverinac-ben említik először a 15. században néven Surian aki birtokában volt egy nemes család Zadar. Ez jól kapcsolódik a város Zadar és...

Rendezés:

Apartman Danijela

Zverinac

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Fiera

Zverinac

A tengertől 50 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 60 €

Apartmanok Santo Zverinac

Zverinac

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Apartman Danijela ( Zverinac)

A szigeten a Zverinac, a zadari két apartman. Mindegyikben egy hálószoba, fürdőszoba, konyha és nappali, ahol a pótágy és terasz. Egy apartman maximum négy fő részére. Az apartmanok légkondicionáltak, és teljesen felszerelt, az összes bútor. Arra számítunk, őszintén!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Danijela

A tengertől 10 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Fiera ( Zverinac)

A két lakás kiválóan alkalmas egy nyugodt, stresszmentes nyaralás. Úszni tiszta víz mindössze 30 m-re a háztól, ízletes ételeket a tágas teraszon, élvezze a felejthetetlen kilátás nyílik a tengerre, túra a sziget körül, vagy csak hideg, és nem csinál semmit! Található egy kis, csendes szigeten, ezt apartmanok tökéletesek 4 fő, vagy egy pár gyerek. Ha azt szeretnénk, hogy elaludni és felébredni nézi a tiszta tenger, ez csak egy tökéletes hely az Ön számára! Az apartmanok egy nagy terasz tengerre néző, két kényelmes hálószoba, két teljes fürdőszoba, nagy nappali és étkező, egy felszerelt konyha, TV és légkondicionáló rendszer. A strand csak 30 m-re található, így meg lehet tölteni a nyaralását a fürdőruha.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Fiera

A tengertől 50 m
Kapacitás 8 fő

Ár tól 60 €

Apartmanok Santo Zverinac ( Zverinac)

Zverinac egy hely a lazításra, és a hagyományos cuising. Ha azt szeretnénk, hogy elkerüljék a tömeget, hosszú utazások, a strand, és talál egy hely a kikapcsolódásra, akkor ne keressen tovább. Zverinac egy olyan hely, ahol megtalálja a békét és a magányt csendben, nézte a csillagokat, vagy áztatás a tengerbe. Azok számára, akik az aktív pihenés talál örömet böngészést sziget gyalogos vizsgálatok vezető a legmagasabb csúcsa Klis. Úszni a kristálytiszta víz a nap folyamán, vagy fedezze fel a közeli szigetekre. Apartmanok található a 2. emeleten egy magánlakás másik 3 apartman és egy családi étterem több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a felkészülés dalmát finomságokat.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok  Santo Zverinac

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Zverinac

Zverinac  - Címer Zverinac egy kis sziget a zadari szigetvilág a horvát részén az Adria. A település északi partja mentén a sziget Dugi otok, szemben a hely Bozava. Az egyetlen település a szigeten is nevezik Zverinac és mintegy 50 állandó lakossal. Közigazgatásilag tartozik a település Sali Dugi otok. Zverinac-ben említik először a 15. században néven Surian aki birtokában volt egy nemes család Zadar. Ez jól kapcsolódik a város Zadar és a faluban van bolt és étterem. Szállást a szigeten megtalálható kizárólag apartmanok, szobák és nyaralók egy privát családi szállást. Mérete miatt, a legjobb módja a látogatók megismerhetik ezt a szép kis falu és az egész sziget minden bizonnyal egy sétát a parton. A sziget tele van régi olajfaligetek és sűrű mediterrán növényzet, ahol pihenhet békében csak a természet hangjai. Ideális menekülés a stressz a mindennapi élet, tökéletes járkálni a sziget jellegzetes bája és úszás nagyon tiszta szinte átlátszó kék tenger. A sziget különösen érdekes a vitorlázók, mert a gyönyörű, félreeső környezetben, ahol nincs nagy tömeg, mintha az idő is megállt volna. Ha szeretne egy igazi ünnep, kérjük, látogasson el a kis, eldugott sziget és foglaljon szállást a kapcsolatot közvetlenül a tulajdonosok a lakások, szobák és nyaralók. Keresés magánszállások Zverinac és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a sziget Zverinac!

Zverinac Időjárás előrejelzés