Apartmanok és magánszállás Kožino

Kožino egy kis turisztikai üdülőhely Zadar (Diklo) és Petrčane között. Kožino mindössze 10 kilométerre van Zadartól, és nagyon jól kapcsolódik Zadar városának tágabb környezetéhez. Kožinóban mintegy 800 lakos él, akik a mezőgazdasággal (szőlőültetvények és olajbogyó) együtt, egyre inkább az idegenforgalomban vesznek részt, és kényelmes családi házak részeként kényelmes apartmanokat és szobákat kínálnak....

Rendezés:

Apartmanok Dolac Guesthouse

Kožino

A tengertől 350 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartmanok Dolac Guesthouse ( Kožino)

Hűvös és nagy ház. Nagy és tágas szobák egyformán nagy terasszal. Kandalló az olajfaligetek közepén. Béke és nyugalom a ház előtt, de mindössze tíz perc autóval a város központja és minden érdekes esemény. Kellemes és barátságos házigazdák. 350 méterre a strandtól. Élvezze :) Kozino egy kis település, melynek egyik főútja van. Ha Zadarból érkezik, kövesse az irányokat a VIR - NIN - PETRCANE irányába. Amikor eléri a Kozinót, keresse meg a buszmegállót (a jobb oldalon, ha Zadarból érkezik). A turisztikai iroda és a Sonik szupermarket hirdetési táblázata is megjelenik. Ott balra fordulsz a tenger felé. Ezután 150 méterre kell menni a tenger felé. Házunk a bal oldalon van. A "Dolac" jelzéssel rendelkezik. Zadar repülőtere 12 km-re fekszik Zadar városától. Minden járat után buszjárat indul az Autobusni kolodvor Zadar főpályaudvarra. Kozino 8 km-re fekszik Zadar városától. Csak 8 percre Zadar autóval vagy 10-15 perc taxival vagy busszal (északra). Ha úgy dönt, hogy a buszjáratot a "Autobusni kolodvor ZADAR" fő buszpályaudvarról szállítja, akkor minden olyan autóbuszjáratot vehet igénybe, amely a VIR, VRSI, NIN, PERCANE, PRIVLAKA, ZATON, mert mindannyian áthaladnak Kozinoban.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Dolac Guesthouse

A tengertől 350 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Kožino

Kožino  - Címer Kožino egy kis turisztikai üdülőhely Zadar (Diklo) és Petrčane között. Kožino mindössze 10 kilométerre van Zadartól, és nagyon jól kapcsolódik Zadar városának tágabb környezetéhez. Kožinóban mintegy 800 lakos él, akik a mezőgazdasággal (szőlőültetvények és olajbogyó) együtt, egyre inkább az idegenforgalomban vesznek részt, és kényelmes családi házak részeként kényelmes apartmanokat és szobákat kínálnak. A hely nagyon csendes és csendes, és ideális hely azok számára, akik nyugodt és csendes mediterrán hangulatot szeretnének eltölteni egy gyönyörű naplementével. A helyszínen több kavicsos strand is található, a kristálytiszta Adriai-tenger ideális kisgyermekes családok számára, akik élvezik az úszást és számos sportolási lehetőséget, mint például tenisz, asztalitenisz, strandröplabda, foci, kézilabda, kosárlabda, vízisí , szörfözés, vitorlázás ... Számos lehetőség van az aktív pihenésre és kalandokra, mint pl. a rafting a Zrmanján, valamint hegymászás és alpinista hegymászás a Paklenica Nemzeti Parkban a Velebiten. A falu a Sv. A 16. század második felében épült Mihovil, és ha szeretné látni Dalmácia ezen részének gazdag kulturális örökségét, kirándulást ajánlunk Zadar városába. A nyári hónapokban számos esemény kerül megrendezésre Kožinoban, ahol megkóstolhatja a Horvátország ízletes gasztronómiai specialitásait, mint a sonka, a sajt, a bárány és természetesen a minőségi házi bor. Látogasson el a Kožinoban, és foglaljon apartmanot, szobát vagy nyaralóházat közvetlenül a magánszállások tulajdonosainak, kivéve a drága ügynöki díjakat, és felejthetetlen nyaralást tölthet el ebben a gyönyörű, kis és csendes dalmát helyen.

Kožino Időjárás előrejelzés